Levering zoals verwacht, degelijk. Snelle levering.
Goedendag Juan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. We willen u nogmaals bedanken voor de bestelling en wensen u veel plezier met de aankoop. Wie weet tot de volgende keer bij All Day Led. M.v.g.
Supersnelle levering top kan niet wachten tot ze in de auto zitten
Goeie leds tegen een zeer goede prijs
Hallo Bert, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over de artikelen en prijs hiervan! Wij wensen u veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende keer 🙂 M.v.g
Snelle levering, top service
Mooie webshop snelle afhandeling, alleen de bezorg datum die vermeld wordt is niet gelukt.
Hallo Joep, Bedankt voor uw beoordeling. Leuk te lezen dat u tevreden bent over onze webshop en snelheid van verzending/afhandeling. Helaas is het de vervoerder niet gelukt om het pakket binnen de aangegeven tijd te leveren. We hebben er een melding van gemakt en hopelijk gaat het de volgende keer wel als gepland. Ondanks de vertraagde levering, wensen we u veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende keer 🙂 M.v.g
Snelle levering, duidelijke webshop Goed product
Netjes verzorgd
Met vragen word je goed geholpen , goed verpakt. Netjes bezorgd
Snel geleverd en keurig ingepakt.
Snel en zoals verwacht. Bij problemen word je goed geholpen.
Goeie prijs
Prima product
6 ledjes besteld en ontvangen. Één van de ledjes bleek het nog er te doen. Maar heel snel is een nieuw liedje geleverd. Top service
Fijn geholpen, denken mee en advies is ook goed. Snelle levering.
Alles correct afgehandeld snelle levering helemaal top.
Goedendag Cor, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. We willen u nogmaals bedanken voor de bestelling en wensen u veel plezier met de aankoop. Wie weet tot de volgende keer bij All Day Led. M.v.g.
super
Zum Glück habe ich die Lampen gefunden. Bin sehr zufrieden.
Hallo Bruno, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es ist schön zu lesen, dass Sie mit unserer Arbeitsweise zufrieden sind. Wir wünschen viel Spaß beim Kauf und vielleicht bis zum nächsten Mal 🙂 Mit freundlichen Grüßen
Snelle nette levering
Hallo Hendri, Bedankt voor uw beoordeling. Leuk te lezen dat u tevreden bent over de service en snelheid van levering. Wij wensen u veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende keer 🙂 M.v.g
Vlug en goed geleverd.
sehr gute und schnelle Lieferung
Hallo Sotirios, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es ist schön zu lesen, dass Sie mit unserem Service und der Liefergeschwindigkeit zufrieden sind. Wir wünschen viel Spaß beim Kauf und vielleicht bis zum nächsten Mal 🙂 Mit freundlichen Grüßen
De levering duurde even, maar het zijn prima lampjes.
Original review
De lampjes werken niet