Vlotte levering, mooi tafeltje

Mooi op tijd geleverd zoals beloofd en een mooi tafeltje. Prima!

Wat leuk ..alleen nieuwe vilten besteld voor onder onze stoelen ..die we vorig jaar bij jullie hebben gekocht En zit er een cadeautje hartelijk bedankt

Snelle service en prima levering

Goede website met ruime keuze. Snelle levering, mooi verpakt. Zoals het hoort.

Snelle levering, perfect verpakt. Goede prijs- kwaliteitsverhouding. Cadeaukaart super leuk verpakt. Echt een cadeau. Voor herhaling vatbaar als je niet meer in de buurt woont.

Heel leuk

Snelle en goede service. Kandelaars zijn echt heel leuk!! Ik bestel hier zeker nog eens.

Bijzonder goed geholpen

Wij zijn bijzonder goed geholpen in de winkel.Deze week onze kast gekregen en zijn er erg blij mee.Wij hebben al veel meubels in de loop der jaren bij jullie gekocht.

Fijne, snelle service met eerlijk advies

Op de website zag ik Karpet Febe en ik vond het meteen een mooi kleed maar ik twijfelde over de grootte en de kleur. Ik besloot een appje te sturen en kreeg al heel snel een reactie met advies en extra foto's van het kleed. Ook werd mij eerlijk verteld dat het kleed natuurlijk terug mag indien het toch niet naar wens was, maar dat ik dan rekening moet houden met extra kosten voor het terugsturen, gemiddeld €10,- tot €15,-. Deze eerlijkheid vooraf waardeer ik heel erg. Inmiddels is Karpet Febe binnen en het staat echt super! Nog mooier dan verwacht! Ik ben er erg blij mee!

snelle levering met leuke verassing erbij...goed produkt, jammer van de verzendkosten

zie boven

Super !!

Zeer tevreden nette snelle levering en een leuk presentje erbij top!!

Geweldig!

De WoodWick Deluxe Giftset is een geweldig product om cadeau te doen. Mijn vriendin vindt het helemaal geweldig! Zeker een aanrader!

Niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen

Helemaal goed!

Via Bol.com bestelde ook ik de Amberblokjes, ze werden meteen de volgende dag geleverd! Ze geuren heerlijk, ik heb ze meteen over alle ruimten verdeeld, Bedankt!

Hele mooie producten.

Snel en leuk verpakt verzonden!

Leuke spullen voor een leuke prijs

Na mijn bestelling werd er snel geleverd, toen ik ontdekte dat mogelijk het huisnummer onduidelijk was ingevoerd en ik hiervoor contact opnam,kreeg ik meteen antwoord. Heel fijn. Gelukkig is de bezorging goed gegaan. Ook leuk dat je onverwachts een lief klein extraatje kreeg, niet verwacht. Waar krijg je tegenwoordig zomaar iets extra's bij je aankoop. Ik weet zeker dat ik vaker zal bestellen,assortiment is zo uitgebreid.

Na een geweldig, leuk, gezellig maar vooral sfeervol weekend in de B&B van DKW ben ik nadat we thuis waren lekker op de bank online gaan shoppen. En ik kon niet kiezen. Ben nu super blij met de aankopen. We komen zeker nog eens terug, dan wanneer de winkel ook open is.

Heerlijk !!!

Heb amber geurblokjes besteld Ze werden super snel bezorgd met nog een lief klein blokje extra erbij.Heb ze neergelegd in mijn toiletruimte en mijn hele toilet ruikt heerlijk!! Daar kan een geurverfrisser en toiletblokjes niet tegenop Echt een aanrader die amber geurblokjes Ook voor elke andere ruimtes in je huis ❤

Super mooi! Snelle levering!

Ik heb gisteren voor mijn verjaardag hele mooie lampen gekregen met velvet kappen. Ze staan prachtig in ons landelijk huis!

Mooie zaak en super snel met versturen

Meerdere malen gekocht daar in winkel en per post

Mooie voet van lampenkap. Prachtig van kleur en vorm. Goed advies over passende kap. Snelle levering.

Intens

Superfijne geurbeleving,blend continue zonder resterende nageur wanneer de geur op is

Een topwinkel goede prijzen ,vriendelijk personeelen topservice. Ga zo door

Duidelijke website. Mijn bestelling goed kunnen vinden. 1 minpuntje; de geurzakjes zit geen plastic omheen. Ik had er 4 besteld op voorraad, echter nu zal de geur al verloren gaan…. Goed verpakt !

Goed geleverd

Leuk spul , snel geleverd en goed in gepakt ,, nogmaals geweldig

Prima product en snel verzonden.

Ik had een wijnrek besteld en deze voldoet aan de omschrijving. Is degelijk, stevig en inmiddels geinstalleerd aan de muur. Nadeel was de bezorging van Post.nl….. is nl. niet thuisbezorgd maar naar een verzamelpunt gebracht. Dus je wacht thuis voor noppes. Mijn voorkeur heeft het om bij je bestelling al een verzamelpunt aan te geven. ? Wat waren er voor blokjes bijgesloten als bedankje?

geweldig

fijne website, snelle levering van prachtige artikelen (in het echt qua kleur exact ! als op de website wat ik persoonlijk heel belangrijk vind). Super snelle reactie op vragen, en perfect ingepakt. Kortom DKW Woonvision een echte aanrader !

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!