Goed en snel

Topbedrijf

Goede service & communicatie

Snelle levering, attent, prima communicatie, goede prijs

Snelle levering, attent, prima communicatie, goede prijs.

Goede Klantenservice

Snel antwoord op vraag, snelle verzending

De bestelling verliep vlot

Snel verzonden, scherpe prijs

snel service en betrokken

echt top service en betrokkeneid bij probleem oplossing van uw horeca benodiging!

Goed contact en service

Prettig

Correcte en snelle service

Met een vraag over een wijziging van leveringadres werd gelijk positief gereageerd. De levering zou een dag later dan wij hadden gehoopt aankomen aangezien deze vanuit België moest komen. Maar geheel verrast kwam de levering toch op de gewenste dag binnen. Prima, beleefde en correcte service bij 24Horeca!

Uitstekend advies en goede producten!

Sjoerd wist precies wat ik nodig had om onze keuken naar een hoger niveau te tillen. Ik kom zeker terug. Top!

Meedenken en snelle service

Groot assortiment. Kundige mensen.

Snelle levering en netjes verpakt

duidelijk communicatie, goed product, correct geleverd.

zie boven.

Normaal ben ik erg tevreden over jullie, maar deze keer heeft het erg lang geduurd voordat ik mijn b

Normaal erg tevreden over jullie maar deze keer heb ik er lang op mijn bestelling moeten wachten.

prima levertijd!

op vrijdag besteld en de week daarop geleverd op tijd

xxxx

xxxxx

Bijzonder slecht/

Te late levering, afspraken niet nakomen,aflevering te laat en niets laten horen. Afspraak gemaakt voor levering tussen 9 en 10 uur, terwijl zonder mededeling, pas in de namiddag om ongeveer 16.000 uur geleverd wordt. Geen enkel bewijsje in de brievenbus, rondom slecht.!!!!! Voorstel gedaan voor correctie, wederom geen enkel antwoord.

Goede klantenservice

Het bestelde tostiapparaat werd geleverd met een defect. Direct goed geholpen door de klantenservice en een nieuw tostiapparaat werd dag erna al geleverd! Erg tevreden over klantenservice!

Perfect in orde

Correcte levering

snel en correct op tijd

Het was de eerts maal dat ik bij 24 Horeca iets heb besteld en tot mijn verrassing de andere dag al geleverd

Fijn en flexibel bedrijf!

Goede communicatie en eerlijk advies! Helemaal tevreden!

Communicatie goed, service goed

Ik kreeg mijn pakket binnen 3 dagen. Het bord was beschadigd, ik heb meteen contact opgenomen en volgende dag hebben ze nieuwe gestuurd. Snel en goed service

J'ai trouvé sur 24Horeca.nl mon BBQ construction

J'ai trouvé mon BBQ construction durable, il est stylé et il est modulaire, peut-être que je prendrai le kit cheminée après expérience...j'étais heureusement surpris de la livraison rapide organisée...merci

Transformatorstraat 6 B

3903LT Veenendaal