Snelle levering, mooie bank!

Hip, stoer, mooi en kwaliteit voor een betaalbare prijs

Mijn ervaring met What is hip. Ruime keuze van verschillende merken. Van stoer, strak tot elegant voor een betaalbare prijs en een hele mooie kwaliteit. Goede communicatie!!

Aardig, duidelijk, hulpvaardig, en omdat t m’n 1e bestelling was leuke korting. Jammer dat de telefoon niet doorgeschakeld staat. Oude mensen (ik) houden van t persoonlijke contact. Toch een 10

Fijne service

Ik heb een goede ervaring met What is hip. Goede en behulpzame service en een snelle levering.

Super geregeld!

Onze bank werd snel geleverd. De prijs was beter dan bij andere shops. Ik beveel de winkel zeker aan!

Snelle bezorging en topproduct!

De kast is precies zoals beschreven op de website en de bezorging was top!

Wat een geweldige service en kwaliteit!

Zetel Wood Bean ( lichtgrijs) - Vanaf het begin hadden we een zeer goed gevoel bij deze firma. Gevraagde kleurstalen binnen de 3 dagen met de post ontvangen. Zetel even bekeken en getest in showroom bij winkel in de buurt, maar toch bij What is Hip besteld omwille van de prijs! Geen enkele (online) winkel kon op dat moment tippen aan de geweldige prijs die zij aanboden. De zetel bleek zelf in voorraad en werd na 4 dagen reeds geleverd... We werden de dag voor levering gecontacteerd of het leveringsmoment paste. De dag van levering werden we een half uur voor levering nogmaals op de hoogte gebracht dat de zetel op komst was. Levering en plaatsing van zetel verliep ontzettend vlot. Extra bedanking aan de 2 bereidwillige en enthousiaste leveranciers! Supervriendelijke werkers! De zetel was volledig ingepakt en de folie en karton werd meegenomen door leveranciers. Geen afval! Later op de dag werden we nogmaals door What is Hip gecontacteerd of alles goed verlopen was… Wat een service! De zetel oogt echt knap en zit ongelooflijk goed! Superblij met ons eindejaarscadeau!

Super service

In het weekend voor kerst mijn fauteuil besteld. Had nog geen leverdatum doorgekregen dus belde zelf op 23 december. 5 minuten na dat belletje kreeg ik al een mailtje dat mijn stoel die avond gebracht zou worden. Om 19 uur 's avonds was ie er! Wat een super service!

Een supernette behandeling. De bestelling werd snel en erg netjes afgeleverd.,vriendelijke bezorgers die de bank netjes in elkaar zetten en alle verpakkingsmateriaal weer meenamen

Super tevreden

Voor de eerste keer een Woood bank besteld via de webshop van What is Hip. Duidelijke communicatie over de levertijd en levering. Netjes op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden!!

Goed advies en goede bezorgservice.

Goed advies en goede bezorgservice.

Leuke knusse ‘hippe’ winkel !

Leuke vlot behulpzaam personeel, leuk en gezellige winkel, snelle levering. Precies conform afspraak, Top!

Perfect!

Onze fauteuil werd supersnel bezorgd. Toen hij na aankoop in de aanbieding bleek te zijn kregen we het verschil probleemloos direct teruggestort. De stoel is ook nog eens hartstikke mooi en zit heerlijk! Daar komen we de lockdown wel mee door!

Zeer netjes geholpen en hele leuke prijzen

Een mooie draai stoel gekocht,de woolly. Netjes en op tijd geleverd. Hele leuke zaak en heel klantvriendelijk. Topper!!!

Goed te bereiken, goede service, netjes bezorgd en in elkaar gezet, helaas was bij 1 pootje het schroefdraad niet goed, meteen een nieuwe besteld en die was met 2 dagen binnen. Al met al zeker een bedrijf die ik aan zou raden bij anderen

Hip én service!!

Heerlijk shoppen in de webshop met een aanbod om bij te watertanden. Snelle levering en intens blij met onze Bold Monkey fauteuil. Love it!

Prima kwaliteit vs prijs en volgens afspraak.

