Was probleem met levering maar hebben ze super opgelost!
Uitstekende service
Hele bekwame mensen die verstand van zaken hebben.
Voor de bestelling telefonisch contact gehad, netjes te woord gestaan en goed geholpen. Onderdelen zijn snel verzonden/ontvangen.
Snel bezorgd in 2 dagen na mijn bestelling.
Bedankt voor de review! Geniet van uw bestelling en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team 24Horeca
beloven als u nu betaald gaat het morgen de deur uit het is op voorraad en precies een week later komt het bij ons aan. vier dagen later als beloofd en in het mailtje komt natuurlijk sorry en het lag niet aan ons....naar onze klacht is dit met grote snelheid door 24horeca.nl direct opgepakt en met een verbluffend resultaat. Daar voor onze dank! Hier uit blijkt ouderwets service bestaat toch nog.
Onderstaand bericht hebben wij naar de klant gestuurd op 26 oktober, onze leverancier zou het binnen enkele dagen versturen, maar de order is helaas niet direct opgepakt en het weekend viel ertussen. Op maandag is de orderbevestiging bij ons binnen gekomen en op vrijdag pas geleverd en dit is uiteraard niet zoals het hoort en onze leverancier gaf aan dat ze met zieken te kampen hadden, dus van onze kant was het overmacht helaas. __________________ Info | Heuvel Horeca <[email protected]> za 26 okt, 13:42 (9 dagen geleden) aan Rein, bcc: order-entry Beste Rein, Dit is echt niet zoals het hoort en dit krijgt nog wel een staartje richting onze leverancier. Wij hebben echt niet de bedoeling gehad om op deze manier de order binnen te krijgen van eerst betalen en dan zien we wel. Deze leverancier heeft echt belooft binnen enkele dagen te leveren en dat is niet gebeurd en dat spijt ons ten zeerste. Het is helaas zo gelopen en is niet meer terug te draaien. Als ik je ergens in tegemoet kan komen, laat het aub weten. Nogmaals onze excuses. Jan van den Heuvel
Originele beoordeling
beloven als u nu betaald gaat het morgen de deur uit het is op voorraad en precies een weekl later komt het bij ons aan. vier dagen later als beloofd en in het mailtje komt natuurlijk sorry en het lag niet aan ons....
Top! Even bellen van te voren.. snelle levering! Aanrader!
Top bedrijf, top service.
Nadat het product wat mankementen begon te vertonen zag ik dat de garantie periode verstreken was. Ondanks dat feit heeft horeca24 klanttevredenheid toch boven de regels gesteld en gratis een vervanging aangeboden. Kwaliteit vooropstellen wordt tegenwoordig wel eens vaker vergeten. Maar niet bij horeca24. Ik zal zeker niet twijfelen om nog eens een product te bestellen! Groet Een erg tevreden klant
Prima ervaring en snelle levering
Snelle verzending, goede kwaliteit.
Snelle levering en ook informeren nadat geleverd is.
Zeer betrokken partij die ons zakelijk af en toe helpt met goede kwaliteit producten voor onze klanten. Scherpe en snelle offertes en zeer vriendelijk personeel. We houden deze leverancier graag achter de hand als we kwaliteitsoplossingen voor klanten willen.
Originele beoordeling
Prima servce maar bij iedere bextrlling die irritante enquete.
100 % service
Fijn dat je contact hebt met een persoon en niet een robot. Snel en adequaat geholpen. Superservice!
Prima snelle service
Goede ervaring
De ontvangen track & trace code van DPD werkt na 3 dagen nog steeds niet. Wanneer ik informeer naar de levering en dit probleem aangeef krijg ik enkel de melding dat de bestelling overgedragen werd en er vertraging kan oplopen omwille van een feestdag. Er wordt geen moeite gedaan om navraag te doen bij DPD en ik blijf zonder antwoord achter. Het trouwcadeau voor morgen zal dus niet tijdig geleverd worden. Zeer jammer dat de belofte niet wordt nagekomen.
Wij waren in de veronderstelling dat wij op maandag de levering, waar ook dit artikel bij zit, binnen zouden krijgen, maar dat werd dinsdag, op zich nog geen probleem als het op zijn laatst op vrijdag geleverd zou moeten zijn, maar de aansluiting van het pakket van NL naar België werd gemist, weer een dag later. Op zich nog geen probleem, maar donderdag 15 augustus is een feestdag in België en daar ging het fout, op die dag wordt er niet gewerkt en de dag daarna hebben veel werknemers een vrije dag waardoor het echt fout ging. Helaas allemaal elementen waar wij niets aan konden doen en ook geen rekening mee gehouden dat er een feestdag zou zijn. Excuus dat het zo gelopen is, dit hebben wij ook niet kunnen voorzien, terwijl ik op maandag aangegeven heb dat uiterlijk vrijdag leveren geen probleem moest zijn. Gr. Jan van den Heuvel 24Horeca.nl HeuvelHoreca.nl
Nadat ik iets besteld had wilde ik er nog wat bij bestellen wat niet meer op voorraad was. Gebeld, geen wachtrij, meteen geholpen. De aanvullende bestelling werd zonder extra verzendkosten een paar dagen later bezorgd. Goede service!
Onderdeel was makkelijk te vinden. Bedrijf snel gevonden via Google, onderdeel snel gevonden via precieze afmeting niet via merk en/of type opener. Versturen duurde een aantal dagen, iets langer dan verwacht.
Voldoet aan verwachting
I am very happy with service.. Good..
Transformatorstraat 6 B
3903LT Veenendaal