Voldoende

Ik had iets besteld wat niet op voorraad was ik moest iets anders kiezen in die plaats, wat ik koos was 4,10 duurder. Er werd gezegd dat ze me een tikkie hiervoor konden sturen. Ik vond dit erg on klant vriendelijk omdat het niet mijn schuld was dat het artikel wat ik wilde niet op voorraad was (ik kon het namelijk wel bestellen op de site) en dat het om €4- ging . Uiteindelijk heb ik gekozen om het geld terug te nemen en een andere keer het product wat ik wou weer te bestellen. Daar moet ik dan nu wel nog een x verzend kosten voor betalen, omdat het totaal hiervan geen 50- is. alles was wel heel mooi ingepakt en een lekker geurblokje erbij. Alleen dit voorval vond ik een beetje jammer.

Top artikel,zeer snelle bezorging!

Schitterende ledkaarsen bijna niet van echt te onderscheiden, zeker als ze branden! Ook de kleur olijfgroen is erg mooi! Met de afstandsbediening erbij nog makkelijker aan en uit te doen of op de timer te zetten. Kortom een aanrader!

Supersnelle levering

Nadat ik besteld had kwam mijn pakje supersnel. Alles was heel goed verpakt en zag er keurig uit.

super mooie vaas

wat een mooie vaas, vooral omdat je er verschillende bloemen mooi in kunt schikken

Top producten

Hele fijne ervaring g en producten voldoen aan mijn verwachtingen

Goede service, kado’s via de site keurig ingepakt geleverd

Goede service, kado’s via de site keurig ingepakt geleverd

Ik werd helemaal blij van het bijgeleverde kadootje

Ik werd helemaal blij van het bijgeleverde kadootje

Voor het eerst wat besteld .2 cadeautjes 2 setjes met houten schaaltjes en Amber blokjes de postbode kwam het pakketje leveren ik rook door de doos al de geur van het amberblokje ik pakte de doos uit .ik was echt verbaasd zo mooi ingepakt chique ingepakt perfect om dit als cadeautjes weg te geven met kerst straks .ga voor mezelf ook maar een mooi setje uitzoeken want ben spontaan verliefd op deze setjes voor een ieder die twijfelt ik zeg gewoon doen je krijgt geen spijt

Super mooi kussen en snelle levering

Mooi kussen op deze site gevonden. Bestellen ging prima en was makkelijk en het leveren ging ook snel. Dus super tevreden.

Super mooi kussen en snelle levering

Ik ben zeer tevreden

De schaaltjes zijn precies zoals ik had gehoopt en de kaarsen zijn verder prima!

Ik ben zeer tevreden

Snelle afhandeling

Kussens mooier als verwacht

Vlotte afhandeling van de aankoop Heel blij mee

Kussens mooier als verwacht

Vlotte afhandeling van de aankoop Heel blij mee

Mijn pakket was kwijtgeraakt. Is zeer vlot en netjes opgelost. Tevreden met de geleverde producten. Waren ook goed verpakt. Niks kapot ondanks dat er meerdere glazen artikelen in zaten.

Vandaag besteld, morgen in huis!!!!

Blij met mijn aankoop. Precies wat ik me ervan had voorgesteld. Supersnelle service!

Heel erg snel binnen.

Keurig verpakt en snel verzonden.

Geweldige sidetable

Erg blij met mijn rotan sidetable. Kleur van het metaal lijkt iets meer op bruin dan zwart. Netjes gebeld wanneer DKW langs zou komen voor de bezorging. Tafel hebben ze zelf ter plekke in elkaar gezet!. Super service!!!!

Lekker makkelijk om te bevestigen

Ziet er goed uit en is makkelijk in gebruik

Ik benzeer tevreden over de producten en bezorging ervan

Net als de vorige bestellingen verliep het ook deze keer weer volgens afspraak. Ook waren de bestelde producten weer perfect en met grote zorg verpakt. Wat ik ook heel goed vind is dat ze hergebruik maken van verpakkingsmateriaal. Een zeer goed initiatief! De bestelde waxinelichtjes zijn in een woord prachtig en nog bijna mooier dan verwacht! Ook was het heerlijk ruikende zeepje in een mooi netje, als verrassing toegevoegd heel leuk en zeer attent. Kortom ik ben een zeer tevreden klant, en zal zeker vaker bestellen.

Heel blij met de mooie ledkaarsen Zeer goede en snelle service! Ga daar vaker kijken !

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!