Superservice

Bij what is hip staat het vol met leuke meubels! Ik koos precies het rose bankje uit de etalage....dat was geen enkel probleem! Het werd keurig ingepakt in plastic en voor ons in de auto gezet, service is dus top!

Topper, speciale bestelling voor mij!

Ik wilde een item hebben van een merk wat What is Hip verkoopt maar niet in de winkel aanwezig was. Ze hebben speciaal voor mij het item besteld. Ik kon het in de winkel komen bekijken en gekocht natuurlijk. Leuke prijzen ook. Wat een service!

Ik kom zeker terug!

Breed assortiment en onwijs aardig personeel, ik heb een prachtig meubelstuk gekocht.

Superfijne winkel

Winkel is sfeervol en top ingericht, medewerkers zijn erg vriendelijk en geven goed advies. Alles is te bestellen en er valt altijd over de prijs te praten. Absolute aanrader!

Hippe spullen van stoere merken voor strakke prijzen

Hippe winkel met veel spullen van trendy merken. Ze leveren ook meubels en spullen die niet in de winkel maar wel op de website staan. Als je advies nodig hebt hebben ze alle tijd en aandacht voor je om je te helpen met goede tips. Wij zijn hier al meerdere keren geslaagd. Aanrader!

Gezellige uitstraling, vriendelijk personeel.

Ik vind het een fijne winkel om doorheen te lopen en en op mijn gemak rond te kijken. Er wordt netjes gevraagd of ik hulp nodig heb. Nee, en kon vervolgens mijn eigen gang gaan. Dat is heel fijn!

Meedenkend personeel, super aanbod en nog korting ook.

Fijn contact met het personeel die mij van persoonlijk advies voorzag. Het aanbod sluit goed aan bij mijn smaak en ik kreeg nog korting aangeboden ook.

Top tafel, top bezorging en zeer tevreden over de winkel

Leuke items

Gezellige winkel. Aardig personeel,neemt de tijd voor klanten. Kwaliteit van producten is goed.

Super team met fantastische service!

Hele gave items uit de meest hippe winkel van Amsterdam nu te bestellen vanuit heel Nederland, YESSSSSSS.

Toffe winkel

Toffe winkel prachtig aanbod!

Perfecte zaak

Goede ervaring! Verkopen mooie en sfeervolle spullen en de service van What is Hip was echt geweldig.

Geweldige spullen.

Ik heb grotendeels van mijn inrichting bij What is Hip gekocht en ik ben super tevreden. Prijs kwaliteit verhouding is optimaal.

Snelle levering en super leuke items!

Blij met mijn 2 kandelaren!

Zeer klantvriendelijk bedrijf! Top service.

Zeer fijn bedrijf! Had per ongeluk 1 porduct in de verkeerde kleur geleverd gekregen. Dit werd direct goed opgepakt en dezelfde dag omgeruild! Echt goede bedrijven onderscheiden zich op het moment dat dingen fout gaan.

4 Isolatorweg

Amsterdam 1014AS