In een woord geweldig.

Een zeer goede service. Zeer aangenaam personeel .

Geweldige unieke tafel

Bij Eigenstijl Wonen een unieke ovale tafel gekocht met mooie bijpassende stoelen. Goed advies m.b.t. kleuren en zithoogte. Goede prijsstelling en uitgebreid assortiment.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De service is geweldig! We hadden in de uitverkoop een hanglamp gekocht, zagen echter bij thuis komst dat de ophangbeugel ontbrak.Na één telefoontje konden we een nieuwe langs komen halen. Echt top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gastvrij vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als klant was ik op zoek naar iets speciaals waar moeilijk aan te komen was. Het was geen enkel probleem en allemaal deden ze hun best om toch nog mijn wens in vervulling te laten gaan. Een bedrijf waar ik graag nog eens terug hoop te komen.

In alle opzichten ben ik tevreden, dus kan ik geen verbeter punten bedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne winkel. service uitstekend klantvriedelijk personeel. snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel Mooie winkel en veel keus Prima prijs - kwaliteitverhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De persoonlijke instelling van de verkoopster, erg vriendelijk en meedenkend. De communicatie aan de telefoon was behulpzaam en duidelijk. De meubels werden keurig volgens afspraak gebracht en in elkaar gezet door een aardige medewerker. Al met al een prima indruk bij ons achtergelaten.

Het enige nadeel vonden wij dat alle meubels door de medewerker alleen gebracht werden, mijn man mag absoluut niet tillen en de meubels waren erg zwaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke winkelen mooie spullen en vriendelijk personeel!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enthousiasme verkoopster Laagdrempelig contact (Whatsapp) Meedenken en hulp van magazijnman bij inpakken (vervoer)

Bezorgservice :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg vriendelijk en super service!!! Normaliter wordt onze bestelling i.v.m. grootte niet verstuurd, maar wij wonen op ongeveer 1,5 uur rijden dus toen heeft Charissa veel moeite gedaan om onze bestelling toch te kunnen laten bezorgen....top!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top winkel, goede services en goede informatie over het onderhoud van de meubels

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onderneming met groot assortiment. Enthousiaste dames die veel verstand en gevoel hebben voor interieurinrichting. Heel klantvriendelijk.

Marconistraat 8

3771AM Barneveld