Hele traject goed.

Zie boven

Goede service, goede kwaliteit

Erg tevreden met onze bank. Voldoet volledig aan de verwachting. Bezorg- en installatieservice was ook perfect, ware het niet dat de schroeven van de bank niet waren meegeleverd. Daardoor een aantal dagen langer moeten wachten voordat we op de bank konden zitten, maar dat mag de pret niet drukken.

Zeer tevreden, goede service!

Ik ben zeer tevreden over What is Hip. Goede service, duidelijke afstemming over aflevering, zeer fijn!

Leuke meubels en accesoires

Leuke en betaalbare meubels en accesoires die kleurrijk en veelzijdig zijn.

Mooie meubels en goede service

Bij What is Hip verkopen ze mooie meubels en denken ze met je mee. Mijn nieuwe bank mocht bijv. even in hun magazijn staan, totdat ik de sleutel van mijn huis kreeg. Ze doen ook interieuradvies!

Tevreden klant

De Bean bank in het lichtgrijs is geen lichtgrijs, maar eerder bruingrijs gespikkeld . Er is 1 foto in de productfiche die de kleur naar mijn gevoel goed weergeeft. Ik vind hem wel mooi. Over de kwaliteit is het te vroeg om iets te zeggen, heb hem nu een week, maar hij ligt alvast lekker. De extra leveringsservice op verdieping is aan te bevelen. De bank werd twee weken eerder geleverd dan voorzien, ik werd goed op de hoogte gehouden en de verhuizers waren hier op het afgesproken uur. Hebben de bank netjes in elkaar gezet en de verpakking terug meegenomen. Ben een zeer tevreden klant.

Goede snelle service, mooie producten en veel keus.

Mooie selectie en super service

Mooie collectie waarbij de accessoires prachtig bij aansluiten. Telefonisch prima te bereiken. Betaalbaar en toch goede uitstraling.

SUPER!

Mooie gouden kunstplant en knalroze tijger tafel besteld en super blij mee. Ze kwamen hem op verzoek ook zelf boven brengen omdat mijn vriend op krukken loopt. Super!

Leuke winkel, mooie spullen, levering van stoel tweemaal uitgesteld.

Leuke winkel, aardig personeel. Echter jammer dat tot tweemaal toe de levering van een stoel die ik heb besteld is uitgesteld. Hierover wordt tijdig gecommuniceerd. Wellicht buiten hun macht, maar zou het waarderen als er naast communicatie nog een ander gebaar wordt gemaakt.

Leuke originele winkel voor inrichting van je huis.

WhatisHip is een leuke knusse winkel in Amsterdam Oost waar je altijd wel wat leuks vindt voor de inrichting van je huis. Dit keer heb ik een fauteuil gekocht van oker geel. Wordt snel thuis bezorgd zelfs in dit winterse weer. Paar poten erop draaien en klaar voor gebruik.

Leuke spullen met een goede prijs

Super mooie dingen met een goeie prijs. Ook de klantenservice was goed.

Communicatie en service verliep soepel ondanks lange levertijd

Ondanks dat niet alle producten die ik besteld heb binnen de levertijd er waren bleef de communicatie hierover goed en de service eveneens. Ik kreeg een gratis kussen ter compensatie van de wachttijd. Ook de levering was professioneel en de bank werd netjes in elkaar gezet.

Great product, great service!

I’m really very happy with the product and appreciate the service and communication from “What is Hip”.

Mijn bestelling werd snel bezorgd en ik ben erg blij met mijn lamp!

Great service for a quality couch

I’m so thrilled with the quality and beauty of the rodeo couch I ordered through wih. Before ordering I was able to take samples of the fabrics home for a weekend to see the fabrics in the light of my house. What a difference this made.

Great design

Simple design and lighter than it looks, easy to move around

Super snelle levering, snel en vriendelijk contact via de mail. Geweldige banken gekregen.

Super vriendelijk via de mail. Behulpzaam en vriendelijk! Product, 2 banken rodeo classic,staan prachtig! Snel en netjes afgeleverd!

Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijn contact met klantenservice. Belangrijkste: super blij met de nieuwe bank!

Reageren vlot en snel op je bericht. Ontbrekend product werd alsnog snel nagestuurd. Zeer tevreden over de service van Whatiship!

Goeie service ontvangen

De stoelen die ik had besteld zoals afgesproken ontvangen!!

Vriendelijk, meedenkend en eerlijk!

Ik ben net voor de lockdown in de winkel geweest. Ik wist welke bank ik wilde alleen nog niet welke kleur. Ik mocht de stalen mee naar huis nemen om thuis te kijken, helemaal top. Daarna getipt op het interieuradvies wat ik kon krijgen bij een aankoop boven 1000 euro. Superleuke actie. Nu nog in afwachting van het advies, maar een leuke winkel, fijne uitstraling, vriendelijke medewerkers en ook op mail snel reactie. Ik beveel jullie 100% aan bij mijn kennissen!

Good quality and great service

We were halfway through moving and wanted to get our order later. What Is Hip stored our items for us in the meantime and then delivered them when we wanted. Great and very friendly service, loved the flexibility

Levert volgens afspraak

Mooie stoelen, helaas van twee stoelen de verstelpootjes flink moeten losdraaien. Beetje jammer.

Super gave tv kast!

Je weet nooit hoe iets in het echt staat. Maar toen ik deze kast zag wist ik meteen die wil ik. Vandaag is de kast keurig ingepakt afgeleverd. En staat inmiddels onder onze nieuwe tv. We vinden het een super mooie kast. De kast besteld bij dit bedrijf vanwege de 10% korting. Verbeterpunt is dat we aangegeven hebben of de kast in de middag geleverd kon worden. De kast is echter om 09:00h afgeleverd. Hiervoor wel extra verlof moeten opnemen.

29 Transformatorweg A

Amsterdam 1014AJ