Ik heb een bank in de sale gekocht en alles ging voorspoedig. Enige punt dat voor verbetering vatbaar is, is de levering/montage. Moeten vragen om montage is niet ok, daar betaal je tenslotte voor.

Prima winkel, snelle en duidelijke levering

Wij zijn blij met onze mooie nieuwe eettafelstoelen. Ze zijn snel geleverd.

Top ervaring van advies en bestelling tot aan levering!

Top ervaring van advies en bestelling tot aan levering! Korte tijd tussen bestelling en levering, goed meegedacht en geschakeld.

Als je er om vraagt zeer behulpzaam.

We hebben een prachtige bank gekocht en zijn tevreden over onze aankoop. Op de site zag de kleur er echter anders uit. Na een belletje en een mailtje kregen we vlot de stofstaaltjes thuis gestuurd en bleek het om de juiste bank te gaan. Dit is overduidelijk het nadeel van online bestellen zonder het origineel gezien te hebben, dat zal ik zelf niet weer doen. De bijgeleverde kussens waren echter wel in een verkeerde kleur. Deze gelijk mee retour gegeven. Na het tweede mailtje van mijn kant kwam het antwoord wanneer we de kussens kunnen verwachten. Tip voor Whatts Hip: zelf even contact opnemen met de klant als iets niet goed gaat. Het is vervelend als je er als klant achteraan moet. Wat ook het benoemen waard is dat ik wel zeer vriendelijk en behulpzaam te woord werd gestaan. We wachten nu nog de komst van de kussens af..... Achteraf betalen met Klarna ervaar ik niet als prettig. Nu moest ik toch in een keer voor alles betalen terwijl de kussens nog niet geleverd zijn.....

Super service via WhatsApp!

Onze nieuwe bank moet nog komen maar wat zijn we tot nu toe blij met de service! Alle vragen die we hadden kunnen we gemakkelijk stellen via WhatsApp.

online en toch dichtbij

Wat ik echt service vond is dat ze een staaltje van de stof opstuurden. Dat maakt de bestelling van een bank een stuk minder spannend! Dus besteld en een stuk later geleverd omdat ik dat graag wilde. Volgende keer bestel ik weer bij What is Hip!

Een mega goede ervaring met What is Hip

Een paar weken geleden twee fauteuils besteld bij What is Hip. Na drie weken werd ik al benaderd door een uiterst vriendelijke vrouw voor de bezorging. Een werkdag van te voren kreeg ik mijn tijdsvenster te horen waardoor ik niet de hele dag thuis hoefde te blijven. De bezorgen was ook heel vriendelijk en heeft alles in huis netjes afgeleverd. Nadat de fauteuils afgeleverd waren kwam ik erachter dat op mijn twee fauteuils een black friday korting zat van 20% die ik misgelopen was omdat tijdens mijn bestelling deze korting nog niet gold. Ik heb hierover een mailtje gestuurd en kreeg een paar uur later al antwoord. De 20% black friday korting kreeg ik teruggestort op mijn rekening. Wat een service.......

Heel klantvriendelijk en leveren op tijd

Ik ben zeer tevreden, ze zijn heel vriendelijk en komen afspraken na, leveren op tijd.

Mooie spullen, goed geholpen

We hebben een mooie statement bank gekocht. In de winkel A Dam zijn we vriendelijk geholpen. De bank zit wel veel harder dan in de winkel. Ook in een andere winkel vooraf geprobeerd. Zitcomfort valt dus een beetje tegen. Rugleuning ook hard. Hopelijk nieuwigheid.

Transformatorweg 29 A

1014AJ Amsterdam

Over What is Hip

What is Hip: webshop, meubel- en interieurwinkel met hip, blits spul. Dat is What is Hip. En niet alleen omdat we dat zelf vinden, maar vooral ook omdat onze enthousiaste klanten dat vinden. We hebben What is Hip geopend omdat we het leuk vinden. Er is toch niets fijner dan je prettig voelen in je eigen huis! Webshop & meubel-/interieurwinkels met hip, blits spul! Labels: BePureHome, By-Boo, Eleonora, Jesper Home, Richmond Interiors, Dutchbone, New Routz en Woood.