Zeer vlotte levering en netjes verpakt.
Alles super
Tijd en plaats van levering wanneer je niet thuis bent slechte informatie over afhaalpunt
Hallo Steven, Erg zonde dat u de vervoerder heeft gemist (ondanks dat de aflevering op zaterdag is geweest) en dat u niet meteen duidelijkheid heeft gekregen vanuit de vervoerder. Ik heb een melding gemaakt en ze zouden gaan kijken wat en hoe ze de track en tracé nog beter kunnen maken. Ondanks de negatieve review hoop ik dat we u toch naar wens hebben geholpen. Verder wens ik u veel plezier van de aankoop. M.v.g.
Snelle levering en correct.
Super Laden. Sehr schneller Versand Bis jetzt sehr gutes Produkt. Würde sofort wieder dort bestellen
Super snel binnen en lampjes werken perfect.
Snel verzendkosten en mooi op tijd
Snelle verzending
Hallo Berto, Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende 🙂 M.v.g
Omdat de afmetingen niet bij het product op de website stonden, informatie gevraagd via email. Zeer snel reactie ontvangen. Daarna bestelling gedaan, welke snel werd gestuurd.
juiste bestelling volgende dag in huis
Ik had 4 led lampjes besteld toen ik ze ging Aansluiten bleek dat 1 het niet deed . Ik heb gelijk contact opgenomen en heb kostenloos binnen twee dagen een nieuwe gekregen
Lampen waren goed te installeren en zal vaker producten halen bij dit bedrijf
Schneller Versand, perfekte Ware, faire Preise! Würde jederzeit wieder hier kaufen.
Top Ware, super Shop, schnelle Lieferung.
Super snelle levering
Der gekaufte Scheinwerfer erfüllt meine Anforderungen. Kundensupport erfolgt. Einziges Manko ist der Versandweg - das Paket landet bei Hermes und da ist die Zustellung immer extremer Zufall (hat in diesem Fall ausnahmsweise geklappt)
Perfect snelle levering
Nvt
Snel en correct
Hallo Stijn, Bedankt voor uw review. Super te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. Wij wensen u veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende 🙂 M.v.g
De dienst na verkoop en klantendienst is top
Hallo Gerry, Bedankt voor uw beoordeling. Erg fijn te lezen dat u ondanks de lange levertijd/verlies van uw pakket door de bezorger, tevreden bent over onze service en afhandeling. Wij wensen u dan ook veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende (laat hopen dat deze dan wat sneller gaat aankomen) 🙂 M.v.g
Zou het bij iedereen aanbevelen
Al meerdere bestellingen gedaan en nog nooit geen klachten gehad, prijs naar kwaliteit en altijd vlot geleverd
Hallo Ritchie, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u telkens tevreden bent over onze service en snelheid van levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende 🙂 M.v.g