Goede ervaring

Snelle en perfecte levering

Super netjes behandeld!

Onze ervaring is echt top! Toevallig vorige week tijdens de crazy sales leuke dingen gescoord! Meerdere dingen besteld, maar deden niet moeilijk om alles in 1x te bezorgen. In de winkel worden we ook altijd netjes te woord gestaan. Klasse DKW!! Ga zo door!

Mijn bestelling werd meteen de volgende dag geleverd. En zoals beloofd in de beschrijving is het heerlijk schilderen met de kwasten, geen strepen en lekker soepel!

Blij verrast!

Ik was zo blij verrast met de prachtige ingepakte cadeau's voor de Pasen. Het was echt een geluksmomentje, zo mooi! Héél hartelijk dank. . Daarbuiten de service is erg goed en je wordt altijd zeer vriendelijk geholpen!

Goeie en snelle levering

Ben zeer tevreden over mijn aankoop bij DKW woonvision . Er was 1 van mijn bestelde artikelen niet meer op voorraad en ik werd netjes gebeld daarover. Er zat zelfs nog een leuk klein cadeautje bij in de doos. Super aardig!!!!

Geweldige winkel om veel inspiratie op te doen

Soms zit ik krab bij kas, toch kom ik nooit met lege handen thuis Mooie winkel

Helemaal top.

Snelle levering, goed verpakt. Leuke attentie erbij. Zeer klantvriendelijk.

Goede kwaliteit. Alles netjes afgeleverd en indien nodig in elkaar gezet. Filtjes werden eronder gezet. Levering was top en contact met de winkel ook

Met volle tevredenheid geholpen.

Wij zijn heel blij met kast en stoel. Fijne zaak heel veel keus.

Mooi op tijd, goed verpakt, prima product

Ik heb twee flessen Lampe Berger olie hier besteld. De volgende dag netjes thuis bezorgd en alles goed kunnen volgen via de mail. Flessen waren er extra goed ingepakt. De verpakking was een doos van een ander artikel. Op de verpakking zat een sticker dat dat ze verpakkingen hergebruiken. Ik word hier persoonlijk erg blij. Als het duurzamer kan, graag. DKW denkt hier dus ook aan. Wanneer mijn olie op is zal ik deze hier weer bestellen..

Goede en snelle levering

Had graag gezien dat de blokjes voorzien waren van de naam. Nu weet ik niet wat wat is.

Mooie eetkamerstoelen en bank vlot geleverd.

Onze nieuwe eetkamerstoel kwam maand eerder dan verwacht en dat was een meevaller. Leuke winkel om in rond te neuzen.

Sfeervolle winkel met behulpzaam personeel!

Leuke winkel, kijken is vaak wel iets kopen! Van kleine tot grote dingen voor in het huis van alle markten thuis. Personeel denkt mee en is behulpzaam. Levering is vlot en volgens afspraak.

Heerlijke geur

De geuren zijn heerlijk.

Via Bol.com heerlijke geurblokjes besteld van jullie.

Omdat ik verder weg woon kon ik niet zelf naar de winkel maar ik ben erg blij met jullie overheerlijke geurblokjes en de snelle levering!!Ook de verpakking is zeer goed verzorgd en we komen vast en zeker terug voor nieuwe amberblokjes!!Dank jullie wel.

must do en see

Wij wandelden vol verbazing rond in jullie gelijknamige b & b waar we een nachtje sliepen... Alles ingericht met spullen uit jullie winkel. Het was zo prachtig! Adembenemend zelfs! Mijn beste vriendin en ik gingen dan ook meteen fantaseren om onze eigen woonruimtes aan te pakken. Zo konden we het uiteraard niet laten om de volgende ochtend een bezoekje te brengen aan de showroom. We hadden een winkeltje verwacht met leuke spullen maar dat we een grote knappe winkel als deze zouden aantreffen hadden we niet verwacht! Achter elk hoekje verschuilt er weer een nieuwe prachtig gestylde ruimte. Ook de amberblokjes die we leerden kennen in de b en b werden in onze mandje geladen. En al heel snel was ons winkelmandje veel te klein. We waren het er over eens... Dit was de mooiste woonwinkel die we ooit bezochten. Jammer genoeg een heel eind rijden maar we zijn er vast van overtuigd dat we hier nog gaan komen en ook online gaan shoppen. Maar met vreugde en een volle koffer zwaaiden we Oldebroek uit, samen met de b en b maken jullie je gemeente heel wat mooier! Veel succes nog en knap wat jullie doen!!! Vriendelijke groeten Ellen

In 1 woord fantastisch!!!!!

Ik was wat aan het rondkijken voor cognackleurige lampenkappen, vind ik DKW en heb ze besteld. Ik kreeg gelijk een mail dat ze al ingepakt waren en de volgende dag waren ze eral! Wat een geweldige ervaring en service !! Ik ga in de toekomst hier zeker weer bestellen !! Een aanrader !!

Helemaal naar wens. Zoals ik had verwacht

Prima produkt!

Ziet er mooi en duurzaam uit! Shalom, Arnoud Groningen

Top geregeld

Vlotte levering, leuk dat er nog een lekker zeepje bij zat, een verrassing

snelle levering, goed ingepakt.

fijne winkel om te shoppen, prettige medewerkers. Goede voorlichting

Blij verrast!

Ik ben vandaag geweest voor gifcard. Ik was heel erg verrast hoe supermooi ze het hebben ingepakt! Het is een cadeau op zich! Verder heb ik nog even rondgekeken in de winkel. Maar wat is dat verslavend om daar te lopen! Het brengt je op hele leuke ideeën! Het is een bezoekje meer dan waard!

Ik heb een cadeau bon besteld. Deze was gelijk de volgende dag binnen. Leuk verpakt met een klein geschenkje erbij in. Prima in orde. Ook niet overdreven in een grote doos oid. Nee helemaal goed.

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!