Word netjes opgestuurd en goede producten
Goedendag Eric, Bedankt voor uw review! We vinden het fijn te lezen dat u tevreden bent over de manier van verzenden en de kwaliteit van de producten. Nogmaals dank voor uw bestelling en veel plezier van de aankoop. M.v.g.
Schnelle Lieferung und Top Auswahl alles super geklappt
Altijd vriendelijk, eerlijk tegen klanten en altijd behulpzaam
Mooie producten voor een nette prijs, snel en correct geleverd
Goedendag F, Bedankt voor uw beoordeling! We vinden het fijn te lezen dat u geen problemen hebt gehad met het bestellen en de snelheid levering. Nogmaals dank voor uw bestelling en veel plezier van de aankoop. M.v.g.
Super mensen, goedekwaliteit, snelle levering en mooi aanbod
Alles goed verlopen
Snelle levering,prima verpakt en goede kwaliteit.
Goedendag Jacob, Bedankt voor uw review! We vinden het fijn te lezen dat u tevreden bent over de manier van verpakken en snelheid van levering. Tevens vinden we het leuk te lezen dat u ook tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Nogmaals dank voor uw bestelling en veel plezier van de aankoop. M.v.g.
Goed verpakt en snel geleverd. Top service, ga zo door
Gute Produkte zu einem fairen Preis! Hab noch nie Probleme, deswegen war eine Kontaktaufnahme nie notwendig.
Guten Tag Manuel, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns zu lesen, dass Sie mit der Bestellung und der Liefergeschwindigkeit keine Probleme hatten. Es freut uns auch zu lesen, dass Sie mit dem Preis-Leistungs-Verhältnis zufrieden sind. Nochmals vielen Dank für Ihre Bestellung und viel Spaß beim Kauf. Beste grüße,
goede producten en lekkere snelle service.
Gute Ware und sehr schnelle Lieferung Danke
Guten Tag Andre, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns zu lesen, dass Sie mit der schnellen Lieferung und der Qualität der Artikel zufrieden sind. Nochmals vielen Dank für Ihre Bestellung und viel Spaß beim Kauf. Beste grüße,
De ene dag besteld en volgende dag al geleverd. Goede service.
prima service snel in huis netjes verpakt
Goedendag Wim, Bedankt voor uw review! We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en manier van verpakken van de artikelen. Nogmaals dank voor uw bestelling en veel plezier van de aankoop. M.v.g.
Nette service en snelle levering
Zeer snelle levering en netjes verpakt !
Makkelijk besteld snel binnen
Op vrijdag om 17 uur besteld. Zaterdag 12 uur al binnen. Geweldig service. En de producten zijn precies zoals omschreven
Hallo Patrick, Bedankt voor de review! Zoals u heeft ervaren, doen we er alles aan om de bestellingen zo snel als mogelijk te leveren. Nogmaals dank voor uw bestelling, en we wensen u veel plezier met de aankoop. M.v.g.
Wie immer Top Ware zu einem super Preis und Blitzschnelle Lieferung!!!
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns zu lesen, dass Sie mit der Bestellung und der Liefergeschwindigkeit keine Probleme hatten. Es freut uns auch zu lesen, dass Sie mit dem Preis-Leistungs-Verhältnis zufrieden sind. Nochmals vielen Dank für Ihre Bestellung und viel Spaß beim Kauf. Beste grüße,
Alles ok
Alles duidelijk in de site omschreven. En de levering is snel.