Super hell
Snel
Société avec beaucoup de professionnalisme vis à vis des clients. Je recommande vivement ce site à tous les adaptes de lumières LEDS !!!
Snelle service top
Makkelijk te bestellen en zeer tevreden met product
Hallo Arno, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze webshop en artikelen. We wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende. M.v.g.
Ik ben helemaal tevreden. Top ware en altijd blijIk ben helemaal tevreden. Top ware en altijd blij.
Makkelijk te bestellen en goeie kwaliteit
Prima producten
Hallo Marco, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze producten. We wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende. M.v.g.
Von der Bestellung bis hin zur schnellen Lieferung alles TOP : )
Het contact via de mail ging super .. kwaliteit moet nog blijken als die aangesloten is maar daar twijfel ik niet aan
Goed product,perfect verpakt en snelle levering
Hallo Davy, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en levertijden. We wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende. M.v.g.
Snelle levering, zending goed verpakt
Je krijgt wat ze beloven, prima..
Hallo Theo, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze producten en beschrijvingen hiervan. We proberen ten alle tijden duidelijk te maken wat en hoe u alles geleverd krijgt. We wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende. M.v.g.
Moin Moin! Alles gut, gerne wieder!!
Ik had lichten besteld en die waren verkeerd geleverd geweest door DPD. Maar toen ik bericht stuurde hebben ze van AllDayLed direct beginnen onderzoeken om die lichten toch nog tot bij mij te krijgen. Toen ze hoorden dat de lichten ergens verdwenen waren hebben ze direct andere opgestuurd diezelvde dag nog en die zijn bij deze wel goed toegekomen.
Geweldig goed spul
Super snelle service en van goeie kwaliteit
Hallo Bram, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze producten en levertijden. We wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende. M.v.g.
Perfekt
Gewoon top
Bestellen en binnen een paar dagen alles keurig netjes in de bus.
Een snelle levering voor een concurrerende prijs.
Makkelijk besteld en snel verzonden, had het de dag na bestelling al netjes in huis
Hallo Thomas, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en levertijden. We wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende. M.v.g.