Schnelle Lieferung und tolles Produkt.
Guten Tag Christian, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung zu schreiben. Es freut uns zu lesen, dass Sie mit unserem Service und der Produktqualität zufrieden sind. Wir möchten uns nochmals für Ihre Bestellung bedanken und wünschen Ihnen viel Spaß beim Einkauf. Wer weiß, bis zum nächsten Mal bei All Day Led. M.v.g.
Goede omschrijving van het product.
Der gelieferte Leuchtkasten ist defekt. Auf Email wird nicht reagiert. Ich habe keine Rechnung erhalten.
Top Ware schnelle Lieferung gerne wieder! Sehr empfehlenswert!
Goeie service nette kwaliteit
Alles bestens!
Snelle levering en reactie bij retour.
Goedendag Ton, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en afhandeling van een retour. Uiteraard kan het ooit voorkomen dat een product toch niet naar wens is, of overbodig is geworden en ook dan streven we naar een goede service. We danken u nogmaals voor het plaatsen van een bestelling en wie weet tot de volgende keer. M.v.g.
Tip Top
Alles gut gelaufen, schnell, perfekt . Produkt wie beschrieben .
Guten Tag Thorsten, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung zu schreiben. Es freut uns zu lesen, dass Sie mit unserem Service und der Produktqualität zufrieden sind. Wir möchten uns nochmals für Ihre Bestellung bedanken und wünschen Ihnen viel Spaß beim Einkauf. Wer weiß, bis zum nächsten Mal bei All Day Led. M.v.g.
Mooie site met veel keuze en goede hulp bij vragen, na een moeilijke keuze tijd toch een waslijst besteld en alles de volgende dag bezorgd! Super.!
Hallo Ramon, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. We wensen u dan ook veel plezier toe met de aankoop en wie weet tot een volgende bestelling. M.v.g.
Alles gut! Lieferzeit in Deutschland mangelhaft….
Super blij met mijn popey geurtjes. Netjes afgeleverd en bestellen ging vlot.2dagen later had ik ze in huis
Misschien prijzen inclusief BTW vermelden op de website.
Eerste bestelling en alles netjes geleverd
Goedendag Pascal, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn te lezen dat de eerste bestelling die u bij ons plaatst goed is bevallen en netjes is afgeleverd door de vervoerder. Nogmaals dank voor de bestelling en veel plezier van de aankoop. M.v.g.
Der Kundenservice ist sehr hilfsbereit und schnell. Schnelle Lieferung. Ich würde jedem empfehlen!
Altijd netjes verpakt verzonden, mocht wel een dagje eerder zijn, maar altijd TOP
Goedendag Ronald, Bedankt voor uw review! Sinds kort zijn we begonnen met verzenden via DPD. Helaas merken dat dit nog niet helemaal soepel loopt en er dus inderdaad soms wat vertragingen plaats vinden.. excuus hiervoor. Verder goed te lezen dat u wel tevreden bent over de service en manier van verpakken. Nogmaals dank voor uw bestelling en ondanks de wat latere levering, veel plezier van de aankoop. M.v.g.
Fijn bedrijf! Goede kwaliteit produkten! Snelle service!
Top immer gerne wieder!
Kann mich nicht beklagen. Vom bestellen bis zur Lieferung ging alles sehr schnell. Mir hat es gefallen
Een goede ervaring
Vlotte bestellingen goede kwaliteit
Omdat een artikel tijdelijk niet leverbaar was een backorder kunnen plaatsen. Nadat het artikel weer op voorraad was kreeg ik een bericht en kort daarna was het pakket al verzonden. Helaas is Post NL het pakket kwijt geraakt maar All Day Led lost het goed en snel op. Nu is het wachten op de nieuwe doos.
goede service blijkt uit proactief reageren door mensen van de webshop. op deze manier had ik op tijd kwaliteiten producten binnen zodat ik mijn klant op tijd kon helpen.
Goedendag Ivo, Bedankt voor uw review! We vinden het fijn te lezen dat u tevreden bent over de manier van communiceren en de snelheid van levering. Nogmaals dank voor uw bestelling en veel plezier van de aankoop.! M.v.g.
Schnell und unkompliziert!
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns zu lesen, dass Sie mit der Bestellung und der Liefergeschwindigkeit keine Probleme hatten. Nochmals vielen Dank für Ihre Bestellung und viel Spaß beim Kauf. Beste grüße,
Nvt