Heel lang wachten met te weinig communicatie vanaf I.W.
In december een lamp besteld. we hebben mega lang moeten wachten op deze lamp. Het werd steeds weer uitgesteld. Vanwege corona hebben we daar begrip voor. We hebben er echter geen begrip voor dat het door IW niet gemeld werd, en ik telkens zelf er achter aan moest. Wat zijn er een belletjes en mailtjes over en weer gegaan. Eerst al over een betaling, waarbij ik voor achteraf betalen had gekozen en toch vooraf moest betalen. Uiteindelijk na behoorlijk gedoe terug gekregen. Betere communicatie is belangrijk. Stuur gewoon bericht als iets zo giga uitloopt. Op zn minst met excuses, en zet er iets leuks tegenover als je merkt dat een klant de keel uit komt. Een tegoedbon of stuur een bloemetje. Zoiets. Uiteindelijk kwam de lamp 2 keer. De 2e keer retour laten gaan. Maar wel vervelend dat ik daar midden in de verhuizing nog weer achteraan moest. Al ga ik er wel vanuit dat dat kwam omdat ze de lamp zsm hier wilden hebben, dus uit goede wil. Een vergissing maken is natuurlijk menselijk. Maar wel weer: communicatie, ergens ging daarin wel weer iets verkeerd. Verder bleven jullie wel vriendelijk, echt een pluspunt. En de lamp is top, nog mooier dan op het plaatje!