Mijn zoon vindt het een erg cool horloge om te dragen en ik vind het uiteraard fijn dat we hem een beetje kunnen volgen. Het is super makkelijk en intuïtief om te bedienen dus mijn zoon had gelijk door hoe het werkte en hoe hij ons kon bereiken. A
Love the watch, it's light, looks nice, and it gives me, as a mom, a safer feeling now she wants to be more on her own feet. Only thing negative is the battery runs low quick!
De spotter hebben we voor de vrouw aangeschaft.in de eerste weken hebben we hem naar volle tevredenheid gebruikt.daarna is hij helaas zoekgeraakt en niet meer te vinden.
Wij komen graag met u in contact om met u mee te denken naar een oplossing. Als u een e-mail zou willen toesturen naar [email protected] hoort u spoedig van ons. Alvast dank voor de genomen moeite.
mijn partner heeft al enkele jaren de spotter omdat hij alzheimer heeft..Ik kan nog 1uur tennissen en dan krijgt hij de spotter om. Fiets en auto op slot en zou hij gaan lopen kan hij nooit ver weg zijn. ik kan zien waar hij is.
Wat mooi op te lezen dat Spotter hieraan mag bijdragen. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review.
Kranker Mensch kann nicht mehr verloren gehen, wenn er sich verläuft.
Thank you for taking the time to write this lovely review. It's great that you are so satisfied with Spotter!
Haben schon lange nach einem vernünftigen Tracker gesucht, welcher bei kleinen Hunden - bei uns ein Dackel im Jagdeinsatz - am Ende nicht noch größer ist als der Hund und auch unkompliziert im Datenhandling - also ohne großes Chaos mit SIM Karten, Tarifen, etc. Der Spotter ist hier bisher wirklich der einzige den wir gefunden haben und beides vereint. Der Tracker lässt sich top mit der Silikonhülle (muss extra bestellt werden) am Halsband befestigen und auch das Prepaid-System finden wir top. Der Preis ist fair und auch der Funktionsumfang der App sehr gut - mehr als die meisten vermutlich wirklich brauchen werden. Allerdings gibt es natürlich auch noch etwas Luft nach oben. So lässt sich der Tracker nur über App ausschalten - nicht am Gerät selbst - und auch sieht man am Gerät nicht wirklich gut ob es an ist oder nicht. Zwar soll hier der LED Ring blinken - tut er bei uns aber zumindest nicht. Auch ist es etwas suboptimal, dass der An-Schalter gleichzeitig der SOS-Knopf ist, welcher eigentlich dann auch fast jedesmal auslöst. Besser wäre hier z.B. An- UND Ausschalten mittels separatem (Magnet-)Schalter, sowie regelmäßiges blinken einer kleinen LED im Betrieb statt dem LED-Ring und Gebimmel.
Thank you for your review, it's great that you are so satisfied with Spotter. Thank you also for the feedback, we will take this internally.
Kundendienst ist etwas langsam, aber ausgezeichnet. Der spottergps könnte noch verbessert werden z. B. durch automatische Nachtabschaltung (durch den schlechten Empfang im Haus kommen ständig Mails z. B. Homezone verlassen - wieder da). z. B. Angabe einer eigenen Notrufnummer z. B. für den Betreuer
Schnelle Lieferung und einfach schnelle instalation vom spotter und mit der eingabauten SIM läuft auch alles gut
Thank you for this lovely review Bernd! It's great to read that you are so satisfied, thank you for this review!
Duurt minuten voordat actuele gegevens binnenkomen. Ook is de oplaadbare batterij snel leeg. 2 dagen gemiddeld. Ik adviseer een oude GSM met een goede Track and Trace app.
Wat jammer om te lezen dat Spotter niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij komen graag met u in contact om het voor u op te lossen. Als u een e-mail zou willen toesturen naar [email protected] hoort u spoedig van ons. Alvast dank voor de genomen moeite.
