Te laat

Levering was twee maanden te laat. Hoewel bij de bestelling in voorraad stond vermeld.

Bestelling was makkelijk geplaatst, communicatie is goed. Alleen de bezorging was matig, maar dat reken ik jullie niet aan. Maar voor 13.00 uur besteld en morgen geleverd, lukt zo niet.

Fijn product

Lekker groot, past precies. Snelle levering

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Product is van een zeer goede kwaliteit en niet duur. M.i. had de verpakking wat effiiciënter gekund, zodat het in mijn geval als brievenbuspakkettje bezorgd had kunnen worden.

Zeer matig, ontevreden dus.

Ik bestelde drie RVS pannendeksels maar kreeg er maar twee, de derde was van aluminium. Eénmaal in de vaatwasser en het aluminium was geheel dof verweerd. De rvs deksels waren licht beschadigd. Als alles zo wordt afgehandeld dan zal ik jullie NERGENS aanbevelen.

ik krijg geen antwoord op mijn vraag

Goede bezorging, ik wil mijn artikel retour sturen omdat de bestelde deksel te groot is. Krijg geen antwoord op mijn (2x) mail, moet dure verzendkosten betalen om te retourneren. De verzendkosten zijn hoger dan het bestelde artikel kost!!

Snelle levering en goed betaalbaar

Ik had wat dingen nodig voor de keuken. Ver hoefde ik niet te zoeken. Online snel besteld en rap geleverd. Goed gedaan team Bert Het Stekkie Hillegom

Goede kwaliteit en snal geleverd.

Hier kon ik zomaar een mooi rvs deksel bestellen voor mijn kookpan. En dat voor een hele lage prijs. Super!

Snel geleverd goede pasvorm top

Op donderdag avond besteld en zaterdag al binnen

goed en snel

Geweldige ovenschaal en goed verpakt bezorgd.

Hoewel het vanaf de foto de ovenschaal eruit zag als langwerpig, was de schaal vierkant. Geen probleem.

Precies het weegschaaltje, met schaaltje wat ik zocht.

Keurige bestelling en levering.

De prijs was zeker concurrerend voor het product dat ik kocht. Levering duurde wat langer dan op de site vermeld. Zondag besteld donderdag geleverd. Anders 5 sterren

Goed materiaal

Slechte levering

Besteld op 18 december meerdere keren gebeld, uiteindelijk bleek order niet te zijn verwerkt. Levering vond pas 3 weken later plaats terwijl product op voorraad was. Geen verklaring gekregen waarom product niet op tijd was geleverd.

Wordt goed op de hoogte gehouden ,ven snelle levering

Gewoon goed.

Overzichtelijke site, groot assortiment, makkelijk bestellen en goede klantenservice. Bestelling snel geleverd.

Snelle service groot assortment

Snelle service groot assortment

Te laat, beschadigde/kapotte producten en onbereikbare klantenservice

Review behoeft geen verdere toelichting lijkt me. Alles wat je 'normaal gesproken' mag verwachten is er blijkbaar niet.

24/12 besteld en ik heb ‘m nog steeds niet

Zie boven

Nig niets ontvangen. Hopelijk komt dat nog.

Voor Kerstmis gekocht.

Waardeloos

Komen afspraken niet na zelfs na telefonisch contact nog steeds niet.

De verzending duurde veel langer dan op de site staat vermeld.

Het product zou volgens de site van horecaonline binnen een dag geleverd worden, maar het heeft dagen langer geduurd. De site zou gewoon eerlijk moeten vermelden hoelang de verzending daadwerkelijk gaat duren en geen onjuiste informatie moeten verstrekken. Het product heb ik uiteindelijk wel in goede staat en goed verpakt ontvangen.

super snelle levering

Telefonisch goed te bereiken en derhalve snelle respons.

Scherpakkerweg 7 A

5616HP Eindhoven