Vriendelijke, snelle service.

Binnen 30 minuten en een kopje koffie was mijn telefoon weer in business.

Top service 👍👍

Zeer vlotte en professionele vakmensen in Veghel , super geholpen , kom volgende keer graag terug

Zeer ervaren geen onzin .

super goed.

Voor m'n koffie op was al een nieuwe accu geplaatst tegen een heel mooie prijs. Ben bijzonder te spreken over ZIN telecom.

FANTASTISCH

Ik kwam voor de eerste keer bij ZIN telecom en werd zo ontzettend snel, vriendelijk en kundig geholpen! Daar kan je heel blij van worden :)

Ongelofelijk

Mijn telefoon was in zoutwater terecht gekomen. En nee, eigenlijk heeft m’n telefoon dit niet overleefd. Maar dankzij jullie is hij aangegaan en hebben jullie nog een backup gemaakt. Ik schrijf deze review nu via m’n telefoon. Echt ongelofelijk dat dit is gelukt (aangezien m’n telefoon echt dood was). Onwijs bedankt

Snel en vakkundig geholpen

Snelle en vriendelijke service!

Scherm van mijn telefoon werd snel gemaakt, gelukkig ook op voorraad. Even een boodschap gedaan en klaar! Zeer vriendelijk en ik kreeg er nog een beschermplaatje voor mijn telefoon bij. Helemaal top!

Zeer goed geholpen

Personeel denkt zeer goed mee in gepaste oplossingen

Heel goed ...Toppie 👍🏻

Een zeer fijn bedrijf met vriendelijk personeel ...en klaar terwijl je wacht...ik ga daar zeker naar terug

Simpel en snel

Je loopt binnen, wordt direct geholpen en repareren ter plekken. Sneller en makkelijker kan het niet.

super!

Goede service en klantvriendelijk.

Gewoon super!

We zijn inmiddels vaste klant bij Zin, geweldige service en altijd een oplossing!

Top service en aardig personeel!

Reparatie was snel geregeld , en goede service van het personeel ervaren.

Super bedrijf

Klantvriendelijk, meedenken en tijdens een bakkie koffie Wordt de reparatie gedaan ,TOP

Lekkere koffie en vriendelijk personeel

Vlot en vriendelijk geholpen.

Een goede en erg klantgerichte behandeling waarbij meegedacht wordt in het belang van de klant. Zeer waardevol!

Fantastisch geholpen en binnen 15 min klaar!

Vriendelijke ontvangst en snelle service. Transparant in kosten opgave (-vooraf) en tijdsduur (- 10 minuten werk)

Goede service duidelijk en correct

Kennis en vaardig

Goede snelle service en altijd in oplossingen denken!!

Altijd snel geholpen worden , meedenken met de klant en eerlijk zijn over de keuze die je overweegt. Reparatie is bijna altijd mogelijk en vakkundig gedaan. !!

aardig, vlug en professioneel

Mijn scherm van mijn Oneplus5 was kapot. een reparatie die vele niet 123 zullen uitvoeren omdat deze telefoon niet zo frequent voorkomt. bij ZIN was dit echter geen probleem .

Vriendelijk!

Vriendelijk personeel! Werd netjes ontvangen en direct geholpen.

Super geholpen!

Mijn iPhone had problemen met opladen en dit werkt gratis opgelost door stof te verwijderen uit de oplaadpoort!

fijne service, goed geholpen!

Kundige service, probleem snel en vakkundig verholpen

Goede , snelle en vriendelijke service

Positief!

NCB-laan 117 C