Heb mijn bestelling online gedaan En de volgende dag al binnen ! Prima verpakt en netjes geleverd Kortom … prima

Zeer correcte en vlotte service

Vlotte communicatie en opvolging van de bestelling. Ook het contact na de verkoop was heel aangenaam en snel.

Snelle levering, mooie spullen!

Snelle levering en mooie kwaliteit van de spullen. Duidelijke website.

Geweldige service en netjes en goed verpakt.

Een top ervaring. Snelle en correcte verzending

Leuke verrassing

Keurig verpakt en wat enig een geurig zeepje er bij. Dank je wel.

Een zin GEWELDIG!!!

Ja echt "GEWELDIG" besteld de volgende dag keurig verpakt in huis. Mijn verbazing was het presentje een heerlijk Amber blokje. Waar krijg je het nog? Ja juist bij DKW Woonvision. Zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn!

super

snelle levering en zal weer bij jullie bestellen(woodwick geur linnen ) en hetruikt heerlijk

Supersnelle levering!! En een prachtig kleed, nog mooier dan op de site.

Heel goed!!

zeer goed

Snelle levering en heel mooi behang. Dank je wel

Snelle levering en goed product

Ik heb hier voor het eerst iets besteld maar dat is voor herhaling vatbaar. Product zoals verwacht voor een nette prijs.

Geweldig!

Echt superblij met de real flame led kaarsen, niet van echt te onderscheiden! Geen rook en toch een heel natuurlijk licht/vlam

Geweldig. Bestellen en levereing ook snel en leuk presentje

Makkelijk bestellen en snelle levering ook nog een amber geurblokje cadeau gekregen

Top product en service

Een mooi kussen besteld bij DKW Woonvision. Zeer snel ontvangen, was keurig verpakt en er nog een leuke attentie bijgekregen ook. Ook dik tevreden over de kwaliteit van het kussen en de print erop. Kortom: aanrader!

Heel mooie kwaliteit van metalen wandrek.

Snelle levering, mooie kwaliteit en een heel groot aanbod aan decoratiemateriaal. Zeker eens overwegen om een bezoekje te brengen in de showroom

Alles perfect in orde

Heb alles keurig ontvangen en nog een klein extraatje ontvangen ook - top!

Optijd en netjes geleverd.

Ik vind de service en de levering Top. De bestelling is volgens verwachtig ben heel erg tevreden.

Toppie, ga zo door!!

Ben tevreden met mijn bestelling en de snelle levering.. Kaarsen branden naar wens.

Waardelois

Besteld magnetische kaarsenhouder Totaal niet magnetisch zelfs met toevoegen van eigen magneten blijft de kaars nauwelijks staan. Slechtste produkt ooit voldoet totaal niet aan de verwachtingen. Verzending snel Product teleurstellend

Ik deed op een donderdag een online bestelling en op vrijdag had ik het al binnen. Ik ben super tevreden.

Snelle en goede service

Artikel op voorraad en direct afgestuurd

Snelle levering, goede prijs

Enorm blij met de snelle levering van mijn bestelling die ook nog eens voor een goede prijs te koop stond. Voor herhaling vatbaar en de link van deze shop al doorgegeven aan een vriendin van me!

Super fijne winkel en online winkel

Eerder dit jaar in de winkel geweest, samen onze ogen uit gekeken naar al het moois wat er staat. Nu online aankopen gedaan en erg tevreden over alles wat ik besteld had. Er was een van de gekozen kussens niet leverbaar, hier werd ik direct over gebeld en het betaalde bedrag werd snel terug gestort.

Heel goed ingepakt

Heel mooi en heel goed ingepakt

Geweldige service

Top winkel al mijn meubels daar gekocht en nu real flame waxine lichtjes

Voor elke beurs prettig winkelen.

Op zoek naar een winkel ruim gesorteerd, gezellige, sfeervol en met personeel getalenteerd? Dat alles biedt DKW daar denken z, desgevraagd ook met je mee! Wij hebben er bescheiden maar gedegen, super bruikbaar advies gekregen. Nu huizen er bij ons 2 stoelen van DKW zegt het voort wij zijn heel tevree!

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!