Goede service Snelle levering
Top bedrijf. Bij vragen snel en duidelijk antwoord en zeer tevreden over producten.
Hallo Bart, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over de service en antwoorden die door onze medewerkers worden geven! Wij wensen u veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende 🙂 M.v.g
Wie immer schnell und zuverlässig!
Hallo Marcel, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns zu lesen, dass Sie mit dem Service und der Lieferung zufrieden sind. Wir wünschen viel Spaß beim Einkaufen und wer weiß bis zum nächsten 🙂 Mit freundlichen Grüßen
Had men lampen sneller binnen als verwacht 100% het geld waar prima kwaliteit spullen
Hallo Danny, Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering! Wij wensen u veel plezier met de aankoop en wie weet tot de volgende bestelling 🙂 M.v.g
Snel, correct
Hallo Mario, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over de compleetheid en snelheid van levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende keer.
Gestern rief mich der Fahrer an 1 double dutch würde nicht mehr funktionieren. Probleme gibt es überall gerade in der heutigen Zeit. Darum heute abend erst in ruhe nachgucken und denke es wird uns auch genauso schnell wieder geholfen. Sonst alles super
vlotte service mooi verpakt
Hallo Sandrine, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en manier van verpakken. Wij wensen u veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende 🙂 M.v.g
Snelle en klantgerichte service! Stuurde op vrijdag middag na 16:00 (16:10) Een bericht dat ik nog wat ledjes nodig had, en of het eventueel haalbaar was deze zaterdag nog binnen te krijgen. De desbetreffende medewerker heeft me gelijk te woord gestaan en aangegeven dat ze hun best zouden doen dit te regelen. Zaterdag alles in de ochtend netjes in de brievenbus gehad van hun. Heel tevreden overal!
ben mijn gerief zelf gaan afhalen en was super leuke ervaring en uitleg was heel goed .
Hallo Tony, Nogmaals bedankt voor de bestelling en vlotte afhaling daarvan. Zoals gezegd is afhalen in overleg geen probleem. Wij wensen u nogmaals veel plezier met de verlichting en wie weet tot de volgende keer ☕🙂 M.v.g
Goede producten..in mijn geval een 24v ledstrip. Werd goed te woord gestaan door de klantenservice en netjes geholpen!
Hallo Stefan, Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze medewerkers en hun antwoorden. Wij wensen u veel plezier van met de LED strip en wie weet tot de volgende bestelling 🙂 M.v.g
Alles Super gelaufen.
Duidelijke product omschrijving en snelle levering
Hallo Frits, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze artikel beschrijving en levertijd. We proberen zo duidelijk als mogelijk de artikelen te beschrijven en zorgen er graag voor dat ze snel in huis zijn. Wij wensen u veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende 🙂 M.v.g
Wirklich top Qualität hatte schonmal T10 Leds bestellt und die Leuchten immer noch. Nun ist ein neues Projekt dran, und da nähme ich doch die T10 Leds die super Funktionieren.
Goede kwaliteit voor een goeie prijs
Stands light verstralers besteld. Ze werken boven verwachting. Uitstekende kwaliteit.
Goede en nette service en prijs, snel geleverd
Hallo Eddy, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze webshop, artikelen en levertijd hiervan. Wij wensen u veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende 🙂 M.v.g
Bestellen en een paar dagen thuis
Precies wat ik heb besteld..
Hallo Hb, Hartelijk dank voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over de artikelen, we proberen iedereen zo goed als mogelijk te informeren over wat en hoe het geleverd word. Mochten er op of aanmerkingen zijn, horen we het graag zodat wij het kunnen aanpassen. Voor nu veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
fijn om wat te bestellen
Sehr netter Kontakt und schneller Versand. Die Lampen waren nach 2 Tagen bei mir, kaufe gerne wieder bei Ihnen.
Hallo, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Sie müssen nicht Niederländisch sprechen können, um dies auszufüllen, aber wir möchten, dass Sie es versuchen. Nochmals vielen Dank für die Bewertung und viel Spaß beim Einkaufen. Mit freundlichen Grüßen,
Hallo. Ich kann leider nur ein wenig Holländischen verstehen. Es ist alles super gelaufen. Kann man nur empfehlen. Vielen lieben Dank für das schnelle Lieferung. MfG G.Lenzsch