Hele leuke persoonlijke behandeling van de bestelling! Jeroen is een kanjer!

Hele leuke persoonlijke behandeling van de bestelling! Jeroen is een kanjer!

super

Vriendelijk en correct. Ondanks de vertraging in levering steeds op de hoogte gehouden van het proces. Hele mooi en kwalitatief hoog dressoir staat nu te pronken.

Goede service en mooi product

Op internet een mooie tafel gevonden die ik in de winkel kon bezichtigen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De bezorgtijd was veel korter dan voorspeld en de bezorging van de tafel ging goed en op tijd met 2 sterke bezorgers. De tafel is helemaal naar wens!

Continu up-to-date door een goede, prettige service

We bestelden onlangs een set stoelen. Ondanks dat de initiële informatie over de beschikbaarheid en levering van de stoelen op de website onjuist was, zijn wij bij elke stap van de levering keurig en op tijd ingelicht. Erg prettig en vriendelijk personeel. Aanrader!

Snelle levering in drukke tijd. Tussendoor op de hoogte gehouden. Levert wat gezegd is

Top levering

Goed en snel.

Goede beschrijving

Goede beschrijving van artikelen. Moest door corona online bestellen. Goed verpakt en snel geleverd.

Mooi product, snelle levering.

Tegenwoordig zijn er erg lange levertijden op meubels. Bij Industrieelwonen was de kast op voorraad, dan ben je uiteraard nog afhankelijk van de levering maar ook dit was snel geregeld. De kast is prachtig! Wij zijn erg tevreden!

Ik vond het prettig zakendoen met Industrieel wonen!

Onze ervaring met Industrieel wonen is/was prettig. We zijn prettig geholpen in de winkel en nadien toen er een probleempje was, is dit netjes opgelost.

Alles netjes en vriendelijk volgens afspraak afgehandeld.

Niets toe te voegen

Vlotte levering

Zeer goeie kwaliteit. Vlotte levering

zeer tevreden!

Ik kocht een mooie lamp en die was precies zoals ik wenste. Alles verliep zoals afgesproken.

Top ingepakt !

Super service! Mooie vaas en goed ingepakt!

Snelle levering/mooi product.

Snelle levertijd en klantvriendelijk (telefonisch goed bereikbaar voor vragen etc.).

Mooi op tijd geleverd 1 lampje kapot en 3 dagen later kregen we een nieuw Super service

Leuke betaalbare shop!

Mooie prijs-kwaliteit verhouding. En vooral de service, omtrent achteraf nog korting te verrekenen, heel netjes. Dank daarvoor!

Correcte levering en vriendelijk. Zeer tevreden!!!!

Mooie wandlampen gekocht

Goede communicatie over levering

Prijs voor de kast was lager dan bij andere aanbieders, dus zodoende bij deze (voor mij nog onbekende) webwinkel terecht gekomen. Goede communicatie over levering (ik werd hiervoor opgebeld), en het kon ook nog snel geleverd worden. Ook was het kastje was goed verpakt. Dus blij met de bestelling en voor herhaling vatbaar!

Erg goed geholpen

Ik ben zeer tevreden over hoe ik geholpen ben. Jeroen heeft samen met mij gekeken naar wat mijn wensen waren en hoe ik daar invulling aan zou kunnen geven. Na wat bedenktijd heb ik mijn keuze iets aangepast en heb ik alles kunnen bestellen. Het enige jammere, is de lange levertijd.

Super goed!

Fijne zaak , zeker een aanrader!

Behulpzame werknemers.

Goed bereikbare klantenservice, snelle levering en vooral mooie spullen!

In de webshop een mooi aanbod van artikelen. Mijn lamp wordt hier het voordeligst aangeboden. De levering is snel en duidelijk te volgen.

30 Hoofdstraat

De lier 2678CK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire