Mooie kwaliteit van de artikelen en prima communicatie!

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Eettafel

Mooi product. Goed geholpen geweest in de winkel. Levering op tijd. Heel positief ervaring

Goede service, vriendelijk!! leuke en goede meubels, goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede service, vriendelijk. Ik vind het echt een aanrader, kom er graag.

Goede kwaliteit meubels

Nadeel de levertijd komt niet over een met wat op de side staat.

Heel goed geholpen door Jeanine ! Super leuke winkel ! Bezorging was ook prima !

Super leuke winkel ! En je wordt er leuk geholpen .

Mooie spullen

Mooie spullen, veel keus en snel bezorgd! Aardige mensen in de woonwinkel in De Lier.

Mooi

Mooie kast, goede levering

Drie keer een beschadigde kapstok gekregen

Wij hadden een kapstok besteld, deze was beschadigd. Wij kregen na weken een nieuwe toe gestuurd, ook deze was beschadigd. Contact gehad met de klantenservice, de dame gaf aan dat ze hem zelf persoonlijk zou controleren voor dat ze hem naar ons zou opsturen. Wederom was de derde kapstok beschadigd. Weer contact gehad met de klantenservice, uiteindelijk een kleine korting gekregen met behoud van een beschadigde kapstok.

Top zaak

Top zaak, we hebben hier een bank gekocht en eettafel met bijpassende stoelen en bankje. Werden in de winkel leuk geholpen en geadviseerd door eigenaresse Jeanine. Leverdatum en bezorging werden zoals afgesproken netjes verzorgd. Met vriendelijke groet, Martijn en Jamie, De Lier

Goed contact en service

Wij hadden wat vragen omtrent een bestelling die we wilden doen, daar werd snel op gereageerd 👍 Bestelling was snel en netjes verpakt bezorgd 1 opmerking: de schroefjes waren niet compleet en hulpmiddelen zaten niet bij de bestelling Maar opgelost we hebben zelf ook schroeven in de zelfde Trent

Mooie site en mooie spullen top levering

Ervaring is heel goed. Hoewel de kleur en het blad afwijkt van de foto erg blij met mijn nieuwe tafels. Zal zeker nogmaals bestellen. Grt. Paul

Snelle levering en goede kwaliteit!

Ik heb een groot gedeelte van mijn inboedel gekocht bij Industrieelwonen. Alle producten zijn netjes en op tijd afgeleverd. Ik heb de producten al een tijd in gebruik en je merkt dat het echte goede kwaliteit is. Kortom goede snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit en fijne service.

30 Hoofdstraat

De lier 2678CK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire