Superblij met m’n BePureHome bank!

Bezorging verliep goed, de bank werd direct in elkaar gezet door de bezorgers. Erg blij met m’n antraciet grijze velvet 2,5 zits bank. De stof voelt heel zacht en hij zit/ligt heerlijk. Kleur is ook supermooi!

Fijne, persoonlijke shop

Whats Hip is een fijne, persoonlijke (web-)shop, met een prettige website, mooie meubels voor een goeie prijs, en altijd snel en persoonlijk contact via mail of whatsapp. Wij hebben de Zuiver Summer set gekocht en zijn heel erg tevreden over de meubels en de bezorging. Alles werd keurig binnen het afgesproken tijdslot geleverd en gemonteerd.

Super service

Top winkel in de Pretoriusstraat. Zou groter moeten zijn

Via Whatsapp meteen info. Personeel in Pretoriusstraat adequaat en vriendelijk

Goede en snelle service

Eetkamerstoelen besteld en veel hulp gekregen bij het uitkiezen van de juiste kleurencombinatie. Vriendelijk personeel en de levering ging ook heel goed.

Snelle en goede service

Ik had een tafeltje besteld, helaas was deze beschadigd toen hij werd geleverd. Foto geappt, direct reactie dat het zou worden opgelost. En dat is het!! Kreeg meteen een mail met de omruiling. In 1 woord: top! Heel blij mee ☺️

Bedenkelijk contact klantenservice

Na een vraag van mijn kant wat de levertijden zijn voor een bepaald artikel kan het bedrijf niet eerder dan einde week leveren. Na mijn vraag wat de mogelijkheden zijn om dit eerder in huis te krijgen of eventueel zelf ophalen wanneer het artikel op voorraad ligt, krijg ik het antwoord dat ik dan maar eerder moet bestellen. Stom antwoord op een serieuze vraag waarna de chat nog even verder gaat. Niet spot on, niet gevat, alleen negatief bijdehand. Advies WhatisHip: misschien betere instructies of screening klantenservice personeel. Klant is koning concept is voor deze medewerker een onbekend fenomeen en zo'n lastige vraag was dit niet denk ik.

Top service!

Ik ben erg tevreden met de manier waarop mijn koop ik verlopen. Daarnaast vond ik het erg vriendelijk dat ik direct werd gebeld met het nieuws dat mijn meubel eerder binnen was gekomen dan verwacht en de volgende ochtend al bezorgd werd! Bij bezorging was ik ook erg tevreden over de service. Ik werd geholpen door een vriendelijke man, die de poten ook nog onder de bank heeft geschroefd. Bedankt!

Uitstekende ervaring

2 zuiver doulton stoelen besteld. Vooraf contact gehad via whatsapp. Fijn en klantgericht contact. Duidelijke levertermijn. Keurig volgens afspraak persoonlijk bezorgd. Top!

Super goede service en mooie spullen!

Ik kreeg direct via whatsapp antwoorden op mijn vragen en het bedrijf denkt mee met de klant. Mooie producten, leuke acties en een goede service!

Super service leuke meubelen

snelle, vriendelijke reactie op mijn vragen naar de klantenservice en snelle levering met goede service. En natuurlijk niet onbelangrijk: leuke meubelen

Prima afhandeling!

Duidelijke website, makkelijk bestelproces en goede informatie over tijdstip van leveren. Kortom: tevreden klant!

Goed bereikbaar en uitstekende service

Zeer leuk bedrijf dat een uitstekende service bied en met je meedenkt en afspraken nakomt. Leuke collectie en snelle levering. Een echte aanrader!

Top service en duidelijke en snelle communicatie!

Top service en duidelijke en snelle communicatie!

OK

Mooie meubels, maar jammer dat jezelf in elkaar moet zetten terwijl je veel geld betaalt.

Service was top en ben heel blij met het kleedje

Service was top en ben heel blij met het kleedje. Verzending was ook snel. Ik zou whatiship zeker aanraden!

Heel fijn!

Fijne snelle service, zelfs in corona tijd. Goede informatie inclusief updates

Goede klantenservice

Ik werd goed op de hoogte gehouden van waar mijn bestelling was.

Prima geregeld

Topppie 👍🏾

Uitstekend services super vriendelijk personeel, mooi spullen ben echt super tevreden

Zeer positief,

Ik ben aangenaam verrast door de service. In eerste instantie had ik geen bevestiging van mijn online bestelling gekregen. Na een telefoontje werd alles prima geregeld. Werd meteen teruggebeld. Goede informatie over levertijden. Vier van de zes stoelen heb ik binnen. Werden meteen gebracht. Heel blij mee, andere twee worden nageleverd. Kortom tot nog toe zeer tevreden. Heb jullie al aanbevolen bij vrienden en familie!

Wauw wat een persoonlijke service

Ik ben zo goed geholpen, ik wilde graag eetkamer stoeltjes uit de sale maar door de Corona crisis wilde ik niet naar de winkel om proef te zitten. Ik kon er 2 bestellen om thuis proef te zitten en anders konden ze gratis weer retour. Dat was niet het geval! Ze zitten heerlijk en heb er gelijk nog 4 bijbesteld die heel snel geleverd werden.

Heel blij met mijn nieuwe stoelen

Vanuit Whatiship werd er duidelijk gecommuniceerd over wanneer de stoelen leverbaar zouden zijn. Toen dit het geval was, werd ik gebeld en zijn ze dezelfde dag nog bezorgd. Na een twee jaar lange zoektocht ben ik superblij met mijn nieuwe stoelen!

Mooie selectie aan spullen en fijne klantenservice!

Een salontafel besteld. Helaas was er bij PostNL iets fout gegaan, waarna de WiH persoonlijk achter het pakketje is aangegaan en bij mij thuis heeft afgeleverd. Top service!

29 Transformatorweg A

Amsterdam 1014AJ