Gezellige winkel met breed assortiment

Onze huiskamer is volledig ingericht door DKW, super leuke winkel met steeds weer een nieuw assortiment, fijn personeel en deskundig advies.

Wat een super snelle levering en wat leuk om als je het pakje open maakt dat daar ook nog een leuke tas in zit En de kraanvogel is precies wat we zochten Ga nu wat vaker op jullie site kijken en volgen op facebook Bedankt

Leuke winkel met mooie spullen in verschillende prijsklassen. Snelle en goede levering!

Snel en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt in leuk papier

Snelle levering en mooi verpakt

Levering (ondankst drukte rondom kerst) snel. Ook was het pakket heel mooi verpakt (kosten 0,50). Aanrader!

Hele mooie kaarsen

Snel geleverd mooi ingepakt.

Geweldig!

Fijne webshop, goed verpakt en snel geleverd!

Simpel en snel

Duidelijk bestelproces en super snelle levering. Zeer tevreden over de producten.

Snel verzonden. Erg mooi verpakt in cadeauverpakking. DKW begrijpt hoe je klanten tevreden stelt.

Leuke producten, snel geleverd

Ik had mijn producten dinsdag besteld en woensdag kwamen ze al binnen. De producten kwamen goed overeen met de foto’s op de website. Ik vind dat er een grote variatie aangeboden wordt, zodat er voor iedereen altijd wel wat tussen zit. Ideaal om rond te struinen voor een leuk cadeautje. Ook in lagere prijsklassen zijn er genoeg leuke artikelen te koop.

Blij met het amberblokje als cadeautje. Leuk!

Mijn bestelling kwam goed verzorgd binnen en de volgende dag. Top!

Onduidelijkheid!

Ik had mijn bestelling al betaald en tevens bericht gehad, wanneer het bezorgd zou worden door PostNL, echter in de avond kreeg ik een mail dat mijn bestelling niet meer beschikbaar was (?).

Voor het eerst online bestelt bij deze winkel. De bestelling was zeker in de drukke dagen voor Kerstmis heel snel op het afhaaladres. Allles goed verpakt en in goede staat.

Zeer leuk sfeervol en warm assortiment waarbij je de passie voelt van de werknemers om de beste serv

Ik ben zeer tevreden en blij dat ik jullie site tijdens het googlen heb gevonden. Het assortiment sluit perfect aan bij mijn wensen. Mijn bestelling zijn kadootjes voor mijn vrienden en familie en heb er nu al een zeer prettig gevoel bij om de kadootjes te mogen geven. Hele fijne feestdagen en nogmaals bedankt voor de goede service

Kwalitatieve en betaalbare amberblokjes

Op zoek naar amberblokjes voor een betaalbare prijs in plaats van de absurd hoge prijzen die ik vaak in de winkel en andere sites tegenkwam, stuitte ik op de site van DKW Woonvision. Daar vond ik een verrassend uitgebreid assortiment amberblokjes in verschillende geuren. Ik heb de ‘amber crystal’ voor een vriendin en de ‘amber sandalwood’ voor mijzelf besteld en wij zijn beiden bijzonder tevreden over de geur, de textuur van de blokjes en uiteraard de prijs.

Geweldige service!

Drie mooie kaarsen gekocht als cadeau. Heel netjes ingepakt door DKW. Verzending was snel en alles was stevig verpakt.

Tijdens transport was er iets stuk gegaan maar het was snel netjes en goed opgelost dikke 10

Vlotte levering, vanaf het begin te volgen. Je wordt telkens op de hoogte gehouden en alles in goede staat aangekomen!

Goeie service!!

Heel blij met de zwarte zonnespiegel, Lampe Berger diffuser en kaarsen! Binnen een dag was het pakket al binnen, supersnel en zorgvuldig verpakt. Aanrader DKW Woonvision!!

Goede kwaliteit en service

Ik schrok toen ik mijn kleed kwam ophalen, had een rol verwacht maar het zat keurig in een gerecyclede doos. Heel goed bezig!!

Mooie producten goede klantenservice

Bestelling gedaan, mooie producten, goede kwaliteit. Ik miste een deel van mijn bestelling. Contact op genomen en gelijk dezelfde dag werd het missende deel verstuurd. Goede producten, goede klantenservice

Sensationele ervaring

Hoe heerlijk is het als je de kleding pakt en er komt al een heerlijke geur op je af. Mensen die vragen wat voor luchtje ik heb en het blijft zo lang de geur verspreiden.

Geweldig!

Super snelle service en mooi verpakt ontvangen. TOP!

Super,top

Super top geweldig

Mooi kussen en snelle levering

Mooi kussen hier besteld, mooie kwaliteit en snelle bezorging, dus zeer tevreden.

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!