Prima service, snel geleverd

Prima service, snel geleverd

Lichte beschadigde terrasverwarmer ontvangen, een vriendelijke medewerker heeft me direkt geholpen en probleem opgelost! Zeer tevreden. Zal zeker niet twijfelen om hier nog te bestellen.

Onredelijke lange leveringstermijn

Ik heb 3-4 weken moeten wachten op mijn bestelling, hoewel 3-4 werkdagen werd meegedeeld na plaatsing van bestelling. De communicatie hierover verliep goed en vlot.

Product met schade gekregen

Was zeer snel geleverd maar was duidelijk rondom beschadigd, ging om een terrasverwarmer, builen en krassen rondom..

Slecht

Verkeerde producten geleverd, ondanks beloften terug te bellen, Niks mee gehoord

Goed en vriendelijk

RAS. Perfect

Top bedrijf met goede service!

Overzichtelijke website met de juiste materialen

Mijn ervaring is zeer goed de afspraken zijn goed nagekomen. De levering was op tijd.

snel en met veel zorg ingepakt

Goede service, Top!

Ons bestelde product was niet op voorraad, 24 Horeca heeft zich super ingezet om een alternatief mee te zoeken zodat wij toch geholpen konden worden.

uitstekende service

Top, Goede communicatie via mail , direct antwoord, snelle en vlotte levering

Zondag besteld, dinsdag in huis. Verzendtraject goed.

Goed product!

Goed product en een snelle levering !

Goed geholpen.

Goed.

Slecht …

Het pakje ligt in een postkantoor … ik bestel on line omdat ik me niet kan verplaatsen en thuis-bezorging wilde !!! Ik heb nog steeds geen pakje en men mag niet zeggen dat we er niet waren want het leveringsadres is een horeca bedrijf aan de zeedijk 8660 in De Panne ! open van 9 tot 24 uur +32 496.90.40.35 Gsm Danny Hallaert

Snelle levering en te reden over product

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snelle en vriendelijke services

Fijn en vriendelijk

Snel en netjes geleverd van een stenen bbq. Hebben geprobeerd op verzoek achter te leveren. Dit lukte helaas niet, maar goed geprobeerd.

Goed en snel geleverd

Goede kwaliteit, nette prijzen, snelle levering.

Vlotte levering. Zonder beschadegingen

Duidelijke website, verzending prima. En het product goed verpakt !

Vlotte levering, niets op aan te merken....!!!

Good

Good

Fantastisch bedrijf.

Bedrijf heeft zich fantastisch ingespannen om ons uit de brand te helpen. Dezelfde dag nog een oplossing gecreëerd om een niet op voorraad zijnde product te leveren. Ook goed contact gehouden over de te leveren bestelling.

Transformatorstraat 6 B

3903LT Veenendaal