Bedankt voor uw review Marcel. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de service. Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Prijs - kwaliteit is prima, geen klachten over. De zwarte MAK velgen op Bridgestone winterbanden staan prachtig op de auto, in lijn met mijn black edition uitvoering.
Bedankt voor uw review Dagmar! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en dat de velgen en banden goed bij uw auto passen. Wij waarderen ook uw feedback over de communicatie rondom de levertijden. Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Nette velgen met prima banden. Netjes afgeleverd: gebalanceerd en voorzien van druksensoren. Duurde ondanks “op voorraad producten” wel langer ( > 10 dagen) om geleverd te krijgen. Na 2x bellen net op tijd voor de wintersport.
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de complete set velgen met banden. Wij begrijpen dat de langere levertijd vervelend was, zeker met het oog op de wintersport. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Bestellen ging goed. Ruime keuze. Oplettend advies gekregen, had ventielen besteld die ik bij mijn auto niet nodig had. Versturen naar het bedrijf die de banden met velgen zou monteren ging goed. Het monteren bij dat bedrijf van de velgen met winterbanden ging perfect Ben uiterst tevreden over het geheel.
Bedankt voor uw review Bert. Fijn om te horen dat de bestelling naar tevredenheid is ontvangen en gemonteerd. Veel veilige kilometers gewenst met de nieuwe velgen en banden! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
De website biedt het grootste assortiment dat we op internet hebben gevonden, zowel voor banden als velgen. Bij het retourneren van banden, omdat we ons realiseerden dat we een verkeerd type hadden gekozen, verliep de retourprocedure eenvoudig en snel. Bovendien was de klantenservice vriendelijk en zeer behulpzaam.
Bedankt voor uw review Paula. Wij zijn erg blij om te horen dat ons assortiment aan banden en velgen u goed bevallen en dat u de retourprocedure als eenvoudig en snel heeft ervaren. Als u in de toekomst nog iets nodig heeft, staan wij graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Ervaring met bestellen was prima, ook tegen prima prijzen. Communicatie rondom bezorging kan duidelijker. Eerst kreeg ik track&trace codes en daar stonden de banden op "geleverd". Niets ontvangen. Achteraf bleek het om levering aan de eigen werkplaats te gaan, waar nog montage plaats moest vinden. Communicatie vanuit klantenservice hier omheen was vervolgens wel snel, netjes en duidelijk. Weekje later kreeg ik half zes of zo 's ochtends een track&trace dat ze 's middags zouden bezorgen. Was toevallig thuis, echter geen bezorging. Volgende ochtend stond de track&trace op die ochtend. Toevallig weer thuis en nu werden ze wel bezorgd. Weet niet of het bij winterbanden.nl ligt of bij de transporteur, maar misschien is wat ruimer van te voren de track&trace sturen handiger en met minder kans dat er niemand thuis is.
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het bestelproces en de prijzen. Wat betreft de communicatie rondom de bezorging, wij begrijpen dat de verwarring met de track and trace en het wisselende bezorgmoment vervelend is. Dit willen wij uiteraard voorkomen. Wij zullen dan ook uw feedback meenemen en kijken hoe wij dit kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Het bestellen ging soepel, banden op de velg zijn netjes geleverd en zijn prima gebalanceerd.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat het bestelproces soepel is verlopen en dat uw set netjes en goed gebalanceerd geleverd zijn. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Goede prijs , leveringstijd is acceptabel.
Bedankt voor uw review Rob! Leuk om te horen dat u tevreden bent met de prijs en de levertijd. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
metalen velgen omdat ze wat steviger zijn, hoewel de garage de vormgeving ook een plek wil geven, alu velg die wat lichter en mooier zijn
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de keuzeopties en de service van de montagelocatie. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Bestellen is makkelijk, inclusief het bestellen van de montage bij een bedrijf in je buurt. De montage reken je af bij het montage bedrijf, maar de kosten zijn vooraf bekend. Al met al prima geregeld!
Bedankt voor uw positieve review! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het bestelproces en de mogelijkheid om de producten te laten monteren bij een bedrijf bij u in de buurt. Wij waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Prima en vlot geleverd
Bedankt voor uw review Jeroen. Leuk om te horen dat banden in goede orde en op tijd zijn geleverd. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Bridgestone Potenza RE030 165/55R15 75V Zomer x 4! Bedankt voor de top service en uitstekende banden!
