Snel verzonden,goede kwaliteit
Zoals altijd top service
Hallo Nico, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat we het zoals altijd netjes hebben verwerkt. M.v.g.
Snelle levering Geen gezeur
Hee Mark, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over de snelheid en manier van verwerking. M.v.g.
Alles Bestens
Mooie handige leds Bijna de helft van de prijs als die van de hella Maar voornamelijk veel makkelijker te monteren. 10/11 mm gat boren en klaar
Besteld online en snel in huis. Top
Had het besteld en twee dagen later in huis werkt super top ingepakt heel net bedrijf
Hee Rick, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over de snelheid en manier van verpakken. M.v.g.
Enige T10 rubber lampfittingen voor hobbybouw kanoverlichting, moeizaam te vinden
Top Ware, top Qualität zum fairen Preis. Schnelle Lieferung.
Het product is goed en de levering was snel
Alles perfekt wie geplant super Kommunikation sofort Lieferung alles wie vereinbart
Een snelle en nette levering.
Meerdere bestellingen geplaatst en altijd snel en correct geleverd!
Hallo Govert, Bedankt voor uw beoordeling, we doen er alles aan om de bestelling zo snel en goed mogelijk aan u te leveren. Dit zullen we ook in de toekomst ten alle tijden blijven doen. We zien u graag terug voor een volgende bestelling. M.v.g.
Levering was er op 7 dagen. En was goed.
Hallo Joeri, Bedankt voor uw review. We proberen de bestellingen ten alle tijden zo snel als mogelijk bij de klant te krijgen. Normaal zou het naar België ongeveer 2 dagen duren, excuus voor de vertraging hopelijk is het plezier van het product er niet minder om geworden. We zien u graag terug op onze website. M.v.g.
Alles goed geregeld, alleen jammer dat er bij de lampjes niet een soort watt bij staat zodat je indruk hebt hoed fel ze schijnen.Dat valt een beetje stegen van deze lampjes.
Hallo Frits, Bedankt voor uw review. We gaan kijken of we dit er wellicht in de toekomt bij kunnen vermelden. Bedankt voor de tip! We zien u graag terug op onze website. M.v.g.
Snel en netjes geleverd
Hee Raymond, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat onze producten en levering naar verwachting zijn. M.v.g.
Super service
Vrijdag de bestelling gedaan, zaterdag in huis. De Led's branden super mooi als dagverlichting
Hee Bas, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat onze producten naar verwachting zijn. M.v.g.
Duidelijke site en snelle levering
Goede en snelle levering
Mooi vlot geleverd en duidelijke communicatie
Ok
Vlugge bestelling goede service
Einfach und problemlos.... perfekt..