Top service in de aftersale

Een goed product, zonder meer. Opvallend is de snelle communicatie bij behoefte aan informatie.

Top proefpakket!!!

Bij het proefpakket veel variaties en weet nu wat ik lekker vind. Het was ook nog super snel in huis!!!

Geweldige service en een leuk pakket!

Mijn moeder vond het thee cadeau geweldig, bedankt voor jullie goeie hulp en service!

Super service

De door mij bestelde machine bleek op korte termijn niet meer leverbaar omdat Jura vanwege Corona achterstanden had in de productie. Koffie-loods.nl heeft dit keurig opgelost door een ander (hoger) type te leveren tegen een prima prijs. De prijzen zijn zeker goed, maar koffie-loods.nl onderscheidt zich door een prima service.

Super machine en betrouwbare snelle levering!

Super fijne koffiemachine! Snel geleverd en doet wat hij moet doen. Meteen Costadoro Arabica bonen mee besteld. Alleen maar goeie reacties over de heerlijke koffie. Aanrader!

Lekkere koffie en goeie / snelle service

Er is veel keuze aan soorten bonen , met duidelijke informatie over deze bonen . De palombini gusto oro doet wat in de beschrijving staat ..super boontje ..( heerlijk )

Heerlijke thee, blij met mijn kado!

Ik heb het liefdesbrief theepakket van een vriendin kado gehad, dus ik heb al meerdere smaken geproefd. Erg lekkere thee, fijn dat je met losse thee zelf de sterkte kunt bepalen. Binnenkort eens wat andere smaken uitproberen, keus genoeg!

Goed advies en zeer behulpzaam.

Bedankt voor het advies voor het kiezen van de juiste koffieboon voor onze jura koffiemachine. De costadoro Arabica valt zeer positief in de smaak! Team Koffie loods bedankt en hierbij hebben jullie een nieuwe klant erbij.

Goed. Helaas zat er geen Nederlandsche of Engelse gebruiksaanwijzing bij

Snel geleverd en product voldoet aan eis

Snel geleverd en product voldoet aan eis

Fijn contact en snelle levering!

Prettig contact via de chatfunctie. Goede productkennis en een goede deal. Nu lekkere koffie met onze Jura Ena Touch!

Snel

Snelle levering, keurig verpakt, Helemaal tevreden

top!

makkelijk te bestellen en een super snelle levering!

goed, snelle bezorging

spullen snel in huis, leuke verrassing erbij

Geweldig goede service!

Hele goede service en zeer fijne en behulpzame medewerkers. Juiste en heldere informatie gekregen over een te bestellen espressomachine van Jura en espresso bonen. Goede deal kunnen sluiten. Zeer vakkundig en aardige medewerkers. Ik kan de Koffie Loods aan iedereen aanbevelen!

Ik kwam bij Koffie loods terecht doordat ik, bij hun ,eindelijk Giovannini vond.

Koffie Loods vind ik een heel prettig bedrijf, ze hebben een aantal topmerken en leveren snel, laat niets te wensen over.

Het lange wachten op de Atom 65 wordt beloond

De machine was niet op voorraad en moest nieuw besteld worden bij de fabriek. Oké prima maar uiteindelijk heeft het dan in mijn geval precies 3 maanden geduurd. De levertijd opgaves tussendoor werden niet gehaald. Fabrieksvakantie, corona etc. Geduld is een schone zaak en werd beloond met een prachtige maler toe ie eindelijk geleverd werd. Met naar wens de bestelde kleinere hopper in plaats van de originele (in mijn keukensituatie een te grote) hopper. Koffieloods heeft nog een paar zakjes van hun koffie bij de zending gedaan. Al met al ben ik dik tevreden.

Prima gelaufen, alle Sterne

Der erste Händler ausserhalb Italiens bei dem ich meinen Palombini gran Caffee bekommen habe. Der Preis war gut. Lieferung schnell und ordentlich, gut verpackt, sogar ohne Aufpreis nach Deutschland geliefert. Gerne wieder, volle Punkte.

thee blikken met een deukje

Ik had 6 theeblikken besteld, de helft had al een deukje bij levering. Heb ze gehouden, maar het is een teleurstelling, ze zijn immers niet goedkoop.

Professioneel, behulpzaam!

Helemaal top! Denken met je mee, goed advies en erg behulpzaam!

Snelle levering en goed assortiment

Leuke proefpakketten om eens verschillende soorten koffie te proberen. Top

Snelle levering, prima service en communicatie!

Fijne webshop! Snelle levering en je bestelling wordt prima verpakt. Wanneer er eens wat is (zoals in mijn geval door leveringsomstandigheden een latere leverdatum) ben ik netjes daarover gebeld. En bij levering zat er een zakje verse thee bij als compensatie. Prima service dus!

Genoeg keus in losse thee en zelfs een proefzakje erbij, top!

Goede en snelle levering. Ook de hoeveelheid van 75 gram in één zak thee is fijn, je doet er wat langer mee. En de thee smaakt heerlijk! Mijn favoriete blue willow die bij een andere webshop uit het assortiment is gehaald is hier wel te koop, top.

Tried but didn't quite cut it

Good intentions, but the grinder I eventually received (after some previous back and forth), had cosmetic imperfections. Not quite happy for a machine at 350+ euros; communication was dropped by KL.

• Would you recommend us? No

Goede Service, snelle levering en heerlijke koffie en thee

Heb al wat ervaring met verschillende sites maar was hier echt positief verrast. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Goed koffie advies en verrassend lekkere proef zakjes voor thee-en. Zeker een aanrader!

Zeppelinstraat 14

3846 CL Harderwijk