Gewoon een goed ervaring en goede kwaliteit
Oranje 5 watt bollen bestelt en hebben het nog geen dag volgehouden waardeloze kwaliteit
Schon sehr oft bestellt. Super Service und super Qualität
Prima webshop, denken met je mee en waar je voor betaald is het zeker waard!
Er word goed advies gegeven en geleverde spullen zijn altijd volgens verwachting.
Habe die Ware bisher noch nicht erhalten, und bei der Sendungsverfolgung gibt es keine Daten. Bin sehr enttäuscht Bisher keine Änderung!!!!!@
Original review
perfect
Goede service en goede kwaliteit
mooie service
Bedankt voor uw review!
Absolut empfehlenswert! Top Beschreibungen zu Artikeln & super schneller Versand.
Es gibt nichts zu bemängeln. Alles Top.
Schon mehrmals paar Sachen bestellt Immer einwandfrei und schnelle lieferung
Je hebt kwaliteit voor je geld, en hij helpt je met het beste product uit te kiezen.
Ondanks dat in deze corona tijd de post er langer over doet, mijn bestelde product snel binnen. Netjes verpakt en de kwaliteit ziet er goed uit.
Prima spul en snel in huis
snel geleverd
Had per ongeluk 1 stuk besteld en had er 2 nodig. Heb een 2de bij besteld met gevolg dat ik 2 maal de verzendkosten heb betaald.Na een mailtje werden de 2 bestellingen samengevoegd en werd de helft van de verzendkosten teruggestort op mijn rekening. Alles goed en snel ontvangen !!!
Prima service netjes verzonden
Hallo Marco, Bedankt voor uw review!
Snel antwoord op vragen en tips wat desnoods beter zou zijn en super snelle levering
👍👍👍👍👍
Es hab alles wirklich wunderbar geklappt, super Kommunikation mit dem Verkäufer und vor allem super Produkt. Danke
1 set festoon led lamp besteld, waarvan 1 van de 2 niet naar behoren werkte. Binnen 2 dagen was er al een vervangende lamp. Top geregeld
Besteld, geleverd, alles netjes.
Top Kwaliteit.