Helaas heeft Post NL mijn pakket later geleverd dan verwacht maar door goed geholpen te worden door een medewerker wisten we gelukkig snel waar het pakje bleef. Pakket was goed verpakt en lampen zien er goed uit.
Snelle levering en goede kwaliteit
Prima doen wat ze beloven.
Hallo René, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de artikelen en beschrijvingen hiervan. Wij wensen u veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende keer 🙂 M.v.g
Kurz gesagt super Service
Ik werd goed geholpen, ze dachten met me mee en had de volgende dag al mn spullen .
Product zoals omschreven, snel geleverd
Hallo Joeri, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over de prijs/kwaliteitsverhouding van onze artikelen en snelheid van verzending/levering. Wij wensen u veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende keer 🙂 M.v.g
Geen opmerkingen alles verliep vlot en ontving mijn pakket vrij snel.
Ze doen wat ze beloven en mooi vlot ook.
Fijne site waar duidelijk en logisch alle producten staan. Zoeken kan ook makkelijk met de zoekoptie. Product werd snel geleverd.
guter preis, alles top
Goede lampjes, snelle service
Die Ware ist top, der Kundenservice ist Weltklasse!!! Dieses Unternehmen kann ich nur jedem empfehlen!!! Immer wieder sehr gerne
Netjes
Zie bovenstaande
Vrijdag namiddag besteld en zaterdag morgen al afgeleverd! Boven verwachting snel!
Goedendag André, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over de inhoud en kwaliteit van onze artikelen! Ook fijn dat u tevreden bent over de snelheid van verzending/levering. Wij wensen u veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende keer 🙂 M.v.g
Die Ware wurde innerhalb weniger Tage geliefert,Verpackung super, Bezahlung ohne Probleme. Immer wieder gerne.
Nette service snelle levering
Kommunikation Pünktliche Lieferung Nur zu Empfehlen Macht weiter so wird nicht die letzte Bestellung bei euch sein
Zeker vaker bestellen
Goed spul,goed verpakt en snel geleverd!
Alleen de prijs die ik betaalde en wat er later op de site zag kwamen niet overeen ik heb het ge oel dat ik teveel betaald heb
Prettig
Super Service super leuchten 10 von 10 Sterne !!
Op tijd geleverd en goed verpakt.. super
Snelle reactie op whatsapp,snel geregeld,en vlotte levering,kortom zoals altijd zeer goed