Alles correct, snel en goed geleverd.!
Grandes profesionales, muy buena atención, tienda muy recomendable.
Zeer prettig.
Wel snelle levering heb een zakje met 10 leds gekocht waarvan er 4 het niet deden die had 6 die het wel deden
heel erg goed
Hallo Frits, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over ons. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Maandag besteld en dinsdag in huis kan niet beter
Hallo Corné, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze levering en snelheid hiervan. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Zeer tevreden over de producten die ik bestelde. Eigenlijk altijd al geweest.
Vielen Dank! Gerne wieder!
Mooie rode gloed. Ben zeer tevreden.
Hallo Jan, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze artikelen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Zeer tevreden dank u
Hallo Nancy, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over ons. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Snel geleverd via een overzichtelijke website besteld
Hallo Davey, Hartelijk dank voor uw review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze webshop en dat deze overzichtelijk is. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Kon een paar dingen niet vinden dus gebeld en vriendelijk te woord gestaan door medewerker en heeft mij goed verder geholpen waar na ik de bestelling in alle tevredenheid kon plaatsen
Hallo Albert, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en behulpzaamheid. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Veel keus en snel geleverd.
Hallo Alex, Hartelijk dank voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze webshop en het assortiment! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
De levering is snel en goed. Het product daar in tegen valt wat tegen qua kleur ! In advertentie is deze helemaal Black en Xie je de leds niet , wat in werkelijkheid dus wel is !
Hallo Wilbert, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de artikelen, goed dat u aangeeft dat het niet helemaal overeenkomt. Wij hebben dit zelf ook geconstateerd en gaan aan de slag met nieuwe afbeeldingen! Ondanks de kleine tegenvaller, wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
De lampjes zijn super, goed licht komt er van af, maar nu blijkt dat van de 4 stuks die ik besteld heb, er eentje al kapot was, voor ik hem uit de verpakking had gehaald! Valt hier nog iets mee te regelen tbv een nieuw lampje?
Goede leds snel geleverd.
goed geregeld
Snel geleverd overzichtelijke site niks mis mee
Hallo Tony, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over ons. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Aan te bevelen
Goede kwaliteit snelle service
Hallo Martijn, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en kwaliteit hiervan. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Schnelle Lieferung! Sehr gutes Produkt! Alles bestens!
Snelle levering goeie service
Still have not received my order yet
Hello Finn, We see that your package has been on the road for a long time, but has finally arrived. Sorry for the extremely long delivery time, unfortunately the carrier was unable to get the package to you faster. I hope that despite the late delivery you are still satisfied with our service and we look forward to seeing you again in a future order. Enjoy your purchase! Sincerely.
Top 100%