Good !
Goede kwaliteit
Verkeerde kleur lampjes besteld, goed en snel kunnen retourneren, credit gekregen en snelle levering van de goede kleur.
Hallo Rob, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. Ook fijn te lezen dat u tevreden bent over onze manier van retourneren en crediteren. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Mooi product geleverd. Duurde alleen drie dagen voor ik het had omdat post nl er een puinhoop van maakte.
Snelle en goede service met goede producten
Hallo Corne, Bedankt voor de beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en producten. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Bestelling was optijd , netjes verpakt en de producten werken goed naar behoren .
De site is erg traag. En de beschrijving sumier. Een linkje naar opties met aansluit materialen zoals schakel relais en dergelijke had mij veel tijd bespaard Maar eigenlijk ben ik dik tevreden
Hallo Bas, Hartelijk dank voor de review. Het klopt, de site was deze week erg traag.. als het goed is is dit nu weer opgelost. Verder zijn we bezig met diverse aansluitkits om het inderdaad wat makkelijker te maken. Ondanks de tegenslag wens ik u toch veel plezier van de aankoop en graag tot de volgende keer. M.v.g.
Aanrader
Opzoek naar lampen dus besteld en gevonden. Goede service en gewoon snel in huis. Exact zoals het hoort. Bedankt
Makkelijk bestellen, snel geleverd, goede producten!!
Hallo Steef, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. Ook fijn te lezen dat u tevreden bent over onze producten! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Een dikke vette duim!!
Hallo Martijn, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Prima product
In 1 woord. GOED
Hallo Jaap, In 1 woord, BEDANKT! We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Zeer goed, simpel,
Steek ledjes werkt perfect
Hallo Thijs, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze LED lampjes. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Alles snel geregeld goed product
Hallo Erik, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en artikelen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Der Webshop ist übersichtlich und der Versand war sehr schnell. Leider hat der Spediteur sehr lange mit der Zustellung gebraucht, aber der Absender kann leider nichts dafür.
Ging makkelijk en lampjes werken goed
Toppie
Hallo Ad Verweij, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Netjes volgens afspraak geleverd top
Goed contact en nette levering
Snel reactie, Eerlijk aardig personeel
Hallo Andrius, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en vriendelijkheid van het personeel. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Snel en kwalitatief zeer goede producten
Everthing perfekt!!