Super, snelle levering, perfect verpakt!

Binnen 3 weken werd mijn kast geleverd, dat hij mooi is, dacht ik natuurlijk wel, al is het natuurlijk altijd even afwachten!

100% tevreden

Bestelling, communicatie en levering prima geregeld! Heel erg tevreden.

Behulpzaam en snelle levering,heeft een persoon blij gemaakt die het verdiende,TOPPIE

Goed geholpen

Goede service en nadat onze barkrukken geleverd waren was er van 1 het onderstel kapot. Binnen we paar dagen geregeld en was er een nieuw onderstel

Wat een service!

Laatst had ik de Big mustard palm besteld. Omdat ik later pas doorhad dat het om een hoes ging, had ik de binnenkussen later nabesteld. Ondertussen kreeg ik een emailberichtje dat de hoes helaas niet meer te leveren was. Ik mailde terug dat ik een binnenkussen had besteld en dat dat dus niet meer nodig was. De medewerkster annuleerde meteen de bestelling en zette de ('achteraf') betaling van de hoes stop. Ik hoefde daar verder niets meer aan te doen en kreeg ook meteen een bevestiging (per email) van de annuleringen binnen. Fijn dat dit zo snel kon worden geregeld. Wat een fijne service was dat!! Nogmaals bedankt. Mvg Susan

Goeie service

Ik was blij met de snelle levering

Keurig en snel geregeld

Ik had nog nooit zo'n grote aankoop via het internet gedaan. Dus best wel eng. Maar het ging soepel, snel en het is keurig en goed verpakt afgeleverd.

Prima bedrijf, kwaliteit, service

Duidelijke website, functioneel en overzichtelijk. Na de bestelling duidelijke bevestiging en communicatie. Levertijd klopte ook. Bezorging uitstekend op tijd, aardige bezorgers die de spullen keurig afleverden. Al met geen opmerkingen.

Solid experience

Order and delivery good. Description online and photos could have been more detailed.

Gewoon goed!

Mooi assortiment, gelukkig ook de bank die wij zochten. Makkelijk bestelproces, mét korting. En conform planning thuis geleverd. Niks op aan te merken.

Fantastische winkel en snelle klantenservice!

Ik heb al meerdere malen bij what is hip besteld en ook in de winkel gekocht. Blijft een ontzettend fijne winkel met mooie spullen om verliefd op te worden. De klantenservice is ook ontzettend snel bij vragen over levering of 1x toen een lamp kapot was geleverd. Meteen aangegeven en fantastisch afgehandeld! Dank!

super

Fijne mensen in de winkel, prachtige spullen. Mooie bank gekocht. Jammer dat de levering zolang duurde, maar nu de bank er staat ben ik super gelukkig. Ook de mannen die de bank naar boven hebben gebracht en mijn oude hebben afgevoerd waren helemaal top, echt super gasten

Leuke winkel, mooie spullen en topservice!

Superblij met onze nieuwe stoelen aan de eettafel!

Goede service met persoonlijke touch

Snel geleverd , leuk geholpen in de winkel. En ondanks dat de keuze vast stond, nog leuke suggesties gehad voor dingen te matchen.

goede service!!

goede service

Alles tot in de puntjes geregeld een echte aanrader

Supergoede service

Aardige mensen, goede service en ook nog snelle levering van de door mij bestelde stoelen.

Vlotte bestelling, levering én installatie van onze nieuwe sofa

Vragen kon ik stellen via whatsapp waarop meteen antwoord volgde. Bestelling en levering gingen ook eens zo vlot. Ook over de installatie van de zetel enkel lof. Snelle en aangename service. Aanrader!

Zeer vriendelijk met een uitstekende service en kwaliteit.

Zeer vriendelijk met een uitstekende service en kwaliteit.

Goed product, slechte service

Voor aankoop van de bank contact gehad over de levertijd, dit zou 2 weken zijn. Na de bestelling netjes een mail ontvangen wanneer de bank in depot zou zijn en dat er binnen enkele dagen contact zou worden opgenomen. Na 5 dagen, op zaterdag, maar gebeld wanneer de bank zou komen. Ik zou die dag nog gebeld worden voor een afspraak maar is niet gebeurd. Op woensdag weer gebeld, zou terug gebeld worden maar kreeg per mail een reactie. Bank zou week daarna, 3 weken na bestelling, geleverd worden op dinsdag tussen 12 en 3 uur. Heel de middag gewacht maar geen bank. Gebeld met de transporteur en deze gaven aan dat ze het vergeten waren. Erg fijn als je je oude bank al weg gedaan hebt :(. Woensdag zou de bank als eerste adres geleverd worden daar ik een afspraak had waarvoor ik om 10.30 uur weg moest. Helaas was ook dit conform afspraak want de monteurs hadden diverse andere adressen gekregen en kwamen dus na de afgesproken tijd waardoor ik mijn afspraak moest afzeggen. Het is dat de monteurs zelf zulke aardige en nette mannen waren wat het gehele proces nog enigszins goed afsluit. De bank zelf heeft een mooie kleur en zit heerlijk.

Fijn bedrijf met goede service. Zéér tevreden

Fijn bedrijf met goede service. Zéér tevreden

Goed verloop prima

Netjes verpakt keurig Aardige bezorgers

Super mooi kastje gekocht en snel geleverd gekregen.

Snelle reacties en levering. Ik werd netjes geïnformeerd wanneer het kastje in het magazijn aan zou komen en wanneer de vervoerder contact met mij op zou nemen. Fijn dat ik achteraf kan betalen.

Geweldig hip

Leuke spontane service

Kwaliteit en betrouwbaar

Geleverd volgens afspraak en kwaliteit

29 Transformatorweg A

Amsterdam 1014AJ