Top geregeld en snel

Besteld en goed en snel geleverd

Op mijn vraag kreeg ik meteen antwoord. En de spullen werden vlot geleverd

zeer tevreden!

Een hele snelle levering en een hele goede kwaliteit friteuse. Waar je geen omkijken naar hebt omdat bijna alles in de vaatwasser kan, super! En eindelijk groot genoeg top!

Snelle levering en goed verpakt. Overzichtelijke website.

Excellent product

I received the “lasagnemaker” with some delay but the product is excellent and the seller helped me to a problem of compatibility with my Kenwood machine, very quickly. You can trust 24horeca.

Prima ervaring, snel geleverd en telefonisch goed bereikbaar.

Goed product voor een goede prijs

Besteld en steeds op de mail geïnformeerd hoe het verder ging met de bestelling. En wanneer er geleverd werd. Keurig op tijd bezorgd.

Snel en goed

Snel geregeld, goed product

Probleemloos

Snelle soepele levering

Snelle levering, prima product

Prima service. Binnen 24u geleverd

Goede kwaliteit en geweldig klantenservice !

Heel goed gelopen. Vriendelijke en zeer professioneel bedrijf

Prima.

volgens afspraak geleverd!

Ik ben super tevreden . Een vlotte onderhandeling, goede communicatie. Na 1 dag had ik mijn bestelling al in België, vandaar super . Bedankt

Op tijd maar niet goed verpakt

Op tijd geleverd alleen was de doos niet goed verpakt en waren er jammer genoeg 2 deukjes in het toestel.

Goed dienst

Snel bezorgingen

Snelle service + juiste product ontvangen van 24 Horeca

Op een overzichtelijke site snel mijn product gevonden. Bestelde ontving ik binnen twee dagen thuis, dus best snel. Het product is precies als op de site vermeld. Ik ben zeer tevreden en maak zeker vaker gebruik van deze site.

heel goed

heb paar keer vraag gesteld over het artikel werd meteen terug gemaild met informatie toen zelf na de bestelling wat verkeerd gedaan ze namen telf. contact op 2 dagen daarna werd mijn artikel al bezorgd dank je wel zal iedereen aan bevelen bij uw bedrijf

Snelle levering van mooie snijplanken voor een zeer vriendelijke prijs.

Levering van messen liep mis, maar 24horeca heeft 2 maal opnieuw geprobeerd tot het pakketje aankwam

Hulpvaardige service, ook wanneer koerierdienst het 2 maal laat afweten. Bedankt!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mijn bestelling

Je hebt deze e-mail verzonden en ik heb de bestelling nog niet ontvangen en ik heb geen leverdatum ontvangen

Goed snel behulpzaam en mee denkend

Korte maar goede ervaring. Vriendelijk mee denkend en informatief. Proactief vanuit 24 Horeca's zijde.

Telefonisch contact met de vraag wat mijn wens is als een product niet direct leverbaar is

Prettig

Gezellig en ik werd zeer goed geholpen!

Transformatorstraat 6 B

3903LT Veenendaal