Het horloge geeft mijn vader meer vertrouwen

Wij kunnen mijn vader beter in de gaten houden en wanneer hij de weg even niet meer weet kunnen wij hem begeleiden. Mijn moeder geeft het ook rust, zij kan zien waar mijn vader is. Ik als dochter ben erg tevreden!!

Door spotter voelt mijn kind zich veilig

Wij hebben de spotter aangeschaft omdat onze dochter steeds vaker bij vriendjes en vriendinnetjes gaat spelen. Ook al kijkt zij goed uit, dat wilt niet zeggen dat een ander dat ook doet. Een ongeluk(je) ligt altijd op de loer. Wij kunnen haar altijd bellen of kijken waar zij zich bevind met spelen. Dit vind zij ook een erg fijn idee. Dus wij als ouders zijn blij maar ook ons meisje en daar gaat het om! Wat ons heeft doen overhalen om dit merk aan te schaffen is vanwege de vele opties op de horloge, maar ook dat het een Nederlands merk is zodat er geen kans bestaat dat de horloge gehackt etc. kan worden. Dit is met onbekende buitenlandse merken wel het geval, omdat deze vaak tracksystemen bevatten die hier gevoelig voor zijn. Ook voldoet de horloge aan alle EU normen, dus veilig in gebruik. Ook maakt Spotter geen gebruik van abonnementen dus je kan op ieder moment het simkaartje af laten lopen ( bijv. In winterperiode als je kind liever binnen zit ) en weer upgraden wanneer nodig. Ook hier zitten geen extra kosten aan verbonden omdat je geen doorlopend abonnement hebt, wat bij andere merken vaak wel het geval is. ( Tevens worden deze kaarten bij het niet opwaarderen binnen 3 maanden ook automatisch door hen geblokkeerd en bij deblokkering moet er betaald worden ) Dus al met al, een goed en veilig product. Wij zijn er blij mee!

Voor mijn broer die een beperking heeft is de Spotter een handig en klein GPS systeem.. Hij draagt hem mee op zijn werk in een rugtas. Hij heeft dus niet het gevoel/idee dat hij 'gevolgd' wordt. Ik kan kijken op een moment dat het nodig is. Het is makkelijk in gebruik en op te waarderen. Ik ben tevreden en blij met dit product. Geen spijt van deze aankoop.

Heel handig hulpmiddel

Zeer duidelijke weergave en informatie. Prima hulpmiddel om onze dementerende ouders toch nog met gerust hart enige vrijheid te geven

Snelle levering! We hebben de tracker uitgeprobeerd en hij welke goed! Uiteraard hopen we dat pap ‘m niet gaat gebruiken! Ja wel omhangt natuurlijk.. haha

Je kan precies zien waar je kind zich bevind Mijn zoon vind hem geweldig ! Hij is goed op voormaat hij heeft een sos functie je man hem meteen bellen. Je kan zones instellen ! Een woord fantastisch raad dit horloge elke ouder (s) aan.

Nice to see where my kid are in the zone and can call.

Don,t have mutch excperiense yet.

Met een gerust hart op vakantie!

Het begin was moeizaam want de locatie werd nooit correct weergeven. Na contact met de klantendienst was dit opgelost na het aanpassen van enkele instellingen. Ik kan mijn zoon nu overal volgen, dit zorgt voor meer vrijheid voor hem op vakantie en een gerust gemoed voor mij. Ook het noodsignaal werkt prima en iedereen is duidelijk verstaanbaar als we bellen. De stappenteller is niet echt accuraat.

Voldoet aan de verwachting

Eenvoudig in gebruik & m’n zoon vindt het super! Wel soms geen verbinding bij het bellen

Zeer mooi toestel, doet wat het moet doen!

We zijn heel tevreden met de aankoop van dit toestel. Mijn moeder met dementie kunnen we nu vanop afstand volgen, een zeer gerust gevoel voor iedereen. Aan te raden voor iedereen die hun dierbare willen beschermen.

