Einfach und problemlos.... perfekt..
Degelijk goed spul
Hallo Robin, Bedankt voor uw review. We zullen gaan kijken hoe we in de toekomst de plak laag kunnen verbeteren. M.v.g.
Goede informatie
Hallo Patrick, Bedankt voor uw beoordeling. We proberen onze website zo duidelijk mogelijk te maken zodat u vooraf weet wat u van ons kunt verwachten. M.v.g.
Enkel top
Snelle levering en goede service
Besteld en binnen 1 dag geleverd.
Hallo Pieter, Bedankt voor uw review, we proberen de bestellingen altijd zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. M.v.g.
Snel en goed Duidelijke webshop
Hallo Jan, Bedankt voor uw review. We proberen de website voor iedereen zo duidelijk mogelijk te houden zodat u vooraf weet wat u koopt. M.v.g.
Inbouwlampje besteld , Lampje ontvangen,helaas kapot.
Hallo Henrie, We vinden het erg vervelend te lezen dat u een defecte lamp heeft ontvangen. Zou u contact met ons op willen nemen zodat wij uw defecte lamp kunnen vervangen. U kunt contact opnemen met ons via [email protected] M.v.g.
Vriendelijk en snel
Goede kwaliteit voor een nette prijs en een top service
Super goede service top
Ik vond mijn ledpuntjes niet fel genoeg vond ze maar zwak branden in tegenstelling tot special interior ledpuntjes
Hallo Corne, We vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de felheid van het product. We zullen dit uiteraard ook meenemen naar de leverancier, wellicht kunnen zij ervoor zorgen dat er een fellere variant gaat komen. Echter willen we u er wel op wijzen dat u op dit moment een product van 7,26 (per stuk) gaat vergelijken met een product van 1,85 (per stuk). Uiteraard zit daar dan wel verschil in. Indien u ontevreden bent willen we u erop wijzen dat u ongebruikte artikelen ook altijd kunt retourneren aan ons. M.v.g.
Goeie ervaring! Goed product en snel geleverd
Goeie service en een top levering
Leider war eine Birne kaputt, bin trotzdem zu Frieden gewesen die Farbe von der einen ist echt super toll
Hallo Tanja, Wir haben gelesen, dass Sie eine defekte Lampe erhalten haben. Dies ist natürlich durch die Garantie abgedeckt. Können Sie sich diesbezüglich an [email protected] wenden? Wir werden Ihr Problem so schnell wie möglich lösen. Vielen Dank.
Hele goede service en snelle levering! Bij vragen erg snel reactie op de mail
Hallo Stefan, Bedankt voor uw review, we vinden het leuk om te lezen dat u als klant zijnde tevreden bent over ons. M.v.g.
Netjes behandeld
Hallo René Bedankt voor uw review, we vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over ons bedrijf. M.v.g.
Ware wurde sicher und reibungslos versesndet,,und bin äußerst zufrieden mit den bestellen Artikel. Dickes Lob
Hallo, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir tun alles, um Schäden an einer Bestellung zu vermeiden. Dazu gehört eine gute Verpackung. Vielen Dank, dass Sie mit unserer Versand- und Verpackungsart zufrieden sind. Freundliche Grüße,
Snel en netjes geleverd zeer positief
Hallo Nikki, Bedankt voor uw positieve review. We doen er alles aan om al onze klanten tevreden te houden. Uiteraard hoort is de snelle levering daar een onderdeel van. Graag tot de volgende bestelling. :) M.v.g.
Supe lampen
Zoals omschreven
Ich bin sehr zu frieden,leider gefällt mir der Lieferdienst nicht. Mit DHL wäre besser gewesen
Alles super und schnell