Mooi product en snelle levering

Na advies voor een ander bijproduct gekozen. Juiste keuze idd. Voldoet aan de verwachting

Goede ervaring. Werd zelfs gebeld dat de verzending wat langer zou duren.

Erg tevreden met mijn aankoop

Ben heel tevreden met de vloerlamp die ik hier kocht en de super snelle, nette aflevering!

super

Makkelijk te bestellen. Duidelijke communicatie over status bestelde artikelen. Goed verpakt. Snelle levering. Kortom TOP

Super snelle levering.

Na lang zoeken vond ik mijn gewenste lampenvoet, nl. een lange poot en een kleine voet. Ik ben blij.

Produkt zoals omschreven. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Prima winkel

Bestel er volgende keer weer.

Erg goed verzorgt

Gewoon goed, maar ik heb een vraag, net weer een mooie lampenkap besteld en later een voet, maar zou ik nu een maal verzet kosten kunnen betalen? Ze kunnen tegelijk verzonden worden ? Vr gr ans bloemen.

Geweldige service

Mijn bestelling was niet op voorraad. Maar doormidden van het versturen van een foto voor en alternatief kreeg ik de keuze om andere kleur te nemen. Het alternatief vond ik zelfs nog mooier en ben blij dat ze met me mee dachten. Verder snelle levering en dat in deze tijd! Top!’

Mooie spullen en keurige bezorging !

De bestelde lamp was helaas niet voorradig,maar ik kreeg een keurig mailtje met nieuwe informatie over de levertijd. Uiteindelijk werd de lamp toch eerder geleverd...zeer zorgvuldig verpakt ! Zeer tevreden klant!

Snel en netjes

Snel en netjes

Volgende dag al in huis ondanks oud&nieuw!

Mooie, unieke producten

Net bedrijf

Niet alles was leverbaar, maar er werd netjes over gebeld en het is prima en snel opgelost.

Snelle en duidelijke levering

Het product was goed verpakt en het hele proces is goed te volgen. Het formulier voor evt. retourneren is heel duidelijk en volledig

Valt een beetje tegen.

Jammer dat er het een en ander verkeerd ging. Nog steeds mijn bestelling niet binnen. En een paar bestellingen niet op voorraad en niet meer te bestellen. Dat vind ik heel jammer.

Heel betrokken

Zeer behulpzaam!

Goed.

Snelle levertijd ondanks de kerstdrukte.

Goede levering

Super snelle levering

Zeer snelle levering ondanks de drukte bij de bezorgdiensten voor de feestdagen.

Zie aanhef

Alles klopte

Ik bestelde een cadeau voor mijn dochter. Het item werd snel geleverd. Het was met grote zorgvuldigheid verpakt. Mijn dochter was erg blij mee!

Goede persoonlijke service en snel geleverd

Een van de artikelen bleek niet voorradig, ik werd gelijk gebeld met een alternatief en dezelfde dag werd mijn pakket verstuurd.

Uitstekende service

Mijn bestelling werd zeer snel behandeld en met pakketdienst verzonden. De bestelling is snel en goed bezorgt

Top ervaring!

Goede prijs, snel verstuurd, goed verpakt. Echt top!

Marconistraat 8

3771AM Barneveld