Super fijne stoelen en snelle levering

Zeer tevreden over de stoelen, ze zitten heerlijk, zijn precies zoals verwacht en ze werden ook nog op tijd geleverd.

Snelle levering, vriendelijk personeel en goede kwaliteit stoelen

Ik werd al snel gebeld om een afspraak te maken om de stoelen te leveren. En al snel een afspraak kunnen maken. Een half uur van te voren werd ik gebeld door een vriendelijke man van transport. Stoelen zijn netjes afgeleverd en ben er heel blij mee.

snelle en goede levering alleen jammer dat er foto`s op website staan waar artikels op staan die niet meer geleverd kunnen worden of uit het assortiment zijn

Een geweldige ervaring

Vriendelijk personeel, geweldige service, top kwalitatieve producten. In één woord subliem deze winkel

Heerlijk

Wat een leuke winkel, lekker even rondstruinen, ideeën op doen. Personeel denkt goed mee. Is niet opdringerig. Erg prettig. Ook voor kleine kadoos een prima winkel. Al koop je wat kleins, elke klant wordt het zelfde behandeld. Zeer fijn. Dat geeft je het gevoel dat je welkom bent.

Originele producten

Mooie producten, snel en goed verpakt geleverd. Wel een tip voor beter fotografie, afbeelding kwam niet overeen met het product.

Prachtige kwaliteitsbank

Een mooie hoekbank gekocht. Fijn geholpen door de verkoper, niet opdringerig. En, als kers op de taart, nog enkele dagen voor de kerst thuisbezorgd! Goede service!

Wat een fijne en snelle service! En prachtige spullen voor een verrassend, scherpe prijs!

Voor het eerst online door jullie winkel gescrolld. Wat een prachtige spullen, voor een mooie prijs. Al heel lang op zoek naar de juiste accessoires voor in mijn huis. Deze bij jullie gevonden en direct besteld. De volgende dag al in huis! En zó mooi ingepakt. Geappt of er ook andere maten beschikbaar waren van de gekochte vaasjes. Direct antwoord, met bijbehorende foto’s. Een dag later stonden ook deze al op de kast! Ik kom zeker nog een keer in jullie winkel shoppen! Bedankt voor goede en snelle service. Jullie zijn een nieuwe klant rijker!

We blijven maar terugkomen.

Hartstikke leuke spullen en leuke prijzen. We kijken in zo veel winkels, maar blijven elke keer bij DKW terugkomen en slagen; een mooie eettafel, salontafel en stoelen. Hele aardige mensen die met je meedenken. Tot de volgende keer... waarschijnlijk voor dat tv-meubel :-) .

Bestelling gebracht top service van de chauffeur klasse

Bestelling gebracht top service van de chauffeur klasse. kopen volgend jaar weer meubelen bij deze winkel klasse.

Super fijne winkel met aardige personeel, zelfs online bestellen gaat super snel en snel in huis ondanks de lockdown en kerst wat eraan komt. Ik kom zeker vaker terug.

Ik heb een klein artikel besteld een kaarsendover via Bolcom kreeg een leuke attentie bij onze bestelling erg leuk. Ben nu op de website aan het kijken en zie mooie spullen staan. Wij willen nieuwe eetkamerstoelen. Wij gaan hier zeker kijken

Vakkundig geholpen

In mijn zoektocht naar muurverf kwam ik toevallig uit op de facebookpagina waar ik een prachtige kleur vond. Gevraagd via messenger welke kleur het was en vervolgens heel erg goed geholpen en heel veel tips en advies gekregen. Vervolgens heel wat verf gekocht en dat was keurig netjes de volgende dag al binnen. Ook na de levering keurig een mailtje. En wat ik zelf leuk vond is dat de postnl melding gepersonaliseerd is . Je voelt je geen nummer.

De Kleine Winst is bij mij thuis de Grote Winst!

De Kleine Winst is bij mij thuis de Grote Winst! Ik krijg steeds meer spullen van jullie in mijn huis. Gezellige, sfeervolle artikelen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Top!!!

Goede,snelle,nette levering van mijn spullen. Ik ga zeker vaker bestellen Mvg SanniesCreations xxx

Super service, artikelen keurig verpakt.

Wat een gave winkel

Qat een sfeervolle winkel, je zou alles wel mee willen nemen! Personeel heel vriendelijk (niet opdringerig) en zeer behulpzaam. Online besteld wat snel bezorgd werd en keurig verpakt was.

Helemaal top !!

Ik kreeg vandaag een heel leuk pakketje een super leuk kerstbal cadeautje van een vriendin. Leuk verpakt met ook nog een extra kerstboomhanger !! Dankjewel!!

Giftcard op verzoek ingepakt als kerstcadeautje. Klasse!

Een hele goede ervaring hele mooie winkel mooie collectie wat er te koop is.

Echt een thuisgevoel

In de winkel een thuisgevoel, maar de meubelen in ons huis voelt als écht thuis

Je krijgt wat je ziet en dan ook nog zosnel als mogelijk verzonden en goed verpakt.

Duidelijke bescchrijving op de website. Goed verpakt. Leuk schrijven er bij. Snel verstuurd. Je krijgt wat je gezien hebt. Super.

Wat een prachtige grote zaak in Oldebroek

Wat een mooie zaak is DKW, alle stylen apart ingericht, mooie accessoires en heel aardig personeel. Je kijkt je ogen uit. Alles mooi ingepakt en een mooi tasje cadeau gekregen. Hier kom ik vaker terug.

helaas snel kapot

ik had mijn zus voor haar 40ste verjaardag een hele leuke kaarsenstandaard van metaal cadeau gegeven. Een grote zwarte metalen boog (ongeveer 30 cm hoog) met daarin een kleine houder voor een dinerkaars. Mooie prijs, (6,95 euro). In de winkel moest ik even zoeken tot ik een goede ronde vorm had gevonden want de meeste waren niet mooi rond meer. Het cadeau werd erg mooi ingepakt en met trots gaf ik het haar. Helaas, toen ze het openmaakte, schoot de metalen boog los. Ze vond het heel mooi en wilde het graag houden, ze gaat nu zelf kijken of ze kan laten solderen of misschien met secondelijm, maar het is wel erg jammer dat het zo moet...

Teleurstellend, omdat mijn bestelling niet leverbaar bleek.

Ik was heel blij met mn bestelling: leuk kussen gevonden. Ik keek er naar uit. De volgende morgen kreeg ik én van DKW én van PostNL de Track&Tracecode doorgestuurd, dus dat ging goed! Totdat ik later op die morgen een app-bericht kreeg dat het kussen niet leverbaar was. Ik kreeg wel alternatieven voorgelegd, maar ik had de enige die ik mooi vond besteld, dus de andere waren geen optie. Ik heb wel heel snel mn geld retour gekregen. Tip: laat geen producten in de webshop staan die niet leverbaar zijn. Dat voorkomt teleurstellingen!

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!