Snelle service, vriendelijk en goede prijzen. Top!

Prima bedrijf! Ze ontzorgen en denken met je mee.

Eenvoudig bestellen en snelle levering van smartphones. Ook bij evt. problemen is men altijd bereid om mee naar een oplossing te zoeken.

Ik was opzoek naar een betrouwbare reparateur voor mijn Samsung telefoon. Dat blijkt nog al moeilijk, maar na de lovende recensies van ZIN ben ik hier naar toe gegaan en ze zijn waar. Ze hebben een goede deskundige reparateur. Hij kan alle problemen hoe klein of groot ook vrij snel oplossen. Ik stond na een kop koffie met een compleet nieuw scherm binnen 45 min. weer buiten. Fantastisch! Je mag dan wel iets meer betalen, maar ze zijn zeker niet de duurste en voor dat kleine beetje extra krijg je een fantastische service terug!

Vriendelijk en goede service

Scherm en batterij laten vervangen met duidelijke uitleg en extra informatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

meteen hulp en erg aardig. alles werkt goe en het ziet er netjes uit

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle service en vriendelijk personeel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Staan garant voor eventuele complicaties die later plaats vinden aan het toestel. Dit wordt meteen opgelost. Klantvriendelijk!

N.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed meegedacht naar de meest passende oplossing. Snelle reparatie voor een lage prijs!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De medewerkers deden alle moeite om de reparatie snel geregeld te hebben. Er werd eerst gekeken of het probleem niet ergens anders aan zou kunnen liggen. De reparatie is goed uitgevoerd. Goede parkeermogelijkheid.

De bank waar je op zit als je even moet wachten zit niet prettig. De rugleuning is te stijl.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service, vriendelijk personeel.

Enquête kwam terecht in spam. Wellicht iets mee te doen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service en lekkere koffie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service Eerder geweest voor vervanging glasplaatje iPad mini Later nog een keer terug geweest ivm problemen op start iPad Deskundig en oplossingsgericht opgepakt zonder overleg eerdere factuur maar gewoon op basis van vertrouwen Terwijl t al was t al een tijd geleden dat t scherm gemaakt was Niks extra kosten maar alleen garantie. Ik kan iedereen ZIN aanbevelen voor de deskundigheid vriendelijke en klantgerichte service

Bij jezelf blijven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle , vriendelijke afhandeling met als extra’s een gratis glas bescherming voor mijn telefoon , weer opgepoetst , ziet hij er uit als NIEUW , top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service. Vriendelijk personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vriendelijk goede uitleg over wat ze gaan doen vakkundig

super ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- snelle en vriendelijke service - goede prijs-kwaliteit verhouding - gedurende het reparatieproces kun je gewoon meekijken

- ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, behulpzaam en klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service We hoefden maar 15 minuten te wachten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goed service en klantvriendelijkheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Telefoonscherm + LCD van Iphone 7 helemaal kapot, binnen 10 minuten geregeld. Letterlijk klaar terwijl je wacht.

NCB-laan 117 C

5462GC Veghel