Onzin zo'n review

Mijn product staat nog bij PostNL. Vanwege de drukte met de kerst. Dat is niet erg. Maar via een computer dit soort reviews vragen getuigd van echte betrokkenheid! Kortom: stop er mee en doe gewoon waar je goed in bent. Grt Hans

Ik heb tot nu wachten ,ik heb niet gekregen? Sorry voor scoor maar ik heb niet gezien

prima product en verzorging

alleen nadat ik besteld had bleef het een paar dagen stil, zodat ik niet wist of het wel klopte, maar dat deed het wel gelukkig nix aan de hand

Goed maar informatie kan beter

2000 kommen besteld. Bij levering was het aantal 1000 zonder verdere uitleg of informatie. Na 2 dagen weer 1000. Mailtje was duidelijker geweest. Verder alles goed geleverd.

Bestelling in één keer goed

Het vinden op de website van het product en het bestellen was eenvoudig. Levering acceptabel vlot, ondanks deze periode in december.

Goede levering deugdelijk apparaat

Niet op tijd geleverd en zeer slecht bereikbaar

Helaas minder goede ervaring. Pakket besteld maar 2 dagen later nog niet geleverd. Proberen om horecaonlineshop te bereiken, maar telefonisch niet te bereiken (meerdere tijdstippen op verschillende dagen) en via de mail ook geen antwoord. Uiteindelijk telefonisch contact en werd het pakketje een dag later geleverd.

Keihard gelogen over levertijd

Voor 1 uur besteld volgende dag verzonden, dus ECHT NIET. Was dat ik belde om te horen wanneer ze kwamen, bestel hier echt nooit meer.

Klasse geregeld!

Van bestellen tot leveren klasse!

snel en goed geleverd.

Uitstekende snelle levering. Heel goede prijs. Breed assortiment. Goed advies. Wèl relatief hoge bezorgkosten voor een klein pakketje.

Aanvankelijk minder, maar daarna prima

Bij de levering van een set glazen bleek een gedeelte aan scherven. Dit wellicht als gevolg van onjuist transport, maar ook de verpakking van de glazen was niet optimaal. Na een e-mail volgde een snelle nalevering waarbij de glazen wel goed verpakt bleken en ook ongeschonden arriveerden.

Correct en goed

Prijs, kwaliteit goed materiaal Duidelijk omschreven

Snelle en correcte levering

Tevreden

Prima product, maar aflevering duurde tamelijk lang.

De longdrinkglazen die ik bestelde, zijn prima. De aflevering duurde een week en dat is lang. De oorzaak lag volgens mij deels bij de shop en deels bij Post.nl.

Tot op heden niet goed

Heb nog niets ontvangen!

Goede ervaring

Heel snel geleverd

Heel goed verpakt en snel geleverd.

Goede service en lekker snel geleverd

Works great but misleading image

The thermoflask works great. Keeps liquid warm for more than 6 hours. However it doesn't come with the drip tray which is displayed in the image. Not mentioned properly in the description.

Zeer vriendelijk en klantgericht geholpen

Zeer vriendelijke mensen die meedenken met mijn vraag. Goede producten voor een fijne prijs

bestelling is niet bij ons afgeleverd

een mailt gekregen dat de berstelling is afgeleverd, maar nergens te vinden!

Goede kwaliteit voor goede prijs

Goede kwaliteit voor goede prijs

Niets op aan te merken

Goede prijs, levering volgens afspraak.

slecht

wil ik een zeep navulling bestellen is dit niet leverbaar moet ik een helemaal nieuw zeeppomje bestelen allen omdat er geen navulling te krijgen is bar slecht

Mooie prijs, goede kwaliteit en snel bezorgd.

Scherpakkerweg 7 A

5616HP Eindhoven