Goede communicatie, maar jammer genoeg een onderdeel ontvangen dat niet past. Vlug rechtgezet, zonder problemen. Blijkbaar probleem bij de toeleverancier.

dienstverlenend, betrouwbaar, adequaat, communicatief

Wij hadden enkele dagen voor kerst met de zekerheid van levering voor kerst een aantal tafels en overige artikelen nodig. Na een telefoontje vooraf zijn deze per omgaand via de webshop in bestelling genomen waarbij er inderdaad zorg werd gedragen voor de tijdige levering daar waar andere internetaanbieders geen zekerheid wensten te bieden. Ook de aflevering alsmede de communicatie daarover verliepen adequaat.

Top communicatie en snelle levering

Reageren snel en de bestelling was binnen 2 dagen in huis ondanks de kerstdrukte!

goede aanbieding en uitstekende service

Koffiemachine gekocht via goede aanbieding. Na bestelling via mail contact gehad over leveringswijze, snel en uitstekend geholpen.

Snelle service, goede kwaliteit producten

Zelfs in deze tijden snel bezorgd

Goed geregeld een fijn bedrijf

Goede keurige levering. Ook het contact is prettig

Goed verpakt en super snel geleverd

Het door mij bestelde product bleek niet voorradig te zijn. Ik kreeg zowel telefonisch als via de email een alternatief aangeboden tegen dezelfde prijs. Dat product was wel voorradig en direct leverbaar. Helaas was dat voor mij geen optie en ik heb dus gewacht tot dat het door mij bestelde product wel leverbaar was. Ik moest daar zelf uiteindelijk wel achter aan. Het waren 5 sterren geweest als het initiatief tot communicatie hierover van 24 Horeca was uitgegaan.

Top service!

Zeer goede kwaliteit en snelle levering!

Quick and good products!

Delivery was pretty fust and the product is super good.

Eerste ervaring zeer goed

Levering snel, vertrouwen goed.

Goede levering en goede communicatie.

Mooi product, waarbij goed contact is onderhouden tijdens de levering.

snelle levering, tevreden over het product.

Top! Besteld en geleverd op 3 dagen. NL-BE

Top.

y

supersnelle service

Goed geholpen en snelle afhandeling.

Goed geholpen en snelle afhandeling.

Snelle en goede hulp

Mijn besteld product bleek niet voorradig te zijn. Het zou tot 4 weken duren. Ik kreeg een leverbaar alternatief op maat aangeboden, met info van de producent rechtstreeks. Zodra ik bestelde en betaalde, kreeg ik de verzendlink! Ik werd snel en goed geholpen. Topservice!

goed en snelle levering

Goed en snelle levering.

Correcte snelle levering

Correcte snelle levering

Vriendelijk, snelle levering en een prima product

De klantenservice is vriendelijk, de levering snel en we zijn heel tevreden over het geleverde product.

Prima contact zowel telefonisch als via de mail

ik ben zeer tevreden hoe het allemaal is gelopen. Het contact was vanaf het begin goed. Juiste uitleg en informatie. Afhandeling correct verlopen.

Zeer correct bedrijf

Terras verwarmer besteld. Die in backorder bleek te staan Keurig email ontvangen met de mogelijkheid tot geld terug storten of wachten op levering eind oktober. Dit laatste gedaan en deze week keurig op de hoogte gehouden dat de terras verwarmer geleverd gaat worden. Inmiddels geleverd naar volle tevredenheid. Vooral snel antwoord op je email is zeer professioneel. Een aanrader!!

Goed, snel, zelf afhalen en goedkoop

Goed, snel en zelf afhalen

Snelle reacties en goede levering

Ondanks de slechte voorraad bij andere partijen hier toch snel geleverd. Sneller dan verwacht. Ook keurige snelle e-mail reacties.

Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering en vriendelijk personeel.

Transformatorstraat 6 B

3903LT Veenendaal