Mooie aankoop

Leuke winkel met mooie spullen. Vriendelijk personeel. Ik had een mooi wandrek gezien en die heb ik de week erna via de webshop besteld. Snelle levering en zeer goed ingepakt. Zeer tevreden!

gewoon goed

snel geleverd zoals op de site staat omschreven

Mooie producten, super snel geleverd

Na bezoek aan de mooie winkel spijt dat we iets niet hadden meegenomen. Rustig via de website besteld en super snel thuis geleverd! Enorm blij met de aankoop

De vaasjes zijn goed uitgebeeld op de foto's. We hebben ze bezorgd gekregen met ook nog een leuk kleinigheidje. Wat willen we nog meer!

Pallet mag je zelf afstorten !!

Sidetable geleverd gekregen op een pallet. Deze pallet heeft een afmeting van 120 x 80 en je mag er zelf maar voor zorgen dat je die kwijt raakt. (past niet eens in mijn auto). Daar betaal je dan 50 euro bezorgkosten voor om vervolgens er een hoop ellende van te hebben. Men is niet genegen de pallet mee terug te nemen en DKW verschuilt zich achter de transporteur. Super service, maar voor mij NOOIT MEER DKW Woonvision.

Snel verzonden , alles op voorraad top

Hier was wat ik zocht wel op voorraad, kwam in een mooi doosje aan met nog een klein kanootje erbij. Super snelle verzending en achteraf betalen. Super site

mooi verpakt en snel geleverd

Als kado, een amber geurbrander gekocht en een fles lampe berger olie. als cadeau laten versturen, was super netjes ingepakt, en de zelfde dag verzonden.

Mooie led kaarsen

Ik heb de led kaarsen gekocht Ze branden heel mooi Lijkt net echt

Super goed

Vriendelijk personeel, goede info en afhandeling, snelle levering, mooie spullen pas tafel Java, 8 stoelen Lagertha en ornament gekocht en en tijdje terug een mooie jagerskast gekocht, nog steeds geen spijt van onze aankopen. komen zeker weer terug voor andere aankopen

Snelle bezorging

Prima service en snel geleverd

Prachtige kaarsenstandaards vlot geleverd.

Twee prachtige kaarsenstandaards voor een fractie van de prijs waarvoor ik ze ergens anders zag! De ene dag besteld en de volgende dag geleverd mét een lekker geurkaarsje als cadeautje erbij! Super!

Prachtig ingepakt. Snelle service. Erg tevreden. Aan te bevelen.

Naar verwachting goed!

Mooie kast geleverd gekregen. Precies zoals naar verwachting. We zijn er heel blij mee.

Geursensatie

Heerlijk weer zo goed product geur blijft lang fris en ruiken. Veel mensen vragen wat doe je en waar was je mee dus niets als geweldige reacties

Het gaat niet zo makkelijk, maar in een woord Fantastich DKWWoonvision

In het verleden al vaak wat dingen gekocht, Eetkamer stoelen, maar het is echt onvoorspelbaar wat je bij DKW Woonvision kunt kopen. Pas een prachtig Bankstel gekocht Yvonne 3 + 2 sits, staat binnen en we zijn er weg van. Ik ga natuurlijk niet alles opsommen, maar bij DKW Woonvision is het bij uitstek mogelijk om je totale huis volledig in te richten. En daarbij doel ik niet je kamer maar alles, In modern en klassiek of er tussen in het is gewoon geweldig. Je moet wel even zoeken maar als je daar geweest bent dan sta je helemaal Perplex. Echt geweldige service van de mensen die er zijn om je voor te lichten, Prachtige geweldige DKW woonvisioen.

Prachtige dingen en wegdroom geuren ❤️

Ik bestelde de olie voor mijn Berger Lampe en een nieuwe wiek. Ik kreeg alles netjes en mooi verpakt thuis geleverd. Ik kreeg een welkomstgeschenkje met een heerlijke amber geur. In blokvorm mooi verpakt. Op de site raak je niet uitgekeken, echt heel mooie dingen "die geurlampen" die je huis omtoveren met de door jou gekozen geur om in weg te dromen. Ik ga er zeker nog kopen en het is een aanrader, veel goedkoper dan in sommige winkels.

Geweldige service

Goede uitleg, mooie eerlijke producten, kwaliteit uitstekend, klantgericht zowel in de winkel als de klantenservice. Komen afspraken na, helpen het thuis op plaats te zetten en geen bouwpakket. Leuk en mooi assortiment qua meubels, hebbedingetjes, geuren, eigenlijk complete winkel die heel gezellig aandoet. Inmiddels bijna al onze meubels hier gekocht inclusief leuke hebbedingetjes.

Prima levering

Snelle levering!

led kaarsen besteld goede prijs en snelle levering

Heel erg tevreden over de service!

Al meerdere malen een bestelling gedaan en iedere keer ontvang ik de volgende dag mijn bestelling. Altijd zeer correct en ieder contact is erg vriendelijk.

Ik heb de kadootjes mooi ingepakt thuis gekregen. Bedankt!! En ik vind het een goed idee om dozen her te gebruiken. Groetjes marijke

Fantastisch!

Wat zijn wij blij met onze aankopen. In juni vorig jaar alles uitgezocht met de veronderstelling dat we in september alles konden afroepen. Helaas is onze woning pas in december opgeleverd maar het was geen probleem om de levering uit te stellen. We konden zelf aangeven wanneer wij de spullen wilden ontvangen. Afgelopen week was het dan zo ver en wat zijn we er blij mee. 2 hele mooie fauteuils, een prachtige houten eetkamertafel met bijbehorende stoelen. Alles werd keurig netjes uitgepakt en deskundig geïnstalleerd door de 2 heren die alles kwamen brengen. Pluim voor de service !

Snel, geleverd en leuk ingepakt ( wel tegen betaling, maar toch), met een extra cadeautje

Super!!

Super snel geleverd en onwijs leuk ingepakt! Zelfs hetgeen wat voor mezelf was en dus geen cadeau was, werd heel leuk ingepakt! Complimenten!

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!