Schnelle Lieferung zu günstigen Preisen. Gerne wieder.
Goed product en snel geleverd. Ook hebben ze een breed assortiment op de site
Hallo Jos, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. Ook vinden we het leuk dat u tevreden bent over ons aanbod, we proberen voor iedereen wat leuks aan te bieden. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Snel geleverd goede kwaliteit zeer tevereden
Hallo Gino, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en manier van handelen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Ein gutes und nettes Team ! Alle Fragen wurden sofort und genau beantwortet ! Die Ware kam schnell und von bester Qualität ! Bei den Leuten kann man jeder zeit kaufen !
Goede producten snelle service
Snel geleverd en een super service!
Hallo Martijn, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
lampjes doen het goed en levering is snel en netjes verlopen
Snel, goed, niks op aan te merken.
Producten zijn super en prijs is goed Makkelijke webshop
Hallo Jeroen, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze artikelen en website. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Bin voll zufrieden super Qualität
snelle en goede levering
Hallo Rene, Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Einwandfreie Qualität funktioniert super auch die Lieferung hat schnell geklappt Danke dafür jederzeit wieder
Daar ik twijfelde welk product het best zou zijn voor mijn situatie, heb ik deze mensen een Whatsapp gestuurd. Reactie hierop kwam best snel, en heeft geholpen de juiste keuze te maken.
Gute Ware schnell Lieferung
Mooie web site die wel iets duidelijker mag. Goede afhandeling en levering die van mij wel iets persoonlijker mag vandaar mijn 8
Materialen goed verpakt en vlot verstuurd
Hallo Rene, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Super mooi product ontvangen en snelle levering
Super snelle service
Snel levering en korrect verpakt.
Prima snelle service helaas werkte het lampje niet maar waarschijnlijk verkeerde besteld dus mijn fout
goede website
Hallo C.M. Moesker-van Herpen en/of C.B. Moesker, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en website. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Everthing was ok.