Bedankt voor uw review Charly! Fijn dat de banden in goede orde zijn ontvangen en dat u tevreden bent met de banden. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Op de site werden de momo revenge velgen met als direct leverbaar laten zien , maar ze worden uiteindelijk gemonteerd met banden 3.5 weken later geleverd , het is dat ik zelf een paar keer gemaild had anders had ik nu nog niks geweten , geen enkele communicatie behalve een order bevestiging, telefonisch compleet onbereikbaar maar toen ik eindelijk iemand te spreken kreeg was de mededeling, ik ga t uitzoeken waar uw velgen zijn en u hoort spoedig van mij terug…..kom ik inmiddels thuis van mn lang geleden geboekte vakantie en de caravan uitladen , staat daar ineens een vrachtwagen voor mn neus….ZONDER ENIGE AANKONDIGING!!! Mooie velgen , knappe bandjes alleen de beloofte levertijden worden niet waargemaakt en communicatief is er zeer veel verbetering mogelijk
Bedankt voor uw review Leon. Excuses voor de late levering van uw bestelling. Wij gaan ons uiterste best doen om dit én de communicatie te verbeteren! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Ze weten niets van de klantenservice na de verkoop van het product, ze konden de bestelling niet annuleren, ook al heb ik het verkeerde product gekocht, het is een amateurbedrijf
Bedankt voor uw review Ugur. Helaas was de door u bestelde velg al verstuurd en dit is dan ook de reden dat het niet meer mogelijk was om de bestelling te annuleren. Zoals aangegeven is het uiteraard wel mogelijk om de velg te retourneren. U kunt altijd contact met ons opnemen over het retourneren van de bestelling. Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Wijziging in bestelling wordt snel en professioneel uitgevoerd en bevestigd. Banden goed verpakt en snel geleverd. Prijzen concurerend.
Bedankt voor de positieve review. Leuk om de lezen dat u tevreden bent met de service en de ontvangen banden! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
ook goed
Bedankt voor de positieve review Marcel! Fijn dat u tevreden bent met de bestelling. Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Good price and very nice partner!
Thank you for the review Christoph. We hope to see you again! Kind regards, Winterbanden.nl
Ik moest winterbanden hebben waar de prijs kwaliteit helemaal goed is. Ik had ze de volgende dag nodig omdat mijn garage alleen die namiddag ruimte had om de banden te wisselen. De banden kwamen keurig op tijd waardoor de garage ze onder mijn auto kon monteren en ik met een gerust hart op wintersport vakantie kon gaan
Bedankt voor de review Frits! Wij zijn blij te horen dat de banden op tijd zijn geleverd voor de vakantie. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Scherpe prijzen en goed aanbod. Levertijd kan sneller evenals actuel;e gegevens op site.
Bedankt voor het achterlaten van een review en bedankt voor de tip! Wij zullen de levertijden bekijken en aanpassen waar nodig. Wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Winterbanden.nl
Banden correct geleverd bij montagecentrum,welke eveneens montage correct heeft uitgevoerd
Bedankt voor de positieve beoordeling John! Fijn om te horen dat de levering en de montage beide goed zijn uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Winterbanden
Super makkelijk site en top snelle levering
Beste Sener, Bedankt voor de positieve review, wij wensen u veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Winterbanden
Bestellen verliep vlot als ook de levering.
Hi Ludo, Bedankt voor de positieve beoordeling, wij wensen u veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Winterbanden
De levering was erg snel, ik ben tevreden!
Goedemorgen, Bedankt voor de positieve review, veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Winterbanden
Hi Lars, Bedankt voor de positieve beoordeling. Veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Winterbanden
Bij winterbanden.nl en velgenshop.nl een bestelling geplaatst die binnen 1 week keurig, tot in mijn schuur, werden afgeleverd. Helaas pasten mijn oude wielbouten niet op de nieuwe velgen. Binnen 4 uur hadden ze een oplossing. Ik raad dit bedrijf daarom van harte aan
Goedemiddag Ruud, Dankuwel voor de positieve review. Veel plezier met uw bestelling.
Simon Stevinstraat 1
3291 CA Strijen