Keurig verstuurd in een degelijke doos en netjes optijd geleverd. Ga zo door. Grt Cor
Goedendag Cor, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over de manier van verpakken en snelheid van levering. We wensen u veel plezier met de aankoop en wie weet tot de volgende keer. M.v.g.
super Service und Qualität
Duidelijke site, snel besteld en geleverd
Sehr gut
Goede producten met lange levensduur en snelle verzending
Goedendag Toon, Bedankt voor het schrijven van een review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze producten en snelheid van levering. We wensen u veel plezier met de aankoop en wie weet tot de volgende keer. M.v.g.
Hat alles super funktioniert .gerne wieder Danke
Bestelling plaatsen en een snelle levering aan huis. Super Pakket was erg goed verzorgd en verpakt. Dikke 10 Ger Snijders
Snel en goed
alles ok
Gute Ware zu fairen Preisen
Bestelling netjes en snel bezorgd
Goedendag David, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze service en kwaliteit van het product. We willen u nogmaals bedanken voor de bestelling en wensen u veel plezier met de aankoop. Wie weet tot de volgende keer bij All Day Led. M.v.g.
Alles verliep zoals het moet
Vlotte afhandeling en levering.
Alles war top, schnell angekommen, kann weiterempfehlen.
Guten Tag Daniel, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung geschrieben haben. Es ist schön zu lesen, dass Sie mit unserem Service und der Liefergeschwindigkeit zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim Einkauf und wer weiß, bis zum nächsten Mal. M.v.g.
Ik had alleen paar breedte lamp lensen nodig. Kleine bestelling. Bij andere leveranciers waren de verzendkosten absurd. Bij all Day led niet. Als ik weer wat nodig ben is dit m'n adres.
Simpel te bestellen en snel geleverd
Snel besteld, snel in huis !
Netjes verpakt en geleverd
Goedendag Patrick, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze service en manier van verpakken om beschadigingen te voorkomen! We willen u nogmaals bedanken voor de order en wensen u veel plezier met de aankoop. Wie weet tot de volgende keer bij All Day Led. M.v.g.
Am Freitag vormittag bestellt, am Montag erhalten. Perfekt verpackt, Ware wie beschrieben, ich war sehr zufrieden und werde hier wieder bestellen. Danke
Guten Tag Florian, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung geschrieben haben. Es ist schön zu lesen, dass Sie mit unserem Service und der Liefergeschwindigkeit zufrieden sind. Natürlich versuchen wir immer, eine 10 für den Kunden zu erreichen. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim Einkauf und wer weiß, bis zum nächsten Mal. M.v.g.
Goeie levering en super goeie service, en goed materiaal al jaren bestel ik hier mijn spullen , en is er wat met je spullen alles wordt netjes en goed opgelost.
Goede snelle service en netjes verpakt om eventuele schade te voorkomen
Hallo Henk, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze service en manier van verpakken. We wensen u dan ook veel plezier toe met de aankoop en wie weet tot een volgende bestelling. M.v.g.
Super snelle levering. En altijd netjes verpakt.
Hallo Renzo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze service en manier van verpakken. We willen u nogmaals bedanken voor de bestelling en wensen u veel plezier met de aankoop. Wie weet tot de volgende keer bij All Day Led. M.v.g.
ledstrip is zeer goed van kwaliteit