Pas geleden mij bestelling gedaan bij all Day led, een prima service en een snelle levering. Jullie hebben er weer een tevreden klant bij.
Hallo Raymond, Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en leversnelheid. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Smorgens besteld smiddags idd verzonden zelfde pakketje al eens eerder verzonden nu als opmerking bijgevoegd of ze pakketje iets kleiner konden maken ivm brievenbus .......ze hebben t meteen aangepast geweldig Product is ook wat ik er van verwachtte !!!!
Hallo Erik, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze levering. En inderdaad we hadden uw opmerking bij de bestelling gelezen en hebben hier rekening mee gehouden. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
volgende keer weer als ik een led nodig heb.
Goede T10 fitting en snel geleverd.
Een paar rode kentekenplaatverlichtingsunits besteld. Snel geleverd. Goed product.
Goede website
Das gewoon tobbe
Hallo Frank, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze artikelen en snelheid van levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Snelle levering en correct op de hoogte gebracht wanneer mijn pakje vertrok en ging toekomen.
Hallo Maxim, Hartelijk dank voor uw review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Snelle en correcte levering
Hallo Peter, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze levering en snelheid hiervan. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Top!!!
Op tijd en goed geleverd
Hallo John⁸, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze levering en snelheid hiervan. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Vandaag besteld en morgen thuis
En netjes verpakt.
Ik ik heb tot op heden nog niks mogen ontvangen van post NL terwijl het een brievenbus pakket is all day led neemt hier ook weinig actie op
Hallo Mike, Vervelend te lezen dat u nog steeds niets heeft ontvangen! Kunt u reageren op de mail die wij u vorige week hebben verzonden? We kunnen aan de hand daarvan verdere stappen ondernemen. We hadden niets meer van u vernomen, dus zijn er vanuit gegaan dat de zending al netjes was geleverd. Ik zie graag uw reactie tegemoet zodat we u snel verder kunnen helpen! M.v.g.
Super.snel bezorgd.en goed materiaal
Hallo Marcel, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze artikelen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Netjes geleverd en vrij snel in huis
Hallo David, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze levering en snelheid hiervan. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Tevreden over het aangekochte product
Goed spul voor een mooie prijs
Enkele maanden terug heb ik een verkeerde aankoop gedaan bij All Day Led. De verpakking was nog ongeopend, maar All Day Led zei dat de retourtijd al om was. Niettemin hebben we een oplossing gevonden die voor mij aanvaardbaar was.
Original review
Enkele maanden terug heb ik een verkeerde aankoop gedaan bij All Day Led. De verpakking was nog ongeopend, maar All Day Led zei dat de retourtijd al om was. All Day Led wou op geen enkele manier tegemoet komen (bv. met een korting voor het juiste product).
Alles correct, snel en goed geleverd.!
Grandes profesionales, muy buena atención, tienda muy recomendable.