Ik heb nu de led verlichting van strands en die zijn stuk voor stuk erg mooi. Alles op de aanhangwagen als zijmarkering en voor en achter op de spatborden. En ook de achterlichten zijn een ware luxe uitstraling. Het staat mooi en professioneel.
In een woord super. Lampen waren goed verpakt en snel geleverd.
Schnelle und unkomplizierte Lieferung
Guten Tag Matthias, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns zu lesen, dass Sie mit der schnellen Lieferung und der Qualität der Artikel zufrieden sind. Nochmals vielen Dank für Ihre Bestellung und viel Spaß beim Kauf. Beste grüße,
Snelle levering en keurig verpakt, en goeie kwaliteit
Goedendag Cor, Bedankt voor uw review! We vinden het fijn te lezen dat u geen problemen hebt gehad met het bestellen en de snelheid levering. Ook vinden we het goed te lezen dat u tevreden bent over de prijs - kwaliteit verhouding. Nogmaals dank voor uw bestelling en veel plezier van de aankoop. M.v.g.
Die Bestellung ist zwar im Versand teurer geworden dafür kommt die Ware sicher im Karton an. Schnelle Lieferung und Produkt tadellos. Immer wieder gern
Bestselling geplaast op een vrijdag avond zondag middag wist ik al waar en wanneer het paketje aankwam
Goedendag Geuens, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. We willen u nogmaals bedanken voor de bestelling en wensen u veel plezier met de aankoop. Wie weet tot de volgende keer bij All Day Led. M.v.g.
Goed materiaal en snel geleverd
Mijn bestelling kwam snel en keurig aan. De bestelling was gewoon van goede kwaliteit! Dank je en ik heb ee dagelijks plezier van.
Hallo Dave, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelheid van levering. We wensen u dan ook veel plezier toe met de aankoop en wie weet tot een volgende bestelling. M.v.g.
Alles einwandfrei
Verlichting is ok
Product is wat je er van verwacht.
Schnelle Lieferung , Ware in Ordnung und funktioniert .Alles fein.
Duidelijkheid. daardoor vertrouwd en vlotte verzendending. en goed verpakt !
Gute Auswahl, faire Preise, sehr schnelle Versendung. Ich bin sehr zufrieden! Ich werde hier wieder bestellen! Vielen Dank!
Goed en snel
Ware bestens Versand bestens sehr guter Verkäufer alles perfekt 100%‘ig weiter zu empfehlen
Netjes geregeld
Vragen gesteld via telefoon en netjes geholpen.
Hele goede prijs kwaliteit verhoudong Hele nette verzending
Ik heb 2 ledbars besteld bij all Day led en is me prima bevallen. Ik had er 1 in de preorder gezet en ben via Instagram goed op de hoogte gehouden over wanneer mijn ledbars geleverd werden. Echt een top service ik zal hier zeker vaker bestellen!!
Artikel op tijd ontvangen als besteld
Kabel , ist nun mittlerweile am dritten Modul abgebrochen. Ständig gehen die Lampen kaputt. Ich bin enttäuscht.
Schnelle Lieferung sehr zu empfehlen
Set lampen besteld en de levering was erg snel. Helaas was er 1 lamp stuk gegaan tijdens het verzenden maar dit is snel opgelost door All Day Led. Dankjewel en ga zo door!