Dramatisch
Ik heb hier twee prachtige lampen besteld. Deze werden heel snel geleverd. Helaas stopt daar de positiviteit. Bij het openmaken van de doos bleek namelijk een reeds gebruikte lamp en/of showmodel opgestuurd. Niet meer netjes verpakt, vol beschadigingen en bovendien al ingekort! Gebeld met het idee dat het dan vast netjes opgelost zou worden. Niet dus! Zonder enige reden meteen zeer onvriendelijk te woord gestaan en vol wantrouwen. Geen excuses, niet geschrokken maar alleen geïrriteerd dat ik belde en bleef aandringen op een oplossing. Keer op keer werd mij onvriendelijk medegedeeld dat ze niets gingen doen. Toen ik opnieuw aangaf hier niet mee akkoord te gaan, werd de verbinding verbroken. Onvoorstelbaar! Ook op mail wordt niet meer gereageerd. Ik heb een advocaat op de zaak moeten zetten gezien het uitblijven van een passende oplossing.
Onvoorstelbaar en ook enorm teleurstellend dat er bedrijven zijn die op deze manier hun geld willen verdienen. Een fout maken kan, maar los het dan ook netjes op. Tot slot als klap op de vuurpijl: Als reactie op een eerdere review bij een ander platform liegen ze glashard over hoe eea is gelopen en de huidige stand van zaken. Ik zou een ieder afraden bij dit bedrijf ook maar een cent te besteden.