prima koffie voor een goede prijs

wij vinden het hele lekkere koffie

Erg behulpzaam en goede vakkundge uitleg over de koffiemachine en soorten van koffie.

Na een gemaakte afspraak werd ruimschoots aandacht besteed aan het koffiezetapparaat alsmede de koffiesoorten en mogelijkheden met het koffiezetapparaat. Tevens kregen we de gelegenheid om verschillende koffiesoorten en sterktes te proeven. Blij verrast waren we met de rondleiding in het nieuwe pand waarbij we uitleg kregen over koffie-en theesoorten. Er werken enthousiaste mensen, die weten waarover ze het hebben en genereus zijn.

FANTASTISCHE machine, heerlijke koffie

TOP ervaring bij Costadoro. We hebben een Jura machine gekocht en wat soorten koffie om te proberen. Na een goed en gedegen advies zijn we van ons eerste idee afgestapt (D4) en hebben we gekozen voor de Jura Ena 8. En wat zijn we er blij mee!! We hebben de machine nu een paar weken in gebruik en geen seconde spijt. Ja, dat we dit niet eerder gedaan hebben. Geweldige machine. Eenvoudig in gebruik, maakt niet veel lawaai (hoe fijn!), gewoon de instructies volgen voor legen en vullen. Een kind kan de was doen. We hebben de cappuccino functie nog niet gebruikt, dus daar kan ik niets over zeggen. Heeft mogelijkheid voor decafe (gemalen). Gewoon heel erg blij mee. Ook met de tijd en uitleg die Daniel en collega (sorry naam vergeten, Italiaans) hebben genomen om de machine uit te leggen en de soorten koffie toe te lichten. Fijn bedrijf, aanrader.

Mooie koffiemerken, snel geleverd!

Heerlijk koffiebonen proefpakket besteld op advies van koffie loods. De melange van de costadoro masterclub bevalt zo goed! Deze gaan wij zeer snel weer nabestellen, tot snel.

Supersnel geleverd tegen een prima prijs.

Eerste keer dat ik hier mijn favoriete koffie van Izzo heb besteld, maar zeker niet de laatste keer! Snelle levering, en een mooie staffelkorting. Overigens mijn complimenten voor de uitstraling van de website, tot de volgende keer.

Mooi producten, zorgvuldig verpakt en snelle levering.

Mooie producten, zorgvuldig verpakt, snelle levering.

Snelle en uitstekende service

Snelle en uitstekende service en goede kwaliteit producten

prima service, goede prijzen en heerlijke koffie

Ik kan Koffie Loods iedereen aanbevelen. Goede prijzen, goede service en mooie koffiemerken!

Top service in de aftersale

Een goed product, zonder meer. Opvallend is de snelle communicatie bij behoefte aan informatie.

Top proefpakket!!!

Bij het proefpakket veel variaties en weet nu wat ik lekker vind. Het was ook nog super snel in huis!!!

Geweldige service en een leuk pakket!

Mijn moeder vond het thee cadeau geweldig, bedankt voor jullie goeie hulp en service!

Super service

De door mij bestelde machine bleek op korte termijn niet meer leverbaar omdat Jura vanwege Corona achterstanden had in de productie. Koffie-loods.nl heeft dit keurig opgelost door een ander (hoger) type te leveren tegen een prima prijs. De prijzen zijn zeker goed, maar koffie-loods.nl onderscheidt zich door een prima service.

Super machine en betrouwbare snelle levering!

Super fijne koffiemachine! Snel geleverd en doet wat hij moet doen. Meteen Costadoro Arabica bonen mee besteld. Alleen maar goeie reacties over de heerlijke koffie. Aanrader!

Lekkere koffie en goeie / snelle service

Er is veel keuze aan soorten bonen , met duidelijke informatie over deze bonen . De palombini gusto oro doet wat in de beschrijving staat ..super boontje ..( heerlijk )

Heerlijke thee, blij met mijn kado!

Ik heb het liefdesbrief theepakket van een vriendin kado gehad, dus ik heb al meerdere smaken geproefd. Erg lekkere thee, fijn dat je met losse thee zelf de sterkte kunt bepalen. Binnenkort eens wat andere smaken uitproberen, keus genoeg!

Goed advies en zeer behulpzaam.

Bedankt voor het advies voor het kiezen van de juiste koffieboon voor onze jura koffiemachine. De costadoro Arabica valt zeer positief in de smaak! Team Koffie loods bedankt en hierbij hebben jullie een nieuwe klant erbij.

Goed. Helaas zat er geen Nederlandsche of Engelse gebruiksaanwijzing bij

Snel geleverd en product voldoet aan eis

Snel geleverd en product voldoet aan eis

Fijn contact en snelle levering!

Prettig contact via de chatfunctie. Goede productkennis en een goede deal. Nu lekkere koffie met onze Jura Ena Touch!

Snel

Snelle levering, keurig verpakt, Helemaal tevreden

top!

makkelijk te bestellen en een super snelle levering!

goed, snelle bezorging

spullen snel in huis, leuke verrassing erbij

Geweldig goede service!

Hele goede service en zeer fijne en behulpzame medewerkers. Juiste en heldere informatie gekregen over een te bestellen espressomachine van Jura en espresso bonen. Goede deal kunnen sluiten. Zeer vakkundig en aardige medewerkers. Ik kan de Koffie Loods aan iedereen aanbevelen!

Ik kwam bij Koffie loods terecht doordat ik, bij hun ,eindelijk Giovannini vond.

Koffie Loods vind ik een heel prettig bedrijf, ze hebben een aantal topmerken en leveren snel, laat niets te wensen over.

Het lange wachten op de Atom 65 wordt beloond

De machine was niet op voorraad en moest nieuw besteld worden bij de fabriek. Oké prima maar uiteindelijk heeft het dan in mijn geval precies 3 maanden geduurd. De levertijd opgaves tussendoor werden niet gehaald. Fabrieksvakantie, corona etc. Geduld is een schone zaak en werd beloond met een prachtige maler toe ie eindelijk geleverd werd. Met naar wens de bestelde kleinere hopper in plaats van de originele (in mijn keukensituatie een te grote) hopper. Koffieloods heeft nog een paar zakjes van hun koffie bij de zending gedaan. Al met al ben ik dik tevreden.

Zeppelinstraat 14

3846 CL Harderwijk