***levering

Ik woon in een grote flat met 80 bewoners. Toch wordt mijn (niet erg kostbare) pakketje niet bij mijn buren geleverd. Nee, die komt bij een ophaalpunt. Ik vind hierover een vriefje in mijn brievenbus, de volgende dag na 16 uur op te halen. Ik kom daar om 19 uur, dpd is nog niet geweest. Ik kom weer om 21 uur, dpd is geweest, maar mijn pakketje zat er niet bij. Ik hoop dat het er morgen wel is, want dan heb ik t nodig. Ik raad jullie aan met een andere leverancier te gaan samenwerken. Over jullie product kan ik dus nog niets zeggen..

Uitstekend op tijd levering en goed ingepakt.

Duidelijk afspraak qua levering en goed in verpakking zodat alles schadevrij aankomt. Zeer tevreden.

Perfecte service!

Super vlot gezorgd voor een nieuw Expresso apparaat

Snelle levering, geweldige service.

Internet afgestruind naar de beste prijs. Besteld en netjes geleverd. Achteraf fabrieksfout geconstateerd. Gemaild en direct response. Een perfecte oplossing werd direct aangedragen. Kan het product gewoon in tussentijd blijven gebruiken. Super!

Snelle reactie en levering

Binnen enkele uren was een offerte opgesteld en binnen 1 werkdag was de bestelling verzonden.

Top firma staat klaar voor hun klanten,een aanrader voor de horeca

Top Snel geregeld,zelfs eerste bestelling ging soepel,en zelfs op rekening,top service? Aanrader voor alle horeca ondernemingen.

prima snel en correct bezorgt

Kwalitatief goed geleverde artikelen

De bestelde artikelen, welke voldoen aan de verwachtingen, zijn binnen de gestelde levertermijn geleverd. Enig puntje is dat de bezorging bij de buren heeft plaatsgevonden, zonder dat wij daarvan op de hoogte waren gebracht. Verder moet je wel bewust zijn van wat je bestelt en de omvang daarvan. Zo heb ik mij vergist in de diepte van de bestelde bakken. Maar dat is mijn probleem, niet van de leverancier.

Superservice

Vriendelijk en snel geholpen, spullen(BBQ's) 1 dag later al in huis

Prachtige service

Vlotte en correct geholpen

Echt betrokken medewerkers die graag helpen

Correct

Correct

Service was super

Het is echt vandaag bestellen morgen in huis. Had ik niet verwacht maar het is toch waar. Echt top.

Zeer vlotte en correcte service

Voor herhaling vatbaar

Uitstekend.

Zeer vlotte levering keurig verpakt.

Levering prima

Prima product snelle levering

Pakket nog altijd niet ontvangen!!

Snel besteld, snel betaald: geen levering.

Goed bedrijf, snel en geleverd.

Artikelen goed verpakt en schade vrij geleverd.

Bestelling correct en tijdig geleverd

Goede producten, snelle levering

Via de webshop besteld en weed netjes de volg dag geleverd.

Woensdag avond besteld ,vrijdag in huis , mooie Combi Steel 6 pits gasfornuis.

Prima snelle service

Bestelling was de volgende dag al binnen ondanks de drukke tijd

Perfect en super snel bezorgd

Goede maat voor oliebollen en appelflappen te bakken in deze friteuse. 40*40*18cm werk erg fijn. Kan gewoon in het stopcontact dezen pan. Ideaal. Je heb wél 12'5liter zonnebloem olie nodig Ik heb het van de Lidl zonnebloem olie spettert stukje minder, dan zonnebloem olie van het merk reddy. Pas net op het aanrecht. Patat nog niet uitgeprobeerd. Maar schat dat er zo bijna aan twee kilo patat in gaat. Mensen twijfel niet. Ik zeg kopen deze friteuses.

Ik ben tevreden

Telefonisch contact liep goed. Snelle levering.

Transformatorstraat 6 B

3903LT Veenendaal