Top winkel met hippe spullen en een uitstekende service!

Wat een top service, deze winkel biedt gewoon de mogelijkheid om 'proef te zitten' in eigen huis! Voor een dag je eventuele toekomstige eetkamerstoelen uitproberen en meteen bekijken of het echt wel bij je interieur past en het niet te groot of klein is. De stoelen en het bankje (Voque) van BePureHome zitten fantastisch, echt een aanrader! Verkrijgbaar in fluwelen stof, in leuke hippe kleuren en printjes.

Modern, hip (what’s in a name?), snel, behulpzaam en scherp geprijsd

Hippe winkel met behulpzame medewerkers die je graag helpen met kiezen of advies geven. Van de merken die zij voeren kunnen ze vrijwel alles leveren voor scherpe prijzen icm goede service. Ook snelle levering van bestelde items. Bezoek aan winkel en website zeker een aanrader!

Ook voor werkplek spullen een topper!

Wij hadden snel burostoelen nodig; What Is Hip hoeft ons goed geadviseerd en de stoelen supersnel afgeleverd! Heel fijn!

uitstekend

mooie bank zit erg goed winkel in Amsterdam prettige plaats levering na bestelling mooi vlot. de jongemannen waren wel gehaast en lieten je liefst zelf monteren waar de afspraak was dat zij dat zouden doen.

Super! Elke klantenservice kan leren van de support van WIH

Voordat ik de gravure tv-meubel ging bestellen had ik best wat vragen over de meubel. We hebben in verschillende showrooms best veel kleurverschil gezien en hoorden verhalen dat deurtjes krom zouden trekken. Na een uitgebreid gesprek op een willekeurige woensdag avond. Waar menig klantenservice al lang en breed is gesloten. Kreeg ik dusdanige duidelijke en voldoenende antwoorden dat ik gelijk de 2x de gravure tv-meubel heb besteld. Ik werd gerustgesteld over de eventuele service die van toepassing was als er iets mis zou zijn met de woorden: Alles lossen we op, altijd en overal. Jullie reageren enorm snel en dat maakt het ideaal om bij jullie te bestellen. Zoals aangegeven, elke klantenservice kan bij jullie op cursus. Ik kan hier niet genoeg positieve woorden over roepen.

Een bijzonder goede ervaring!

Ondanks heb ik een bestelling gedaan bij What is Hip. Ik ben er super tevreden over! De prijs-kwaliteit verhouding is ontzettend goed. Daarnaast was de levertijd ontzettend snel en was er hele goede service!

Servicegericht, mooie producten!

Bank besteld; heel goed geholpen en snelle levering! Zou WIH zeker aanraden!

Heel fijn!

Heel fijn!

Levertermijn klopt niet

Binnen 1 week geleverd betekend eigenlijk: binnen de week bij ons in het magazijn aangekomen, dan nog 5 dagen wachten om de leverafspraak in te plannen en die afspraak is dan ook maar 1,5 week later. Dus eigenlijk beter: binnen de 4 weken geleverd.... Tijdsblok voor levering klopte ook helemaal niet, pas 3 uur later, wél vriendelijke!, bezorgers gezien, zonder enige waarschuwing of melding. Spijtig want jullie website is wel leuk én hip!

online besteld en alles ging helemaal goed.

Ik heb online de kast besteld en netjes binnen de gestelde tijd is deze thuis afgeleverd.

Super leuke winkel

Twee mooie zwarte spiegels gekocht. Binnen paar dagen door hun eigen koerier bezorgt. En we mochten een stoeltje meenemen om thuis te kijken hoe ie stond. Super service!

Wat een top bedrijf

Ik werd gebeld door What is Hip wanneer ze mijn bestelling konden leveren en ze regelden het gewoon zo goed dat het mij perfect uit kwam. Echt super aardig en behulpzaam. Gewoon kei fijn als je het heel druk hebt en mensen hun best doen voor je om het goed te doen. Ik ben voor altijd klant en kan het iedereen aanbevelen.

Great service!

Bought 6 chairs but unfortunately one of them came with some problems. Reported it straight away and the whole process of getting a replacement was quick and efficient. Overall great service and great products!

Topservice en goede communicatie

WIH heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat onze bestelling (die niet volledig was aangeleverd in het uitlevermagazijn) toch zo snel mogelijk compleet te maken en te bezorgen. Op vrijdag bericht dat de bestelling compleet was, op zaterdag gebeld voor een afspraak en zaterdag middag werden de stoeltjes en het tapijt gebracht. We zijn er superblij mee. Fijn als er ook gewoon teruggebeld wordt en snel wordt gereageerd! Ga zo door. Van ons krijgen jullie een dikke 10 (ondanks dat de bestelling niet helemaal vlekkeloos verliep).

Goede service, mooie producten!

Great products

Very happy with the products we received. Unfortunately delivery was 2 weeks longer than indicated during the purchase, but besides that very happy.

Mooie spullen, goede prijs, prima service

Erg goede ervaringen mee! Prettig bedrijf. Aanrader.

Goede ervaring. Bank afgeleverd en gemonteerd op afgesproken tijd.

Doen wat ze beloven

Mooie Zuiver bank besteld en kon zelf de leverdatum bepalen. Bank is gratis in elkaar gezet door de bezorgers en ook nog eens 10% korting ontvangen. Prima service!

Top medewerkers, en top assortiment.

In verleden mooi kussens en plaid gekocht. Nu 3 zits leren bank aangeschaft, en voor nieuwe kussens ga ik snel weer naar What is Hip. Ben fan.

Spiegel besteld en netjes geleverd. Werd gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Flexibel en netjes op tijd geleverd. Alleen jammer dat er twee lichte strepen op de spiegel lopen. Ik heb de spiegel zo neergezet dat deze aan de onderkant zitten en daardoor niet opvallen.

Fijne webshop!

Nadat ik de bank en hocker besteld had kon ik in mijn account zicht houden op de status. Ook werd ik netjes per mail hierover geïnformeerd. Communicatie over het leverproces was ietwat lastig maar uiteindelijk is dit ook goed gekomen. De bank en hocker zijn netjes geleverd en met de meubelservice is alles ook uitgepakt, in elkaar gezet en werd het verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Top!

Vriendelijk en superservice

Heel blij met de levering van mijn bank

Super bankstel

Contact gehad met whats hip en zeer vriendelijk geholpen! Bank en levering zoals aangegeven Vriendelijke bezorgers! Al met al top!

Goede service, er wordt meegedacht, vriendelijk.

Ik wilde dat de bestelling op een bepaalde dag kwam. Dat was door het actief mee denken en handelen geen enkel probleem. Ik had en korting en geen meerkosten. En dat terwijl ik ver weg woon Super!!

Transformatorweg 29 A

1014AJ Amsterdam

Over What is Hip

What is Hip: webshop, meubel- en interieurwinkel met hip, blits spul. Dat is What is Hip. En niet alleen omdat we dat zelf vinden, maar vooral ook omdat onze enthousiaste klanten dat vinden. We hebben What is Hip geopend omdat we het leuk vinden. Er is toch niets fijner dan je prettig voelen in je eigen huis! Webshop & meubel-/interieurwinkels met hip, blits spul! Labels: BePureHome, By-Boo, Eleonora, Jesper Home, Richmond Interiors, Dutchbone, New Routz en Woood.