Enkele weken na het wrappen lieten er 2 hoekjes los. Deze zijn binnen enkele dagen kosteloos hersteld door een monteur van dit bedrijf. Dus dat is zeker te prijzen. Nu zijn we weer bijna 2 week verder en lijkt alles helemaal goed te zitten en ziet het er toppie uit allemaal.
We zijn blij te horen dat alles nu goed is. Bedankt voor het delen van je ervaring Soraya, en geniet van je 'nieuwe' keuken!
De keuken is erg mooi geworden, alles is naar wens.
Heel fijn, bedankt voor de review!
De jongens zijn net weg en ik ben heel blij met mn " nieuwe" keuken. Vanaf het moment dat Jan hier een paar maanden geleden was voor een offerte tot nu, kan ik niets bedenken wat niet goed is gegaan. Hulde....het bestaat nog...bedrijven die de zaakjes wel goed voor elkaar hebben. Bedankt☺
Hier worden we heel blij van! Geniet van de mooie nieuwe keuken en bedankt voor het achterlaten van een beoordeling!
Waanzinnige klus hebben de jongens geklaard. Het lijkt net een geheel nieuwe keuken, fantastisch!
Fijn dat het zo in de smaak is gevallen, bedankt voor de review!
Als eerst een erg fijn intro gesprek gehad met Jan waarbij de keuken is ingemeten en we samples hebben kunnen inzien. Na het kiezen van de kleur een afspraak gemaakt en al 2 weken later was onze keuken gewrapt. Erg fijne samenwerking!
Leuk Jacky, bedankt voor de review en geniet van de keuken!
Zeker tevreden met het geleverde werk.
Goed om te horen, bedankt voor de beoordeling!
Onze keuken is super mooi gewrapt door keukenwrap service. Voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken ziet de keuken er nu toch helemaal als nieuw uit. Fantastisch dus. Daarnaast een erg prettig team van wrappers die hun vak foed verstaan en kwaliteit leveren. Wij zijn er super blij mee.
Bedankt voor de uitgebreide review en de leuke klus!
Onze ervaring met dit bedrijf is erg goed. Ze hebben de keuken naar behoren gewrapt en voor een degelijke prijs.
Zo horen we het graag Hillie, dankjewel voor het beoordelen!
They did an excellent job on our kitchen. It really looks outstanding. Great service.
Thank you for leaving a review Mandy, that's very nice to hear!
Wij hebben het aanrechtblad naar grote tevredenheid laten wrappen in een mooie natuursteenfolie, die overigens niet van echt te onderscheiden lijkt. Super goed gedaan jongens!
Super leuk om te horen Noah, bedankt!
Super mooie keukenwrap, we zijn er heel blij mee
Bedankt voor de review en de opdracht!
Goede communicatie, fijne vakmensen met een prachtig resultaat.
Dat horen we natuurlijk graag, bedankt en geniet van de keuken!
Zeer netjes
Fijn, bedankt voor de review!
Super goed gewerkt, in 1 dag klaar, top advies en de transformatie van de keuken is fenomenaal te noemen. Het lijkt een nieuwe keuken, de afwerking is erg goed en de jongens hebben keihard gewerkt en waren ook nog eens ontzettend vriendelijk. Leul on te zien en erg blij met het resultaat. Een aanrader.
Heel goed om te horen Petra, bedankt!
De gewrapte keuken is helemaal naar tevredenheid
Goed om te horen Antje, bedankt voor de leuke klus en de beoordeling!
Ervaren en goede wrappers. Bij de vaatwasser moest later wel nog een randje worden hersteld. Inmiddels zit dit er ook gewoon goed op en is de keuken helemaal strak.
Goed om te horen dat alles nu in orde is Irma en bedankt voor de review!
Dik tevreden met de keuken wrap. Aanrechtblad, kastjes, achterwand laten doen en nieuw deurbeslag op de deurtjes. Schitterend geworden!
Heel fijn Jean, bedankt voor het beoordelen en de leuke klus!
Top. De keuken is helemaal perfect gewrapt.
Fijn om te horen, bedankt voor de review!
Net verhuist en de keuken was prima maar ook saai wit. Wij hebben de keuken zwart laten wrappen en konden niet blijer zijn met het resultaat. Geweldig. Wat een kostenbesparing dit en wat een schitterend resultaat.
En wij zijn ontzettend blij om dit te horen Daan, bedankt voor de mooie woorden en geniet van je 'nieuwe' keuken!
Na een tweede bezoek is nu alles in orde. De eerste realisatie was hier en daar niet goed, wat kan gebeuren. Direct gebeld en ze wilden het graag oplossen, dus dat is erg goed. Een week later hebben ze het keurig opgelost en is de keuken nu helemaal naar wens. Goede service.
Bedankt voor de review Guusje! Jammer dat het niet in één keer naar wens was. Natuurlijk hebben wij dit direct goed op willen lossen en dat is dan ook gebeurd zoals je aangeeft. Heel fijn dat je nu helemaal blij bent met de keuken!
Super mooi geworden, echt top. Leuke jongens die hun vak goed verstaan. Ook sterk in communicatie in aanloop naar het project. Dit bedrijf is wat mij betreft een regelrechte aanrader.
Wat een complimenten Hendrik, ontzettend bedankt hiervoor!
Gewoon een hele goede ervaring met dit bedrijf. Komen afapraken na en wrappen de keuken professioneel. Vlot contact. Goede prijs.
Top om te horen Melissa, bedankt!
Aangenaam bedrijf om mee te werken. Snel, vriendelijk en voordelig. De wrap op de keuken is naar grote tevredenheid.
Topservice. Op een willekeurige maandag bedacht dat ik mijn keuken wilde wrappen. Nog dezelfde dag een geschatte prijsopgave in de mail, 2 dagen later een medewerker thuis om alles op te meten en kleurtjes te kiezen en nu een paar weken later heb ik al een compleet andere keuken! Snelle communicatie, vriendelijke mensen, meedenkend en servicegericht (nieuwe greepjes erop gezet met wat uitdagingen, schroefjes aangedraaid etc). Ik had nog een vraag nadien, weer binnen 2 dagen iemand op de stoep om nog even te kijken en een kleine aanpassing te doen. Top!
Keukenwrapservice.nl is de #1 in het professioneel wrappen van keukens in Nederland. Onze vakmensen wrappen uw keuken binnen 1 dag als nieuw! Met een keukenwrap is het mogelijk om een complete make-over te geven aan uw keuken. Het resultaat is een keuken die lijkt als nieuw, volledig vormgegeven naar uw wensen.