Beste, Wij vonden het als familie een zeer goed systeem om ons mama ( beginnende dementie ) op te volgen. Plots kon ik niet meer haar volgen. Meerdere malen getracht ook na het afzetten van de App opnieuw in te loggen en lukt me niet . Kan u me hier in wegwijs maken ?
Der Schrittzähler am Spotter zählt die Schritte nicht richtig. Mit dem Schrittzähler meines I-Phone verglichen, mache ich bei einer Wanderung z. B. 5000 Schritte, der Spotter meiner Tochter nur 1500. Sehr unzuverlässig :-(
We are sorry to read that Spotter did not meet your expectations. We would be happy to get in touch with you to solve it for you. If you would like to send an email to [email protected] you will hear from us shortly. Thank you very much for the effort taken.
Die Uhr funktioniert und macht das was sie soll. Mein Kind ist auch begeistert.
Da ich meine Email nicht bestätigen kann sind die Funktionen wie aufladen etc. gesperrt. Sollte das Problem nach 4Wochen nicht behoben sein kann ich den Spotter nicht mehr aufladen :-(
De mooie plussen zijn dat: Het een mooi design horloge is, stootvast ook handig met kinderen Er standaard een simkaart aanwezig is met mooie prepaid mogelijkheden binnen heel europa Mooie handig app met een belfunctie die erg goed werkt Verbeterpunten zijn Het oplaadmechanisme, het plaatsen moet zeer secuur zit hij maar iets verkeerd laad ie niet op De snelheid voor het bepalen van de locatie zeker in beweging mag wat secuurder Overall tevreden met het horloge, mijn dochter vindt m ook erg mooi.
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter. Ook dank voor de feedback, dit nemen wij intern op.
Werkt prima en geen bijkomende kosten naast het gekochte tegoed
Mijn man is a technisch en een telefoon is niet te hanteren voor hem waardoor hij niet bereikbaar is nu kan ik zien waar hij is en kan ik hem bereiken vooral omdat hij best op leeftijd is dus voor mij een rustig gevoel hij kan mij ook bereiken als het nodig mocht zijn ben er erg blij mee
Het is heel prettig de spotter bij mij te hebben. Het geeft mij een veilig gevoel. Hoe fijn idee dat.
Ook heel fijn dat je geen abonnement hoeft af te sluiten, zodat je bijvoorbeeld ook na een verhuizing of operatie je dieren tijdelijk kunt volgen. Enige verbeterpunt vind ik dat je bij historie niet goed ziet waar het dier op een bepaalde plek was. Zou fijn zijn als je op de speld kun tikken en dan zien hoe laat.. en omgekeerd als je op de tijd klikt dat dan de speld kleurt op de plek waar het dier was.
1 nadeeltje:accu na 3 dagen al leeg.
Wij gebruiken de spotter (druppel) vooral voor een gevoel van veiligheid bij mijn dochter zelf. Denk aan drukke steden trips of grote drukke pretparken. Mocht je elkaar onverhoopt kwijtraken dan is er snel even contact te leggen en zien op de kaart waar ze is. Het geen wat wij erg missen is dat er bij een druk op de knop vanaf de druppel gebeld kan worden naar een vooraf ingesteld nummer. Dit zou voor ons het een 5 sterren waard maken.
Ik kan precies zien waar mijn zoon uithangt, en in nood kan ik m goed bereiken
Goede toepassing voor ouderen weet waar je moeder of vader zijn met de spotter
het horloge bellen gaat goed maar is op de fiets soms slecht te horen een trilfunctie was wel prettig geweest als er naar de spotter gebeld wordt. ook de mogelijkheid voor een groter bandje was prettig geweest het bijgeleverde bandje is net niet te klein maar zit niet prettig
Route gemakkelijk te volgen..ook waar er gestopt is.
Spotter aangeschaft voor mijn dementerende vader. Op deze manier is er meer controle en kan hij niet zomaar verdwalen