Filter

Altijd keurig geholpen

Ik zal er zeker meer kopen in de toekomst.

Geen aanmerkingen gewoon uitstekend

Mooie lamp en snelle levering

Top, leuke mensen

Prima service!

zeer goede ervaring. Prima service, vriendelijke mensen, correct. Aanrader!

Waanzinnig leuke lamp

Eigenlijk zegt mijn titel genoeg

Mooie lamp, fitting wat scheef helaas

Bezorging ging niet goed. Duurde langer dan gezegd en beloofd was. Uiteindelijk bezorging naar Bruna wat onmogelijk bleek te zijn want die wisten van niks... Kortom, rommelig en ook was het personeel van industrieel wonen heel vriendelijk en deed zeker zIjn best het verliep helaas rommelig. Vriendelijke groet. Y van leeuwen

Keurig op tijd bezorgd, de lamp en led-lampen zijn perfect, goed verpakt

Erg goede service

Lamp besteld maar de kwaliteit was niet als gehoopt (scheef, niet zo stevig). Na contact foto's gemaild en de lamp kon retour. Retourlabel ontvangen en super snel geld terug. Goede service!

Goed service, snel gereageerd op vragen, en de lamp wij hebben bestel is precies zo als verwacht!

We hebben een lamp besteld. Prima geholpen. Een minpunt, op de site geven ze aan levertijd 2 werkdagen, het duurde echter 2 werkweken.

Prima communicatie

Er werd goed meegedacht om de aflevering van de spiegel te doen slagen bij mijn eventuele afwezigheid. Alles stond netjes op het pakket genoteerd wat we hierover hadden afgesproken en de vriendelijke bezorger was overal van op de hoogte. De spiegel is een plaatje. Mijn dochter is er erg blij mee!

Matig

Snelle levering. Geen reactie op mijn mail met vraag iv.m. retourzending. Betalingsherinnering terwijl artikel geretourneerd was en bij checken trac&trace ook bij u was afgeleverd. Ook op mijn mail met info hierover kreeg ik geen enkele reactie terug.

Janine is hartelijk en makkelijk in de communicatie. Ook haar team is vriendelijk is klantvriendelijk en voorkomend. Wij kwamen binnen met een zoekopdracht voor een kast maar kwamen er gaande weg achter dat onze woonvraag groter was dan slechts de kast. Janine heeft met ons proberen mee te denken maar het was jammer dat onze woonsmaak anders was dan zij op grond van haar portfolio kon bieden. Dit lag niet persé aan haar, onze wensen waren groter en ingewikkelder en niet aansluitend op de portefeuille.

great selection and very good handling + shipping

Easy ordering process and shipping. One item got lost but customer support took care of it smoothly.

Artikel was eerst niet op voorraad, terwijl ik al wel kon bestellen. Dat vind ik altijd zeer irritant. Dit werd echter netjes opgelost. Ik werd geholpen door een kundige medewerker, Romy. Uiteindelijk heb ik de bestelling laten doorgaan.

Zowel de levering als de lamp waren top,zo goed dat ik er direct een 2 de hebt bijbesteld.

Alles prima verlopen

Alles prima en naar wens verlopen

Ga zeker weer bij hun bestelling

Zeer tevreden. Zeker een aanrader en ga zo weer bij jullie bestellen.

lamp is zelfs nog mooier dan verwacht

website, bestelling en levering dikke 9, advies/aanbod voor sfeerlamp moet beter (meebestelde was te fel en heb deze elders besteld)

In een woord: toppie

Beste, Bijzonder vriendelijk ontvangen in winkel, lamp ingeleverd en 2 dagen later al geld teruggestort. Geweldige service en heel gezellige winkel. Zodra alles weer vrij is van corona maatregelen ga ik zeker shoppen bij jullie. Met vriendelijke groet Trudie van der Schalie

Uitstekend geholpen na probleem met zending

Bestellingen worden netjes en op tijd geleverd. Klein probleem met de laatste bestelling is keurig opgelost.

Goede service en bij probleem krijg je een vriendelijk mailtje, bedankt

Missende scherf in glazenkap werd binnen aantal dagen hersteld. Nette en snelle service

Voor herhaling vatbaar!

Hele stoere staande lamp + gloeilamp besteld vorig jaar. Helaas moest ik een aantal weken geduld hebben ivm de levertijd. Via mail en ook telefonisch contact gehad met een super vriendelijke medewerker. Lamp werd uiteindelijk keurig op afspraak bezorgd. Heel blij mee ! Wie weet tot een volgende keer, vriendelijke groet Mirjam Klappe-Zielstra

Vloerkleed besteld werd niet meer in productie Hier werd ik gebeld door klantenservice. En hebben we naar een oplossing gezocht. Heb een vloerkleed van dutchbone gekocht Wat prima bevalt

30 Hoofdstraat

De lier 2678CK