GPS tracker zeer accuraat, batterij contactpunten nogal wankel, spelletje had het nog leuker gemaakt

GPS is zeer accuraat in vergelijk met sommige Chinese producten. Opladen gaat vrij snel, maar contactpunten lijken broos, hopelijk niet te snel defect. Voor mijn dochter had er wel een spelletje in het horloge mogen zitten, of foto's maken en doorsturen zoals in het Chinees toestel...

Ist funktionsfähig.

Die ihr macht was sie soll, wor sind zufrieden. Wir hatten nur anfangs bedenken, weil die Uhr sehr heiß geworden ist und nichts mehr gemacht hatte. Seitdem ist es aber nichts wieder passiert. Leider hatte sich der Support dazu noch nicht geäußert, daher ein Punkt Abzug.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Amazing gadget and peace of mind

Since we obtained the gadget, we are more relaxed, knowing we can easily follow our toddler around. Great product

Werkt super nauwkeurig.

Fijn horloge

Just one happy family

The little one of our family also wants to move on at our neighborhood, but we know that was not so smart to let him go. Now he’s so happy he had his watch, he feels that he’s a big boy. He can let us, and we him, when he needs some help our simple question. So great

Alles bestens

Beide Kinder fühlen sich alleine Unterwegs sicherer. Auch wir als Eltern können im Notfall diese telefonisch erreichen, ohne ein Handy oder Smartwatch den Kindern zur Verfügung zu stellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

mooi klein, maar jammer dat je niet continue ziet waar de hond is

Toen ik de spotter kocht, had ik het idee dat ik de hond continue zou kunnen volgen. Helaas is dit niet het geval. Om te weten waar de hond is, moet je de app openen en op zoeken drukken. Vervolgens duurt het +/- 3 minuten voordat je een locatie krijgt.

Een handige hulpmiddel

Mijn vader heeft last van beginnende dementie. Dat gekoppeld aan een eigenzinnigheid waardoor ie de familie niet wil storen met zijn ziekt(s) zorgde in het verleden wel voor wat problemen. En toen kwam Spotter in beeld. Een vervanger van een normaal uurwerk, zij het met wat extra functionaliteit. En net deze zorgt voor gemoedsrust. Weten dat je ouder je kan bereiken als er iets mis gaat. Weten waar je ouder zich bevind. Weten dat jij je ouder kan bereiken indien een noodoproep valt (tja, de GSM durft al eens ergens vergeten te worden). Op zich geven deze dingen de verzorgers een rustige nacht. Eén enkele opmerking - de GSP mag ietsje nauwkeuriger zijn. Bij de eerste oproep schrok ik me een haasje dar mijn vader niet thuis leek te zijn. Gelukkig heb ik nu met deze onnauwkeurigheid om weten te gaan, al blijft het toch jammer.

Rassurante

Belle découverte,

Eine super Hilfe für meinen dementen Vater!

Bekomme schnellsten Informationen wenn er seine Zone verlässt. danke

Goed product goede klantenservice

Ik had een klein probleempje maar werd goed en snel door de klantenservice opgelost. Goede info op de app, alles wijst zich zelf

App is good and tracker works fine

Nice value for money

Nog geen ervaring met wegelopen hond maar wel via de app kunnen volgen in de tuin.

Na wat uittesten, werkt de spotter naar behoren, nog geen ervaring met het terugvinden van onze hond (nog niet weggelopen met spotter aan). De stand-by van 3 dagen (zoals in de beschrijving van het product) is in werking 1 dag, dus elke nacht opladen.

It feel safe

I'm feel safe woensdag my huisband is on the way

Laat je kind met een gerust hart spelen.

Prima horloge. Kan nu altijd zien waar mijn kind uithangt en kan hem bellen wanneer nodig. Tevreden. Enige wat ik mis: de functie om het kind zelf te laten bellen, nu is er alleen de SOS-knop. Voldoet alsnog aan wat ik nodig heb.

20 Leeuwenhoekweg C

Bergschenhoek 2661CZ